Chuck Norris koristi svoj penis kao bušilicu.-Izmislio upravo sada
šta,tvoj nije bušilica
šta,tvoj nije bušilica
Chuck Noriss koristi oči kao dalekozor, kosu kao padobran, nokte kao noževe, nos za usisavanje zraka, on nije čovjek on je iznad čovjeka.
chuck norris može iz amerike stići u evropu sa autom...ja izmislio...(izmisljajte ljudi..a ne sve copy,paste
sve koje sam ja napisao su izmišljeni ;)
volim originalnost.Evo još jedan:
Kada chuck naručuje preko neta carina njemu plaća PDV i pristojbu
EDIT: Za one mudrace u vezi DVB-T-a , ako je novija plazma ili LCD onda ima ugrađen, a ne da direktno prima signal....
A kake veze ima ako je netko u zg ? Kratak odgovor samo od jednog da neofftopičarimo
chuck norris može iz amerike stići u evropu sa autom...ja izmislio...(izmisljajte ljudi..a ne sve copy,paste
sve koje sam ja napisao su izmišljeni ;)
volim originalnost.Evo još jedan:
Kada chuck naručuje preko neta carina njemu plaća PDV i pristojbu
E ovo je dobar
čak norrisu radi signal na iphonu 4
Chuck Norris je naučio Jadranku engleski.
chuck norris je slikao matu dok trolla na svom iphonu
Čovjek vidi na 500 metara,
Orao vidi na 5 kilometara,
Chuck Norris vidi obojicu.
Chuck Norris je jučer pio kavu sa Elvis-om i Michael Jackson-om....a sve je to vidio Saša Matić kojem je javio Toše Proeski
Chuck Norris je paralelnu dimenziju postavio okomito!
Jedna slika govori tisuću riječi, jedna riječ Chucka Norrisa govori više nego sve slike svijeta.
chuck norris je slikao matu
Dok je Mato pričao na iPhone!
Chachk Norris može razgovarati na Matinom ajPhonu
Ako zovete službu za korisnike i kažu vam da pričekate slobodnog agenta, to nije istina!Nego svi agenti pokušavaju objasniti Chucku.
Kažu ime i prezime ne govore mnogo o čovjeku, o Chucku Norrisu govore sve!
šta,tvoj nije bušilica
Nije onakav kao u Chucka.
Onda ju je slabo naucio.....
Onda ju je slabo naucio.....
Očito ju je učio i arapski.
Chuck Norris je scimao kipa
Chuck Norris koristi open-source windows.
Chuck Norris ima psa. Taj pas je nkad bio poznat pod imenom t-rex.
Chuck Norris još koristi pentium I. Njime rendenda high-poly animacije sa 100000 fps u jednoj sekundi.
Xbox 360 kinect ne radi ako Chuck Norris s njim igra!
(UPRAVO SAD IZMIŠLJENO) Chuck Norris se ne koristi nožom dok jede...on se koristi sa tenkom i minigunom i dok ne jede...a kad jede koristi se nuklearnim oružijem
U potpunosti se slažem. 90% ljudi na forumu ne znaju niti jedan film u kojem glumi Norris, osim serije Teksaški renđer.
SEGAL!
U potpunosti se slažem. 90% ljudi na forumu ne znaju niti jedan film u kojem glumi Norris, osim serije Teksaški renđer.
SEGAL!
ja sam odrastao na vuku samotnjaku /lonely wolf mcquade. istina, i tamo je teksaški rendžer s njim još glumi i chakotay iz star treka, još je bio mlađahan..
uff kako sam volio onaj
.. (još i danas se naježim na tu scenu)Chuck Norris nije glumio u Delta Force, to je bio dokumentarac!
Chuck može spamati po bug forumu.
Na istom forumu može otvoriti temu koja ima veze s Appelom, a u kojoj neće početi svađa.