Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.203.204
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Re: Chat tema ljubitelja hardvera
sstrmi kaže...

Za šta vama uopće služi PC?za bench

Zajebavate tu ryzen ekipu,a ljudi se naigraju više nego vi koji samo cinebench vrtite

Pa covjece nismo djeca da se igramo 

13 godina
Chat tema ljubitelja hardvera

Gorstak strikes again...

13 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2018 20:39 (mislioc).
8 godina
protjeran

jedva se 8400 bori s ryzenom 1200 

13 godina
protjeran
lav1000 kaže...

daj vise single, javi ujutro kad zavrsi...

Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2018 21:55 (Stjepanj).
13 godina
chaselol kaže.

Moj posao je sa softverom 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2018 21:55 (mislioc).
8 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
lav1000 kaže...

daj vise single, javi ujutro kad zavrsi...

Ma jaci je od klokanog threadrippera, vise mi od toga ne treba 

7 godina
protjeran
mislioc kaže...
chaselol kaže.

Miro molio bih te da lokaš ovu temu i odriješiš primjerenu kaznu ovom tipu. Tema se pretvorila o osobni obračun mislioca i još par likova naspram korisnika chaselol. Ne kažem da je potonji cvijeće ali ovo što sada imamo je čisti mobing i maltretiranje. Molio bih te da pretražiš poruke mislioca u ovoj temi i uvjeriš se da njegovo maltretiranje chaselola a neposredno i svih ostalih forumaša koji to moraju čitati nema ni mjere ni kraja.

15 godina
Ofsajd kaže...
mislioc kaže...
chaselol kaže.

Miro molio bih te da lokaš ovu temu i odriješiš primjerenu kaznu ovom tipu. Tema se pretvorila o osobni obračun mislioca i još par likova naspram korisnika chaselol. Ne kažem da je potonji cvijeće ali ovo što sada imamo je čisti mobing i maltretiranje. Molio bih te da pretražiš poruke mislioca u ovoj temi i uvjeriš se da njegovo maltretiranje chaselola a neposredno i svih ostalih forumaša koji to moraju čitati nema ni mjere ni kraja.

A ti mi licis na nekog tko je dobio vec ban dok si se ti zeuzeo za njega da ga branis 

AMD AntiBoy
15 godina
protjeran

Cudno se ovaj i0 ponasa, na 5ghz je stabilan ko kuca sa bijednih 1.2V a na 5.4ghz nece u windowse ni sa 1.45V...

15 godina
ansha kaže...

Cudno se ovaj i0 ponasa, na 5ghz je stabilan ko kuca sa bijednih 1.2V a na 5.4ghz nece u windowse ni sa 1.45V...

a probaj preko 1.5v pokazi stjepku da se mozes snjim nositi sto se tice napona ja sam svog najvise tjerao na 1.55v mada se ne usudim vise da imam neko custom vodeno isao bi on meni i na 1.6-7v

AMD AntiBoy
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2018 22:58 (dreadmoore).
8 godina
protjeran
dreadmoore kaže...
Ofsajd kaže...
mislioc kaže...
chaselol kaže.

A ti mi licis na nekog tko je dobio vec ban dok si se ti zeuzeo za njega da ga branis 

ma to se neka od pustih virtualki koje pogoni na svom r3 1200 otela kontroli, razvila svoj IQ, registrirala se na forum i krenula u obranu svog gurua 

13 godina
protjeran
Kladim se da si omiljen u drustvu i najzabavniji na tulumima.
15 godina

Pa covjek samo citira hw gurua i smije mu se uglavnom sto je tu lose pogotovo na to kad vidis izjave autora sta ti drugo preostaje nego moras komentirati.

AMD AntiBoy
8 godina
protjeran

zijev...nis zanimljivo nema na forumu, da bar ima neki dobar clanak...ansha smanji voltazu ili nadji neki efikasniji nacin odvodjenja topline...ako to ne upali, vjerojatno ti je ploca dosegla zid...neki prozvodjaci znaju namjerno limitirat ploce ovisno o temperaturi...ja recimo sa asus crosshair II formulom nisam mogo proc 170 FSB, pa sam je prodo i ubo asrock overdrajv plocu, koja je isla na 183

Brajanov život
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2018 23:11 (Gorstak79).
13 godina
protjeran
A dobro neki stvarno pretjeruju, niste u redu, pogotovo lav i mislioc, ponavljate se ko papagaji, niste bili toliko extremni dok nije dosla ona spodoba lucidius i poceo, vi ste samo nastavili...😐lp
12 godina
protjeran
Stjepanj kaže...
A dobro neki stvarno pretjeruju, niste u redu, pogotovo lav i mislioc, ponavljate se ko papagaji, niste bili toliko extremni dok nije dosla ona spodoba lucidius i poceo, vi ste samo nastavili...😐lp

Đe je taj salapan ?

Ne vidjeh njegove dubokoumne upise već jako dugo.

Da nije dobio upalu mišića od teretane  ?

12 godina
Silent horror1992 kaže...
Stjepanj kaže...

Đe je taj salapan ?

Ne vidjeh njegove dubokoumne upise već jako dugo.

Da nije dobio upalu mišića od teretane  ?

Protjeran 

15 godina
lav1000 kaže...

ma to se neka od pustih virtualki koje pogoni na svom r3 1200 otela kontroli, razvila svoj IQ, registrirala se na forum i krenula u obranu svog gurua 

Covjek stvarno radi virtualke igra wow-a na 4-5 accounta  farma golde zaradjuje mjesecno 3000€ preko stema sa cs go itd.Samo neznam kako to sve uspjeva cetverojezgrenim procesorom  8gb rama i opet ima 300fps  to mi nikad nece biti jasno. 

AMD AntiBoy
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2018 23:18 (dreadmoore).
12 godina
protjeran
dreadmoore kaže...

Covjek stvarno radi virtualke igra wow-a na 4-5 accounta  farma golde zaradjuje mjesecno 3000€ preko stema sa cs go itd.Samo neznam kako to sve uspjeva cetverojezgrenim procesorom i 8gb rama i opet ima 300fps  to mi nikad nece biti jasno. 

Fora da je dotični prešo sa "osmojezgrenog procesora" FX 8320 na ryzen 1200, a kad se sjetim prije koju godinu sa koliko žara je branio i zastupao stav da će FX prodisat tek za koju godinu kad igre budu koristile više jezgara zaboli me trbušni zid od smijeha. 

Ne mogu ne napravit još jednu  usporedbu.

Pošto sam bio aktivan u temi o slaganju konfi znam da je tad bilo ili FX kombo ili i5 4460 kombo za cca 150-200kn veću cijenu, on se jadan lomio, al lomio da dokaže kako je i5 4460 pogrešan odabir zbog samo 4 jezgre, a FX je zalog za budućnost i k tomu još jeftinije izađe.

Na kraju lik proda tog FX-a i u 2018. godini kupi ryzen 1200 koji je četverojezgreni proc koji po njemu sa te četiri jezgre nije bio dobar ni prije 4-5 godina.

Kakav epic braćo moja 

A gle usporedbu tog i5 4460 vs ryzen 1200 

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2018 23:28 (Silent horror1992).
13 godina
protjeran
Silent horror1992 kaže...
dreadmoore kaže...

Covjek stvarno radi virtualke igra wow-a na 4-5 accounta  farma golde zaradjuje mjesecno 3000€ preko stema sa cs go itd.Samo neznam kako to sve uspjeva cetverojezgrenim procesorom i 8gb rama i opet ima 300fps  to mi nikad nece biti jasno. 

Fora da je dotični prešo sa "osmojezgrenog procesora" FX 8320 na ryzen 1200, a kad se sjetim prije koju godinu sa koliko žara je branio i zastupao stav da će FX prodisat tek za koju godinu kad igre budu koristile više jezgara zaboli me trbušni zid od smijeha. 

pa dobro nas chaselol je amd fan, i zaista u nekim igrama je doticni FX prodisao, ali covjek je nabavio nekaj novo i treba to postivati, slaviti, uzdizati svakako i overkill konfia za ono sto njemu treba..nek covjek uziva, ostali bi se stvarno trebali malo smiriti jer Drago/Miro ce nas podaviti ko zeceve, ak i ja odem s foruma kaj bute onda, slavili "anšinih" megalomanskih 5.2ghz? sramota a ploca od 400€

a gle za 100€:

da me napon na ploci ne ogranicava 6ghz mu ne ginelp

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2018 11:51 (Stjepanj).
13 godina

y

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2018 10:06 (mislioc).
15 godina

Ma dual core zakon evo mu malo multitaskinga neka i on osjeti sta to znaci 

AMD AntiBoy
13 godina
protjeran
dreadmoore kaže...

Ma dual core zakon evo mu malo multitaskinga neka i on osjeti sta to znaci 

bome moj dualac g3258 je osjetio skoro 1.8V

jedva je to progutao kamoli da nesto radi(zanemarite gresku kod ocitanja modela malo se cpuz zblesao:)lp

15 godina

a kod tebe se moze klokati i za desktop je ali ovo je laptop hahah evo mu sad malo virtualke

AMD AntiBoy
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2018 23:50 (dreadmoore).
15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

pa dobro nas chaselol je amd fan, i zaista u nekim igrama je doticni FX prodisao, ali covjek je nabavio nekaj novo i treba to postivati, slaviti, uzdisati svakako i overkill konfia za ono sto njemu treba..nek covjek uziva, ostali bi se stvarno trebali malo smiriti jer Drago/Miro ce nas podaviti ko zeceve, ak i ja odem s foruma kaj bute onda, slavili "anšinih" megalomanskih 5.2ghz? sramota a ploca od 400€

Morat cu te platit par dana da me poducis, stvarno steta da ovakva ploca propada, kolka ti je dnevnica?

13 godina
protjeran

Ma joj pa kaj ti je to kliknes samo 2 puta, koliko si to puta ponovio zapamtilo bi i dijete, evo ovako da te podsjetim cisto ak danas nisi uzeo ginko ili stavio pepeljarke:

redosljed nije bitan oces zeleno ili crveno, samo stisnes apply na kraju dolje desno kaj je to ploci od 400€lp

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2018 0:02 (Stjepanj).
15 godina
protjeran
Stjepanj kaže...

Ma joj pa kaj ti je to kliknes samo 2 puta, koliko si to puta ponovio zapamtilo bi i dijete, evo ovako da te podsjetim cisto ak danas nisi uzeo ginko ili stavio pepeljarke:

redosljed nije bitan oces zeleno ili crveno, samo stisnes apply na kraju dolje desno kaj je to ploci od 400€lp

Pa valjda ti je jasno da sam plocu kupio radi dizajna i ledica :) 

Cini se da ja nisam stiskao apply-a, sad si gotov!

13 godina
protjeran

ajde mozes ti to, pa da ti cestitam javno tu pred svima!

17 godina
odjavljen

Novi FX 8300 je 534 kn i zamislite još uvije izlaze nove ploče za njega! Nakon 4-5 godina! Zašto???? Zato jer se i dalje prodaje

A sad zamislite da vam Intel servira svoje sockete po 5, 6, 7.... godina...Da nezamislivo

Živio AMD nama 100 godina. I FX je bio i ostao super proc uloženo/dobiveno. Ja ga zamjenio jer su ga nove igre dobro upregnule po svim jezgrama, onak muški pa mi počelo smetati grijanje...ali nebi ga ni danas zamjenio da se Intel nije zajebao pa izbacio privjeska duplo jeftinijeg ot tadašnjeg i3 6100. Seljačine

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice