Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.323
|
čitano: 2.967.591
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
Ovo je cringe svih cringeva, ima toliko failova u tom videu da nije normalno.
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
13 godina
protjeran

Jel ti citas kaj pises, krenulo od mene zato kaj sam stavio video koji apsolutna ne vrijeda nikoga (osim lika iz videa)? Aj molim te postedi me pametovanja...

16 godina
Jakovp kaže...

daj navedi sto je krivo napravljeno itd. da ne moram gledati video. a iskreno malo mi se smije.

14 godina
war3_tft kaže...

Jel ti citas kaj pises, krenulo od mene zato kaj sam stavio video koji apsolutna ne vrijeda nikoga (osim lika iz videa)? Aj molim te postedi me pametovanja...

Krenulo je to još odavno, ovo je samo nastavak, 99% tvojih postova krši neko pravilo foruma, da ima i malo reda,

tebe i tebi sličnih odavno ne bi bilo ovdje, ali dobro, kako se kaže: "TO TAKO MORA", pomiriš se s time i gotovo,

svima bih preporučio da se maknu do kraja iz ove teme, pa se na kraju ti i ekipa svađajte međusobno, 

ovako zajedno s vama podupiru ovakvo ponašanje i nered.

13 godina
protjeran
toxic kaže...
Jakovp kaže...

daj navedi sto je krivo napravljeno itd. da ne moram gledati video. a iskreno malo mi se smije.

Ma pogledaj, nije to isti dozivljaj kad ti netko prepricava.

Par spoilera: za pocetak covjek od alata predlaze imbus kljucic, svedski noz u kojem ce nadajmo se (njegove rijeci) biti krizni odvijac, prica o tome kako napajanje moras smjestiti na "izolirajuce podmetke" jer ako ono dotakne kuciste doci ce do kratkog spoja itd. U svakom slucaju vrijedi pogledati, ne traje pre dugo. 

Valentin17 kaže...

Ti si zadnji koji moze pametovati o ponasanju na forumu. Lp

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2018 13:59 (war3_tft).
11 godina
toxic kaže...

...da ne moram gledati video. a iskreno malo mi se smije.

ovo je oživotvorenje one narodne - j..ala bi se, a da joj ne uđe 

15 godina
Chat tema ljubitelja hardvera

pa čula je onu:

nisam j..o, al' sam gledo' - jes' merak' !

Ju je je? Je ju je!
16 godina

Ware baš si se jako uzrujao i mnogo se koprcaš za lika koji je cool i koji bas gušta...

(G)jokaCRO ingame
13 godina
protjeran

Opet nisi skuzio ironiju u svemu skupa, morat cu stavljaj fusnote uz komentar da ti lakse shvatis o cem se radi. 

14 godina
war3_tft kaže...
toxic kaže...

Par spoilera: za pocetak covjek od alata predlaze imbus kljucic, svedski noz u kojem ce nadajmo se (njegove rijeci) biti krizni odvijac, prica o tome kako napajanje moras smjestiti na "izolirajuce podmetke" jer ako ono dotakne kuciste doci ce do kratkog spoja itd. U svakom slucaju vrijedi pogledati, ne traje pre 

Da ti se ne dogodi ovo covjek je ljepo rekao hahah 

AMD AntiBoy
13 godina

https://www.lg.com/hr/monitori/lg-32GK850G-B    ljudi šta kažete na ovaj monitor ozbiljno sam zagrizo na taj model. Oko 5500kn da ili ne?

1 Da
10 Ne
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2018 15:49 (mislioc).
16 godina
mislioc kaže...

https://www.lg.com/hr/monitori/lg-32GK850G-B    ljudi šta kažete na ovaj monitor ozbiljno sam zagrizo na taj model. Oko 5500kn šta kažete da ili ne?

odlican

16 godina
war3_tft kaže...

Par spoilera: za pocetak covjek od alata predlaze imbus kljucic, svedski noz u kojem ce nadajmo se (njegove rijeci) biti krizni odvijac, prica o tome kako napajanje moras smjestiti na "izolirajuce podmetke" jer ako ono dotakne kuciste doci ce do kratkog spoja itd. U svakom slucaju vrijedi pogledati, ne traje pre dugo. 

Em što i nije sastavljao po nekom redu, ali dobro to je možda i subjektivno, ja višem volim namontirati CPU na ploču odmah nego to na samom kraju raditi, stavio previše paste + što je pasta na bazi hladnjaka tvornički postavljena. Ovo za napajanje mu je fail , svi znamo da su te podloške za umanjenje vibracija, a on tvrdi za izolaciju i onda pored toga zašarafi napajanje na kućište . Tvrdi da ugrađuje superbrzi ram od 2666 Mhz itd. Ne vidi se dobro ali šta pritišće sa ovom plastikom po podnožju procesora? 

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
13 godina
protjeran
Ja bi rade isao na Acera xb271hu koji ima IPS panel i pogodniju dijagonalu za 1440p i gaming opcenito.

Ovaj LG em je nepregledno tele od 32", a uz to ima VA panel koji su poznati po ghostingu i imaju losije boje od IPS-a.

Kad vec dajes tolke novce onda definitivno ici na IPS.
13 godina
war3_tft kaže...
Ja bi rade isao na Acera xb271hu koji ima IPS panel i pogodniju dijagonalu za 1440p i gaming opcenito.

Ovaj LG em je nepregledno tele od 32", a uz to ima VA panel koji su poznati po ghostingu i imaju losije boje od IPS-a.

Kad vec dajes tolke novce onda definitivno ici na IPS.

Ovaj navodno nema ghosting. Kažu da je brz kao i3 8350k na 5.0ghz znači nestvarno brz.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2018 16:01 (mislioc).
14 godina
war3_tft kaže...

Ti si zadnji koji moze pametovati o ponasanju na forumu. Lp

Mene Tonči nije imenovao, to isto ti ne možeš reći.

ps. ja sam prestao nakon upozorenja, od tebe su odustali svi redom, tebi nema pomoći.

war3_tft kaže...

Opet nisi skuzio ironiju u svemu skupa, morat cu stavljaj fusnote uz komentar da ti lakse shvatis o cem se radi. 

Ti sebe niti sam ne kužiš. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.9.2018 16:05 (Valentin17).
14 godina

Kako vrijeme prolazi sve mi je draže kaj sam uzel GTX 1070Ti...

13 godina
Promster kaže...

Kako vrijeme prolazi sve mi je draže kaj sam uzel GTX 1070Ti...

Pa nekako mi se taj skok kao kod gen9 na gen10 činio nerealnim po meni očekivano.

15 godina
protjeran

Ma svi gaymeri na Pascalu realno nece jos dugo imst potrebe mjenjst grafu...

12 godina
mislioc kaže...

https://www.lg.com/hr/monitori/lg-32GK850G-B    ljudi šta kažete na ovaj monitor ozbiljno sam zagrizo na taj model. Oko 5500kn da ili ne?

imam taj monitor (kupljen u RH, ali na R1 tako da  je jeftinije od 5500kn)

ako te sta zanima pitaj

gsync radi, OC na 165Hz radi (ali je useless jer G2G prijelazi nisu dovoljno brzi pa dolazi do smearinga - ja ga osobno ne primjetim)

sto se tice dijagonale i broja pixela - isto je kao i na 1080p 24" monitorima tako da neces imati problema sa citanjem texta

u igrama ces primjetiti vecu pixelizaciju (da je vegetacija npr nazubljena) ali uz AA se i to rijesi (pogotovo izvrsni TAA od nvidie - nova assetto corsa competizione izgleda bolesno i bez ijedne nazubljene linije)

monitor ima retardirane izlaze (USB, DP, HDMI) - tj svi su sa straznje strane i gledaju prema zidu (tako da moras imati odredjeni prostor izmedju zida i monitora)

morao sam rezati dio VESA nosaca jer je blokirao dio portova (svi su na istoj strani i zbijeni jedni do drugih..)

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.9.2018 12:06 (Fanu).
14 godina
13 godina

Mrak ponuda svaka čast!

14 godina
15 godina
protjeran

Koja glupost, na koji nacin bi napravili 10-core procesor sa postojecom arhitekturom?

13 godina
protjeran
ansha kaže...

Koja glupost, na koji nacin bi napravili 10-core procesor sa postojecom arhitekturom?

Da ne kuzim kak bi to izveli kad im za 10 core treba najmanje 3 ccx-a. Zapravo kad ih poslozis imao bi 4 ccx-a od kojih bi jedan bio skroz iskljucen, a na jednom bi bile ugasene 2 jezgre, to bi onda bio cip velicine TR-a...

15 godina
protjeran
war3_tft kaže...

Da ne kuzim kak bi to izveli kad im za 10 core treba najmanje 3 ccx-a. Zapravo kad ih poslozis imao bi 4 ccx-a od kojih bi jedan bio skroz iskljucen, a na jednom bi bile ugasene 2 jezgre, to bi onda bio cip velicine TR-a...

Drugim rijecima, nista od toga...  Pored 12-core TR-a za relativno sitne pare i nema potrebe...

16 godina
Onemoguće dvije jezgre i eto i 10core procesora, neznam zasto bi bilo nemoguce
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
15 godina
odjavljen
Jer na am4 socket stane jedan die, ne pricamo o tr4 socketu.
http://www.bug.hr/forum/post/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/1959989.aspx
13 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...

Jesi uopce procitao linkani clanak gdje pise kako bi AMD morao napraviti redizajn ccx-a da se napravi ovakav cpu na Zen+ arhitekturi?

Trenutna Ryzen arhitektura koristi ccx-ove od po 4 jezgre. Ryzen 2600x i 2700x obadva koriste dva ccx-a i to je maksimalno kolko stane u AM4 socket, samo sto su kod 2600x ugasili po jednu jezgru u svakom od ccx-ova da bi dobili 6 core cpu. Da bi dobili 10 jezgara treba im 3 ccx-a, drugim rijecima kad bi pored ova dva postojeca ccx-a stavio treci dobio bi fizicki puno veci cip koji jednostavno ne bi stao u postojeci socket, sta mislis zasto je TR tolko ogroman cip, bas zbog veceg broja ccx-ova...

15 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...

Zato sta pricamo o AM4 socketu a ne o Threadripperima....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice