Pozdrav,
Evo dosao sam na ideju kako bi slozio jedno starije racunalo i poklonio ga u DSC Pula,a na tu ideju me je potaknuo moj bratic koji se nazalost nalazi u tom centru.Ako skupim dovoljno komponenti i toplo se nadam kako ima dobrih ljudi ovdje na forumu koji zele pomoci,a na kraju bi ja to svecano urucio i napravio jednu sliku dok urucujem i na 1 poster bi napisao "Korisinici Bug Foruma vam darivaju" i naravno to podijelio sa vama.
1.Ovako ja sam mislio da nebudu to nove ili bilo kakve vrijedne komponente nego da to bude cisto neka AM2+ konfiguracija sa DDR2 i nekom 3870 grafickom karticom da oni mogu tu i tamo nesto normalno radit na tom racunalu.
2.Dosad prikupljeni materijali su MBO+PSU+Opticki pogon+Periferija (Mis,tipkovnica,zvucnici,kamera)
3.Mozda uspijem dobit od nekog ovlastenog servisa DDR2 3Gb kao sto su mi i obecali.
4. Sto je potrebno ? Pa potrebno je neki AMD Athlon/Phenom procesor AM2+ socketa i neka graficka tipa 3870/4850 ili slicno,a moze i nesto u rangu 9800.
**NAPOMENA** : Nije ovo nikakva sala ili slicno,ovo je jedan projekt koji sam osmislio,a glavni koji mi je dao ideju je taj moj bratic koji se veseli radu na racunalu,ali nije bas u toj mogucnosti.
Svima za nagradu je jedan topli smijesak koji ce bit na licima djece koja budu vidjela sto su dobila.
HVALA VAM !