Garancija

poruka: 6
|
čitano: 735
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Garancija

Ok znam da je negdlje postojala tema o pravu na ostvarivanje garancije ali nemogu nigdlje nac.

Kratko receno zanima me imam grafu platio sam je prosle godine 600kn. ona sad crkne odoh tamo nemaju zamjensku istu takvu oni bi meni trebali u tom cijenovnom rangu ponudit drugu grafu.

znaci drugu grafu od 600kn ?? jeli to istina

16 godina
neaktivan
Garancija

Ne.
Mozes dobiti istu, podjednaku po snazi ili po trenutnoj cijeni. 

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 21:04 (rebelsy).
16 godina
Garancija

Ako dođe do kvara na grafičkoj kartici koji se ne može otkloniti u roku od 45 dana od prijema na servis. Onda je prodavatelj dužan zamijeniti taj proizvod novim, ukoliko se ta grafička još uvijek proizvodi, odnosno ako je ima u prodaji dobit ćeš isti model. Ako nema identične grafičke kartice onda dobivaš ili neku drugu u toj vrijednosti ili novac. 

Naravno ako namjerno pokvariš nećeš dobiti ništa, a potencijalno možeš odgovarati i za KZ prevare.

15 godina
Garancija

mene zaniam u toj vrijednosti treutna vrijednost il vrijednost kad sam je platio ???

16 godina
neaktivan
Re: Garancija
Lacko kaže...

mene zaniam u toj vrijednosti treutna vrijednost il vrijednost kad sam je platio ???

Ako jos uvijek imaju tvoj model graficke ... dobit ces istu grafu u zamjenu.
Ako nemaju ... dobit ces grafu slicne snage kao tvoja (mozda malo bolj).

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka
15 godina
Garancija

nemau vise moju pa zato askam.  jer ako je vrijednost koju sam platio isplati se. ic na servis jer mi od prvog dana steka konektor na grafi. ali ne spajam se na nejga bilo radi testa :))

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice