EOS Matrix i pozivi

poruka: 6
|
čitano: 6.977
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
EOS Matrix i pozivi

Ovak ekipa,vjerojatno ste svi čuli za gore navedenu tvrtku,oni su "legalni utjerivači dugova"
Naime prošle godine u ovo doba sam bio kreten pa podizao mobitele na pretplatu i nakon 4-5 mjeseci su me počeli svakodnevno zvati,čitam malo po internetu ako su oni otkupili moja dugovanja onda ja nemam nikakvog razloga to platiti jer nemam nikakvu ugovornu obvezu kod njih.

Zovu od jutra pa sve do kasnih večernjih sati,imaju mali milijun brojeva s kojih zovu(nemogu ih sve poblokiravat stvarno previše ih je).
Može li mi tko to pojasniti s dugom?

Čitam na forum.hr trenutno što pišu ljudi.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
17 godina
EOS Matrix i pozivi

Nisu oni otkupili tvoje dugove, već su zaduženi za "utjerivanje" istog, stvar koja godinama funkcionira u svijetu (banka, telekom operater i sl. tako ne troše svoje resurse, nego drugi to rade umjesto njih). Oni će te zivkati i dalje dok se s njima nekako ne dogovoriš o samoj otplati duga koji je nastao jer si, kako sam kažeš, bio kreten. Svoje dugove moraš riješiti i tu priča prestaje (i ne, ne branim pritom postupke EOS-a).

14 godina
Re: EOS Matrix i pozivi
Dardevil kaže...

Nisu oni otkupili tvoje dugove, već su zaduženi za "utjerivanje" istog, stvar koja godinama funkcionira u svijetu (banka, telekom operater i sl. tako ne troše svoje resurse, nego drugi to rade umjesto njih). Oni će te zivkati i dalje dok se s njima nekako ne dogovoriš o samoj otplati duga koji je nastao jer si, kako sam kažeš, bio kreten. Svoje dugove moraš riješiti i tu priča prestaje (i ne, ne branim pritom postupke EOS-a).

Kužim ja to,ali ti njihovi pozivi su postali više psihički teror,lijepo sam im rekao situaciju i oni ne prestaju,a gdje god da pogledam po netu svi kažu isto,ako su oni preuzeli moja dugovanja onda ja nemam nikakve obveze to isplatit jer nemam nikakav ugovor s njima.

Dont drink and drive...keep grass and fly !PEACE!
14 godina
EOS Matrix i pozivi

naravno da imaš obvezu plaćanja duga. dogodila se cesija ili prijnos potraživanja duga sa 1 subojekta na drugog - to nema veze sa tobom, tvoja obveza i dalje postoji.

Thats what she said!
17 godina
EOS Matrix i pozivi

Ponavljam, nisu oni otkupili tvoja dugovanja. Operater te ne bi toliko zivkao jer za to nema niti vremena niti djelatnika. Ovi imaju.

14 godina
Re: EOS Matrix i pozivi
kruskar kaže...

Kužim ja to,ali ti njihovi pozivi su postali više psihički teror

To im je i cilj, odnosno način djelovanja. Neće ti doć doma s toljagama i polomit kosti ko sva poštena mafija, nego ćete na taj način maltretirat dok ne platiš.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.11.2015 12:08 (Perki).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice