- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Seljo tuning i ne sramim se. Pringels stalak, kuhinjski stol i strgan stolac.
Neznam razlog zašto ideš u off topic ako imaš temu vas desk pa tamo spamaj čitav dan o parketu i izgledu sobe, ureda, kuhinje itd.
Ma fućkaj ga kidam na ljevo u gtx10xx temu!

Živio nama dual core pentium za šaku riže :D
Netko troši na cigare, drogu, alkohol, izlaske, fufice, krpice, bicikle, HIFI, mobitele, knjige, ribičiju, airsoft...a netko na komp. U čemu je problem?
Ak je tebi dovoljan Pentium ne znači da je drugima.
Problem je što ovakvi pentiumi po ovakvoj cijeni dolaze jednom u deset godina, upravo zbog večine korisnika koji podržavaju skupu tehnologiju...a može se kad se hoće, samo ih treba prisiliti. Objaviš ovdje da si kupio neš takvoga i dobiješ odgovor od takvih da će si kupiti jedan za privjesak, LOL.
Ajde bar imaš dobre zvučnike ....
Da...
Ne...
...a i Ryzen...
Problem je što ovakvi pentiumi po ovakvoj cijeni dolaze jednom u deset godina, upravo zbog večine korisnika koji podržavaju skupu tehnologiju...a može se kad se hoće, samo ih treba prisiliti. Objaviš ovdje da si kupio neš takvoga i dobiješ odgovor od takvih da će si kupiti jedan za privjesak, LOL.
Da mi žena pročita ovakav post, nikad ništa ne bih više kupio. Ili bi se morao rastat i ostaviti jadnu dicu.
Bar mi na forumu moramo biti složni. Samo Ryzen valja nikakvi stari AMDovi i Inteli. Ajmo sada svi to ponovit.
(Stjepanj i ti isto).
Dost dobar laminat
ako su vec sad izjednaceni, koliku ce onda prednosti imati ryzen kad multicore bude jos vise prisutan..
Znaci razlika je minorna ako se testira sa AMD Radeon RX 480 (8 GB), gpu je bottleneck. Mene zanima kak je sa 1080 ili 1080Ti? Jedva cekam sve zive variacije konfiguracija sa raznim grafuljama i mozda poneki bios update koji bi mogao znaciti boost u performansama.
Osim toga ne pise ako je fullhd ili 4K ili 8K ili su u sumi. Ovo je dosta lose odradeno sa samo jednom grafickom.
Ceka se opsirnije testiranje i igre koje barataju sa vise coreva.
I7 ti se nikad baš nije isplatio uzimat za gaming...
Inače mislim da je tu I7 i dalje na vrhu, radi većeg kloka i dosta igara koje rade na 2/4 jezgre.
No gledaj da se tu mora dodat OC Ryzenu (još ne znamo maximum ) i veliki bonus su dodatne jezgre koje bi sa DX 12 trebale bit iskorištene.
Moj odgovor bi ti bio - trenutno i7 baš i nije isplativa investicija, iako je još "trenutni" vrh nama smrtnicima (govoreći za gamning).
PoĆekaj još detaljne rece.
Osobno cekam ljeto(ili cak njegov kraj da cijene sjednu na mijesto) i dolazak r5 1600x , cini mi se da ce taj bit neka sredina cjenovno i po performansama a opet je koliko toliko future proof(3-5g) sa svojih 6 jezgri. Naravno do tada se moze puno toga promjenit ali taj mi je zapeo za oko jos od objave i njega pikiram. Ali kako god bilo ovo je odlicna situacija sad za one koji planiraju uzet neki upgrejd, ljepo cekas da sve izade, ispeglaju se bugovi , cijene i pounda maticnih se stabilizira i onda krenes u soping. A mozda se dobije i kakav odgovor od intela ko zna.
ili od AMD-a
Pa dobro veli za preorder.
Inače ovo vrijedi i za Intel.
Doduše, nije bilo toliko straha budući da smo znali da će nam prodat jednu te istu stvar od prošle godine .
Doduše, nije bilo toliko straha budući da smo znali da će nam prodat jednu te istu stvar od prošle godine .