Ja i tnakir poslovali, kupio mi je orange box, jos mi je prije kupio nego sam dao novac +5
meni ista stvar samo sa l4d2 covik je legenda teska :)
Ja i tnakir poslovali, kupio mi je orange box, jos mi je prije kupio nego sam dao novac +5
meni ista stvar samo sa l4d2 covik je legenda teska :)
Pozdrav,evo hrtio bi upozoriti ljude na G.Plahi-A,
Dogovor je bio ja njemu posaljem igru i on meni igru te ja njemu jos 50KN,
I Sve ok ja njemu posalo igru,igra stigla te danas trebam ja dobirti svoju igru kad meni dodje posta ja otvorim unutra igra koju sam ja nejmu poslu,
prepostavljam da je lik kopirao CD i Zapisao KEY te sad me j*ebe u mozak!
I Sve ok ja njemu posalo igru,igra stigla te danas trebam ja dobirti svoju igru kad meni dodje posta ja otvorim unutra igra koju sam ja nejmu poslu,
Moja duboka preporuka je da ostavljate komentar nakon svih izvrsenih dijelova predaje i kupnje,a ne ovako nonstop pisati,ja poslao,on ne primio,mozda me zahebo itd itd,mene to nervira,za ostatak neznam
Ovako:
Dogovor je bio, kao što si rekao, da ćeš mi poslati "najnoviji" S.T.A.L.K.E.R (Cll Of Pripyat) + 50kn, a poslao si mi Shadow Of Chernobyl iz 2006. Vratio sam ti igru o svojem trošku pošto nisi ispoštovao dogovor.
Ja zbilja ne vidim kako sam ja nepošten prodavač! Al zbilja. Već sam stotine stvari kupio i prodao i NIKAD nisam imao problema ili nezadovoljnog kupca.
I nisam neki lowlifer da bi ti uzeo key i prodao ga, a kamoli ja igrao tu igru, grozota.
1.Nisam ti reko da cu ti poslati taj pirat sto vec. . .
2.POSALO SAM TI SLIKU DVDa i COVERA tako nemoj se izvlaciti da nisi vidio!
3.Jos si htio da ti satim posaljem pare haha pa nebi onda vidio ni DVD ni pare!
Nisam vidio da piše shadow of chernobyl!
da sam vido sigurno ne bi uzeo!
Uostalom, što se pjeniš? Trebao si poslati najnoviji, nisi, vrattio sam ti o svojem trošku i točka.
Mogao sam te zaje*ati da platiš 35kn poštarine, pa nisam.
Edit:
NISI POSLAO SLIKU COVERA, samo DVD-a na kojem malim slovima piše shad......
Pa poslao sam ti sliku,mogao si me pitati naslov i ja bi ti rekao!
OMG-Kakvih sve likova tu ima!
Rekao si da imašnajnoviji, a to je Call Of Pripyat.
Pogledaj si na skypeu razgovor..
Ovako:
Dogovor je bio, kao što si rekao, da ćeš mi poslati "najnoviji" S.T.A.L.K.E.R (Cll Of Pripyat) + 50kn, a poslao si mi Shadow Of Chernobyl iz 2006. Vratio sam ti igru o svojem trošku pošto nisi ispoštovao dogovor.
Ja zbilja ne vidim kako sam ja nepošten prodavač! Al zbilja. Već sam stotine stvari kupio i prodao i NIKAD nisam imao problema ili nezadovoljnog kupca.
I nisam neki lowlifer da bi ti uzeo key i prodao ga, a kamoli ja igrao tu igru, grozota.
1.Nisam ti reko da cu ti poslati taj pirat sto vec. . .
2.POSALO SAM TI SLIKU DVDa i COVERA tako nemoj se izvlaciti da nisi vidio!
3.Jos si htio da ti satim posaljem pare haha pa nebi onda vidio ni DVD ni pare!
Nisam vidio da piše shadow of chernobyl!
da sam vido sigurno ne bi uzeo!
Uostalom, što se pjeniš? Trebao si poslati najnoviji, nisi, vrattio sam ti o svojem trošku i točka.
Mogao sam te zaje*ati da platiš 35kn poštarine, pa nisam.
Edit:
NISI POSLAO SLIKU COVERA, samo DVD-a na kojem malim slovima piše shad......
Pa poslao sam ti sliku,mogao si me pitati naslov i ja bi ti rekao!
OMG-Kakvih sve likova tu ima!
Rekao si da imašnajnoviji, a to je Call Of Pripyat.
Pogledaj si na skypeu razgovor..
za ovakve stvari imate pp pa tamo rijesavajte vase nesuglasice.
@100$
sta si odma kao malo dite dosa ode se jadat,rijesi to s covikom privatno
Decki, ja se ne oglasavam. Samo uskocim kako kome mogu, ako taj nema paypal. Ne spominjite mene tu. eplati ce me prebit :)
Decki, ja se ne oglasavam. Samo uskocim kako kome mogu, ako taj nema paypal. Ne spominjite mene tu. eplati ce me prebit :)
Hehe
Ja imam u ponudi kupnju preko tih servisa isto kao "pomoc" onima koji nemaju karticu itd itd,a drzim cijenu zato sto ako bih to radio free,imao bi tolko posla da boli glava
Hehe
Ja imam u ponudi kupnju preko tih servisa isto kao "pomoc" onima koji nemaju karticu itd itd,a drzim cijenu zato sto ako bih to radio free,imao bi tolko posla da boli glava
Ja sam se ponudio Wekiju, nakon toga su uletila jos dvojica i to je to... :)
za sada ovako... mislim da smo se napokon sporazumjeli...
oprez na ove clanove : the devil i Orihadu
orihadu je nas novi stari aka hellrazor a devil mu je osobni prijatelj (kako i sam kaze)... e sto se desilo.. orihadu me pita da mu prodam mambu ja reko OK samo daj podatke.. i on meni poslao ime i adresu ali neke zene koja ima salon vjencanica (google) i neki broj moba koji nisam u pocetku vidio. onda sam ga upitao da mi da broj mobba da ga ujutro nazovem da se dogovorimo i onda mi je ovaj njegov frend devil posalo njegov broj ali sasvim drugaciji (skuzio sam kad isao vidjet ko je taj tip).. e sad ko tu koga yebe ja vise ne znam..
ako me orihadu nazove i ako se uspijemo lijepo civilizirano dogovorit prodat cu mu mambu a ako ne, ne
a kako znam da je hellrazor : koliko ja znam hellrazoru je ovo 3 account i malim proucavanjem sam skuzio da uvijek prati autora devila.
ne znam sto devil radi u svemu tome i jeli zna za postupke svog prijatelja ja samo upozoravam jer vidim da ovaj voli zayebavat.
Ocemo na blacklistu ih baciti?
BTW, kroz koji sat cu updateat cjelu listu.
trbalo bi oglasnik povezat s ovom temom.. bar sa postom di su black i white liste
Moderatori, tj. Supermoderatori jeli bi ste ovu temu mogli preseliti u podforum "Oglasnik" i tamo je postaviti, ali da u naslovu nestoji ni Prodajem/Kupujem/Procjena i sl., vec da stoji ovakvog naslova zaljepljena u tom podforumu?
Gospodine Plahi, primjetite tko nam je se pridruzio na Blacklistu (na prvoj stranici, zadnji user) i s kime imate posla :)
VIDI VIDI..... hvala puno Weky. Dobro da sam mu vratio...
ova dvojca za sada ne zasluzuju na black listu... mali mi se javio i objasnio tko je ta zena (LOL) i zasto je drugi broj mobitela.. nazvat cu ja i taj broj da malo popricam s gospodj0m
Eh kad skank priča sa gospođom, znase što mozemo ocekivati dalje -;)
Ja znam kakva su pravila na PC Ekspertu i pridrzavati cu ih se ko sto sam se pridrzavao do sada na BUGu,
Ja nism nikakv prevarant jer da jesam nebi ja prvi slao DVD ali ocito to je to,posaljes prvi,lik od tebe napravimagarca (ja neznam koliko ste si vas dvoje frendovi i iskreno me ne zanima) pa umijesto da njega stavis na BLACK listu stavljas mene!
Ma boli me,
ja idem na PC Ekspert tako imam par frendova koji su mi rekli pravila i sve i biti cu zadovolni nego ovdie a evo admini ako vi zelite ovog lika za admina koj ce vam odnjeti pola foruma ha dobro dajte mu admina!
Nemojte mi zagadivati temu svojim privatnim svadama. Nadite se na MSN-u/Xfire/Steam i ostalim messenger programima i to rješite. Iznesite svoja iskustva sa trgovcima ali nemojte se u temi svađati ni iznositi chat-logove.
A tebi PC Man kao prijatelju savjetujem da prestaneš sa svime.
Ja mislim da cu se povuci s ovog foruma zbog ovakvih gluposti,sami problemi...
EDIT: Takoder tek sada sam skuzio da je inferno na kraju zeznuo PC Mana,i to otvorenim textom iznosi,zar je to po Vama ok?
Jeste da je PCMAN radio gluposti itd itd,ali ipak,ovo je u mojim ocima jos gore...
Ne zanimaju nas vase svadje. Svajdajte se preko IM-a ili neceg.
Evo malo ontopica
Nakon svih sranj* sa Hellrazorom javio mi se ispricao i kao nadoknadu dao mi svoj Hon acc.
sad nz gdje da ga svrstate u poz. ili neg.
1 pozitivno iskustvo izjednačava ono negativno. Znači, maknut cemo ga sa blackliste, ali ga necemo staviti na whitelistu
1 pozitivno iskustvo izjednačava ono negativno. Znači, maknut cemo ga sa blackliste, ali ga necemo staviti na whitelistu
što nije bilo da dva pozitivna ispravljaju 1 negativno?
Ali, mislim da on nebi trebao niti na white niti na black listu.
Možete na whitelistu dodati Bleki-a.
Njemu sam prije par tjedana prodao grafu i napajanje. Kako je grafa bila u kompu, testirali smo je. Napajnje nije želio testirati, nego je rekao da će to kod kuće obaviti i javiti mi se. S obzirom da mi se nije javio, sigurno je sve ok.
Ne.
Negativno iskustvo bi se trebalo IMO sa barem 3 dobra riješiti.
Ako je nekakvo veće, onda prijava administratoru da leti sa foruma.