Eurosong 2011

poruka: 126
|
čitano: 11.762
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Eurosong 2011
Mentalist kaže...
seneka kaže...

ne pratim baš taj eurosong ali pamtim zadnje ugodno iznenađenje koje su priredili naši susjedi 2008 godine,jednostavno svjetski,van svake konkurencije
pa mali podsjetnik na to:

Mnogi su govorili kako je Laka lud, kako je pjesma uzasna, i razlicite lose stvari, da je Laka Englez, postao bi legenda onaj dan...

Ivsa kaže...

Kako li Tonci Huljic uspjeva zivjeti od muzike, nikada nista dobro nije napisao...

Joksimovic je brazilijon puta bolji od njega, a opet toliko podcjenjen

Ma Laka je car, ja se samo čudim kako je tak loše prošao, meni je definitvno bio kraljevski!?

A ovo za Huljića, a kako živi od glazbe, pojele na nas cajke, osobno nemam ništa protiv cajki, i često kad izađem poslušam ih (jako sam tolerantan i malo mi stvari smeta), al opet, crno je crno, a bijelo je bijelo, isto tako cajke nisu kvalitetna glazba, ali eto, masa, zakon velikih brojeva, itd, itd, dovodi Huljića i ostale cajkaroše do para!?
PŠ: Meni je osobno Joksimović gospodin-čovjek, solidne vokalne sposobnosti, vrsni tekstopisac i vrhunski izvođač, da se razumijemo, al opet, šta briga nekog "rockera" (bez uvrede, to je samo primjer) za Joksimovića, nit vidio nit čuo!? 

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 20:36 (Ivsa).
16 godina
neaktivan
Eurosong 2011

Moj favorit je bio Island,pjesma mi je bila odlična,a i sve to je imalo nekakvu priču.

BF:BC2 ingame:xRALEx----------http://e-sport.hr/
15 godina
neaktivan
tpg kaže...

Fuj nama Bosancima SRBIJA dala 12 bodova, a vi hrvati jedva bjedni 7 bodova razorali ste me !!!

Ja sam skoro razbio televizor,nerazumijem kako to da ima tolko puno kretena u hrvatskoj da glasaju za državu koja nema veze s vezom!!!

EDIT:Kažem za Azerbejđan,to je ta država koja nema veze s vezom...

Dino
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 12:14 (Dinče).
15 godina
protjeran
Dinče kaže...

Ja sam skoro razbio televizor,nerazumijem kako to da ima tolko puno kretena u hrvatskoj da glasaju za državu koja nema veze s vezom!!!

De razguli!

Zasto bi glasali za neku pjesmu koja ne valja i zasto bi UOPCE GLASALI ZA SRBE?Dobrosusjedski odnosi-mos misliti!Pjevate "po naski,pa razumijemo pjesmu"-Hrvati su odavno naucili Engleski!

Daj mi jedan dobar razlog zasto bi glasali za IKOGA tko ima losu pjesmu?

Zbog takvih kao ti(ja necu vrijedati),Eurosong nema smisla,jer je sve manipulirano politickim razlozima i treba vratiti glasanje preko zirija!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
16 godina
neaktivan
Godfahter kaže...
Dinče kaže...

De razguli!

Zasto bi glasali za neku pjesmu koja ne valja i zasto bi UOPCE GLASALI ZA SRBE?Dobrosusjedski odnosi-mos misliti!Pjevate "po naski,pa razumijemo pjesmu"-Hrvati su odavno naucili Engleski!

Zbog takvih kao ti(ja necu vrijedati),Eurosong nema smisla,jer je sve manipulirano politickim razlozima i treba vratiti glasanje preko zirija!

Sjedi jedan :)

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
15 godina
neaktivan
Godfahter kaže...
Dinče kaže...

De razguli!

lol znači ja sam kriv i zato što trava raste???Da eurosong nema smisla zbog mene?Veću glupost u životu nisam pročito

Dino
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice