Evo, znam da nisam prvi ali vjerujem ni zadnji sa lošim iskustvima. Kupio slušalice http:/, dob/edigital.hr/slualice-rasta-p343102.html
prošle godine, na samom početku već nisu radile kak treba, točnije onaj dio za pojačavati, ali rekoh ok, ne mogu više čekat uglavnom da je zvuk dobar. Nakon nekog vremena i zvuk je bio čudan, ne baš da nije slušljivo ali na nekim djelovima kao da bi bass zakrčio(ili je bio presirov bass na psy :)). odlučio sam ih poslati na popravak, poslali su svog kurira početkom prošlog mjeseca i evo do sada ih nisam dobio nazad. Na početku uopće nisu znali gdje su slušalice, jer su me u par navrata pitali kad sam slao i preko koga. Nakon opet dužeg čekanja, dobijem mail da je odlučeno da ću dobiti povrat sredstava. Tu sam puko jer želim slušalice a ne novce. Pogledam na njihovu stranicu, a ono te slušalice sad dođu 364kn, a ja ih platio 250 kn. Nedaju nove ni za živu glavu, tako da sam tražio povrat svojih starih te se duboko nadam da su onakve kakve sam im i poslao. Ono što mi ne ide u glavu je, kako ima se više isplati dati mi 250 kn nego nove slušalice, vjerujem da slušalice dobiju pun k... jeftinije(logično, ne) pa prodaju po svojoj nekoj cijeni. Ono što mi je jedino na paol na pamet je da su ih popravili i da žele nekom uvaljat po 364 kn. Ispravite ako griješim.E da, rekli su da se slušalice ne daju popraviti. Žao mi je što sam i tv kupio od njih, nadam se da će s njim biti sve ok. Uglavnom ništa više od njih