Forex

poruka: 5
|
čitano: 2.105
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Forex

Pozdrav svima,

Ne, ovo nije jos jedan spam ili reklamiranje o nekakvim dojavama i trikovima u FX-u, nego ce biti tema gdje cu ja traziti pomoc oko toga.
Poceo sam se malo interesirati u Forex, kako funkcionira, kako najbolje poceti. Postoji tema na internetu no one su zastarjele i nema od njih previse koristi. Volio bih cuti vasa iskustva oko toga. Gdje poceti, kako, s koliko novcica?

Trenutno se "igram" na Hypovom Demou, u laganom sam plusu, idem na strpljenje, no svakako svaki savjet prihvacam pa pucajte.

Hvala na odgovorima! :D

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
13 godina
Forex

džabe ti strpljenje, kad špekulanti odluče napunit svoje džepove, osobno mišljenje - mani se toga, i ljudi koji se kuže su popušili

11 godina
neaktivan
Forex

tema je dosta stara ali sad da ne otvaram novu ako nekog zanima forex trejdanje umijetnom intelegencijom slobodno nek mi se javi da mu pokažem o čemu se radi

15 godina
Forex

Što je to "umijetna inteligencija"? 
A sad stvarno radi li se o stvarnom strojnom učenju ili o nekakvim skriptama za metatrader (ili bilokojudruguplatformu)?

a sad i odgovor na ono pitanje iz 2015.
- Može li se na FX tržištu zaraditi - može (kao i na svakom tržištu financijskih instrumenata), ali nije niti približno jednostavno kao što ljudi misle ili kao što im lažu ovi iz traderskih kuća. Niti je svatko za to sposoban, ne samo znanjem već i mindsetom - što se ne može naučiti.
- Jesu li manje traderske kuće, čak i one koje imaju hrpu certifikata poštene - nisu, to su bucket shopovi gdje pravih tradova niti nema, sve se odvija unutar servera, i "slučajno" dođe price slippage 10-12-15 pipova (ili koliko im već treba) u smjeru koji njima odgovara, a koji se na stvarnom tržištu nikad nije dogodio.

- Funkcioniraju li demonstracijski računi jednako kao pravi (live) - niti slučajno.
- Je li u glavi jednako trgovati s ulogom od 500€ ili s 150k€? - većini nije.

7 godina
Forex

Kako da zbrisem acc na fortrade svaki dan me maltretiraju pozivima

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice