Donacija starijeg PC komponenti za DSC

poruka: 7
|
čitano: 1.179
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Pozdrav,

Evo dosao sam na ideju kako bi slozio jedno starije racunalo i poklonio ga u DSC Pula,a na tu ideju me je potaknuo moj bratic koji se nazalost nalazi u tom centru.Ako skupim dovoljno komponenti i toplo se nadam kako ima dobrih ljudi ovdje na forumu koji zele pomoci,a na kraju bi ja to svecano urucio i napravio jednu sliku dok urucujem i na 1 poster bi napisao "Korisinici Bug Foruma vam darivaju" i naravno to podijelio sa vama.

1.Ovako ja sam mislio da nebudu to nove ili bilo kakve vrijedne komponente nego da to bude cisto neka AM2+ konfiguracija sa DDR2 i nekom 3870 grafickom karticom da oni mogu tu i tamo nesto normalno radit na tom racunalu.

2.Dosad prikupljeni materijali su MBO+PSU+Opticki pogon+Periferija (Mis,tipkovnica,zvucnici,kamera)

3.Mozda uspijem dobit od nekog ovlastenog servisa DDR2 3Gb kao sto su mi i obecali.

4. Sto je potrebno ? Pa potrebno je neki AMD Athlon/Phenom procesor AM2+ socketa i neka graficka tipa 3870/4850 ili slicno,a moze i nesto u rangu 9800.

**NAPOMENA** : Nije ovo nikakva sala ili slicno,ovo je jedan projekt koji sam osmislio,a glavni koji mi je dao ideju je taj moj bratic koji se veseli radu na racunalu,ali nije bas u toj mogucnosti.

Svima za nagradu je jedan topli smijesak koji ce bit na licima djece koja budu vidjela sto su dobila.

HVALA VAM ! 

Popravljam PC-ove,Komponente,PS3,Mobitele i svu elektrotehniku.Ako nesto treba PM
12 godina
neaktivan

Sad se koristimo bolesnima da uzicamo komponente?

Zadnji put vam je trebao dual core procesor.

Vas muljatore treba letvom po kicmi!!!!

14 godina
neaktivan

Ako nije neka prevara,super,ali jel njima stvarno treba takva konfa? bolje bi bilo vise slabijih konfi nego jedna takva,pa mislim ono,to je bolje od mog laptopa,i sto ako netko ponudi slabiju grafu,odbit ces? xD

Potpis
13 godina
neaktivan
Re: Donacija starijeg PC komponenti za DSC
TomKat kaže...

Sad se koristimo bolesnima da uzicamo komponente?

Zadnji put vam je trebao dual core procesor.

Vas muljatore treba letvom po kicmi!!!!

Ovako,ovo nije prevara ni nista.Ja sam dao samo ovo ako ima mozda netko dobar kojem netreba,a htio bi pomoci.I napisao sam kako ce bit slikano na primopredaji.

Popravljam PC-ove,Komponente,PS3,Mobitele i svu elektrotehniku.Ako nesto treba PM
15 godina

Trebao bi neki forumaš koji je također iz Pule ili blizu Pule otiči i vidjeti kome zaista idu te komponente, jer svako može napisati da idu za bolesnoga a ustvari idu k njemu. P.s ja nisam protiv ideje naprotiv podupirem ideju samo neču da netko dobije komponente na račun bolesnih ljudi kojima su potrebnije, 

nisam pio 9 mjeseci, a onda sam se rodio
13 godina
neaktivan
crni pauk kaže...

Trebao bi neki forumaš koji je također iz Pule ili blizu Pule otiči i vidjeti kome zaista idu te komponente, jer svako može napisati da idu za bolesnoga a ustvari idu k njemu. P.s ja nisam protiv ideje naprotiv podupirem ideju samo neču da netko dobije komponente na račun bolesnih ljudi kojima su potrebnije, 

Gledaj ja sam tu iz Istre nisam tocno iz Pule,ali ako netko zeli moze slobodno.Dogovorit cemo se preko Privatne poruke,a mozemo i preko mobitela.

16 godina
neaktivan
iDodooNET kaže...
crni pauk kaže...

Gledaj ja sam tu iz Istre nisam tocno iz Pule,ali ako netko zeli moze slobodno.Dogovorit cemo se preko Privatne poruke,a mozemo i preko mobitela.

Imaš temu kojem je tamo sve opisano kako ko šta ima i to se poklanja.  Vidi u temi "Akcija pomoći siromašnijima u sklopu BUG Foruma"

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice