Malo čudno ali eto:
Željeznički tunel ispod Alpa Lötschberg Base Tunnel dug je oko 34 km i gradio se 2 godine (2005.-2007.)
da su doveli čak norisa i dali mu porciju graha,on kad bi roknuo iskopo bi tunel za 10 sekundi
Malo čudno ali eto:
Željeznički tunel ispod Alpa Lötschberg Base Tunnel dug je oko 34 km i gradio se 2 godine (2005.-2007.)
da su doveli čak norisa i dali mu porciju graha,on kad bi roknuo iskopo bi tunel za 10 sekundi
Malo čudno ali eto:
Nastavak na tvoj vic: S puš pauzom u sredini
mislim da je 85% toga bilo
Chuk Norris radi sklekove bez ruku.
Uzalud.
Od Chucka Norrisa nema zaštite.
Chuck Norris je jedanput došao dvaput
Chuck Norris je uspio, a da nije ni pokušao.
neznam jel je već bilo..
idu tako chuck norris, isus i papa i dođu do starog uništenog mosta. most je vodio preko jedne dosta široke rijeke a oni su trebali prijeći na drugu stranu. i sad morali su oni pokušat hodat po vodi. krene prvi isus i naravno prijeđe rijeku hodajući po vodi.
slijedeći je išao chuck i naravno da je i on prešao. zatim krene papa i tek što je napravio prvi korak, pao je u vodu.
na to veli isus chucku: "možda smo mu trebali reći za betoniranu stazicu nešto ispod razine vode".
a na to veli njemu chuck: " kakva stazica??!!" ;)
neznam jel je već bilo..
idu tako chuck norris, isus i papa i dođu do starog uništenog mosta. most je vodio preko jedne dosta široke rijeke a oni su trebali prijeći na drugu stranu. i sad morali su oni pokušat hodat po vodi. krene prvi isus i naravno prijeđe rijeku hodajući po vodi.
slijedeći je išao chuck i naravno da je i on prešao. zatim krene papa i tek što je napravio prvi korak, pao je u vodu.
na to veli isus chucku: "možda smo mu trebali reći za betoniranu stazicu nešto ispod razine vode".
a na to veli njemu chuck: " kakva stazica??!!" ;)
Bio 100x u 100 verzija...
Čini mi se da sam našao odvratniji video od 2girls1cup.
Zove se 1man1jar.
Fuj!
Zove se 1man1jar.
Fuj!
LoL !
Zove se 1man1jar.
Fuj!
And here we go again...
Sad će opet ekipa navaljivat da ga pogleda i žicat linkove pa kad ga vide plakati danima i žalit što su ga vidjeli...
Zove se 1man1jar.
Fuj!
And here we go again...
Sad će opet ekipa navaljivat da ga pogleda i žicat linkove pa kad ga vide plakati danima i žalit što su ga vidjeli...
Jel imaš možda link? O:)
Malo čudno ali eto:
Ne sa puš pauzom, već piš pauzom
Malo čudno ali eto:
Ne sa puš pauzom, već piš pauzom
Chuck norris ne pusi?
Chuck Norris nije bio blatnjav na koncertu Metallice.
Chuck Norris nije bio blatnjav na koncertu Metallice.
Chuck Norris ne slusa Metallicu, ona slusa njega...
evo jedan ja izmislio bit ce TD xd
Čuk Norris je napravio u codu collateral(1 bullet 2 kills) mada je igrao protiv jednog igraca
Chuk Norris može ugasiti vatru s benzinom.
Chuck norris ima GTX480 koja u load-u doseže temperaturu -258 stupnjeva
Chuck Norris moze dat 2 TU na jedan post
Chuck Norris je instalirao Vistu 1998. godine
Chuck Norris goolom zabije loptu
Chuck Norris je ubio smrt
Chuck Norris moze kliziti uzbrdo
Sta bi bilo kad bi Chuck Norris pogrijesio .... prvi April
EDIT:Dodano jos malo :P
Chuck Norris ima GTX 480 eyefinity edition.
Čuk Norris je umro prije 10 godina , samo sto mu Smrt nije imala hrabrosti to reći
Čuk Norris izgubio nevinost prije svog oca
Čuk Norris je vidio nindžino lice
Chuck Norris moze dat 2 TU na jedan post
TO moze i SICK PAKO...
Chuck Norris je jedini koga Leo messi nemože predriblat
Evo ovog sam danas čuo...
Chuck Norris je kupio bon od 50 kn za 25 kn.
Chuck Noris Nedjeljom u 2 gleda subotom u 4.
Chuck Norris je razlog zbog kojeg Forest Gump trči.