Chat tema ljubitelja hardvera zaključana tema

poruka: 24.322
|
čitano: 3.282.195
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
AMD Ryzen CPU

Evo par ploča : 

7 Biostar Ryzen AM4 Mainboards Live!

https://www.reddit.com/r/Amd/comments/5v3ths/7_biostar_ryzen_am4_mainboards_live/

Bene docet, qui bene distinguit.
9 godina
AMD Ryzen CPU

pitanje za ovu ekipu šta se loži na single core, di su vam 144hz monitori pa da možda i imate nekog smisla od tih pustih single core performansi.  s druge strane i glupi winrar ima koristi od više jezgri.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 11:52 (dabar_solta_V2).
17 godina
Re: AMD Ryzen CPU

to mi se svijda jer nemaju puno viskoh hladnjaka za razliku od asusa npr. 

13 godina
protjeran
ansha kaže...

@boxer

sve sam objasnio al neki ne zele shvatit. rezultat od tog kompa sam davno stavio u cinebench temu, ko me skine sa ryzenom dobije "moj komp". koji ti dio nije jasan?

Druže tito imaš "muda", to ne može da se ospori, ali otrest će te neka "budala" ko mraz paprike.

16 godina
protjeran
Silent horror1992 kaže...
ansha kaže...

@boxer

sve sam objasnio al neki ne zele shvatit. rezultat od tog kompa sam davno stavio u cinebench temu, ko me skine sa ryzenom dobije "moj komp". koji ti dio nije jasan?

Druže tito imaš "muda", to ne može da se ospori, ali otrest će te neka "budala" ko mraz paprike.

Tu na forumu nema sanse, samo sa ln2 je moguce..

13 godina
neaktivan
AMD Ryzen CPU

Dečki,ja se samo nadam da neće neka ovakva vijest iskočit na BUG-u ili 24časa! 

13 godina
zvijer kaže...

Suti zamalo se zakuvalo ovdje, cak su i poceli slike iz teretane momci da kace i da se pozivaju u mracne ulice jer je ASrock>ASUS ili kako vec bi rasprava 

p.s. mislio sam napisati komentar i odgovoriti anshi ali se ne isplati, covjek druge naziva fanboyem, a u zivotu nije imao vise od 3 procesora (ne racunam ono smece sa aliexpresa) 

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
9 godina
ansha kaže...
ansha kaže...

@boxer

jel na ovaj skor misliš? 4. ansha - Intel i7-5820k @ 4.7GHz - 1392cb

12 godina
chaselol kaže...
zvijer kaže...

Suti zamalo se zakuvalo ovdje, cak su i poceli slike iz teretane momci da kace i da se pozivaju u mracne ulice jer je ASrock>ASUS ili kako vec bi rasprava 

p.s. mislio sam napisati komentar i odgovoriti anshi ali se ne isplati, covjek druge naziva fanboyem, a u zivotu nije imao vise od 3 procesora (ne racunam ono smece sa aliexpresa) 

Kako nije ??? Pa u jednom PC-u ima dva komada

neda mi se
16 godina
protjeran
chaselol kaže...

Stari moj cinjenica je da lazes, sad ti reci sta oces..

16 godina
protjeran
dabar_solta_V2 kaže...
ansha kaže...
ansha kaže...

@boxer

jel na ovaj skor misliš? 4. ansha - Intel i7-5820k @ 4.7GHz - 1392cb

Nije taj, OP ne updatea temu pa taj score nije na listi. Na predzadnjos stranici teme je, datum 2.12.

13 godina
AMD Ryzen CPU

Djabe sav taj Ryzen ili bilo koji uber proc,kada sve vise i vise poluproizvode dobivamo sto se tice igara.Jedino sta bas uspijeva na PC sceni su MOBA igre i te gluparije.Za takve igre niti ne treba Ryzen.

17 godina
neaktivan
ansha kaže...

@boxer

Bila je riječ kako će Ryzen biti bolji od procesora u rangu tvog kojeg imaš pod PC. Tako da nema tu šta da se ne shvati, izgubio si taj PC pod moj PC, samo si ti prelivoda.

Brži ti je bio jezik, pa sada ide druga priča.

Put your money where your mouth is! 

Rambox je za vas gospodin.

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
12 godina

Rambox ja pitur oliti slikar

neda mi se
17 godina
AMD Ryzen CPU

Rambox je covjek koji se lozi na rame i ima ih punu kutiju 

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.2.2017 12:43 (4mal).
13 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

Rambox ja pitur oliti slikar

Kad čitam njegov dugometražni post na granici sam da dobim epi napad

16 godina
protjeran
boxer kaže...
ansha kaže...

@boxer

Bila je riječ kako će Ryzen biti bolji od procesora u rangu tvog kojeg imaš pod PC. Tako da nema tu šta da se ne shvati, izgubio si taj PC pod moj PC, samo si ti prelivoda.

Brži ti je bio jezik, pa sada ide druga priča.

Put your money where your mouth is! 

Ja cu se drzat obecanog, to je sve sta mogu rec.

15 godina
boxer kaže...
ansha kaže...

On da je gospodin nebi se zamaro ovdje s nama

17 godina
Friday kaže...
boxer kaže...

Ako ništa, barem se ljudski trebaju izviniti ramboxu što su ga hebavli od početka najave Ryzena. Isfućkao ih je samo tako. 

Ako netko sere bez pokrica- nema veze da li je u konacnici bio u pravu ili ne. To i dalje ostaje sranje bez pokrica... A s obzirom na svoju polu-pismenost, i ispade tipa "arhitektura je smrdila na papiru" tesko da ga se moze smatrati nekakvim guru-om koji je sam shvatio u kojem smjeru sve ide. 

Lik kopa po netu 24/7 vec mjesecima, brizno cuva linkove na svoje postove (ne postoji osoba na forumu koja je vise linkala svoje postove da ga jebes) sve samo da bi ga se tu ozbiljno shvatilo i da bi "napakostio" ljudima koji imaju intel procesore. Ovo je njegova mala igraona i pustite ga nek sara sa svojim flomasterima.

Ti bi prvo trebal znat kaj je pokriče, ali realno nemaš poima o tome+logičko zaključivanje ti za dječiji vrtič.Pa i žabe u močvari su znale šta če se dogodit, dakle činjenica da je AMD angažiral Jim Kellera kao šefa Zen CPU arhitekture.Dakle kratko i jasno logičko zaključivanje, i onda ti je odma sve bilo jasno kak če ispast Ryzen i to još tamo 2012 godine.

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/amd-zen-arhitektura-cetvrtom-kvartalu-2016-godi/230196.aspx?page=3&jumpto=4786664&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/broadwell-crnom-trzistu/238885.aspx?page=1&jumpto=5018275&sort=asc&view=flat

Kaj se tiče linkanja jel, pa ja fala bogu imam kaj linkat=samo budala piše stalno iste stvari a pametan iskoristi kaj je ranije korisnog napisal.

Kak sam več rekel ja ima kaj linkat, sori ali ti osim teme o Irskoj nemaš kaj linkat=sve ostalo je neupotrebljivo+klasično forumsko Chat trolanje na kvadrat

17 godina
odjavljen
rambox kaže...

Ti bi prvo trebal znat kaj je pokriče, ali realno nemaš poima o tome+logičko zaključivanje ti za dječiji vrtič.

Da, zato i jesam placen tako da mogu kupovati debelo precjenjene procesore 

Freak Show Inc.
13 godina
Endymon kaže...

Djabe sav taj Ryzen ili bilo koji uber proc,kada sve vise i vise poluproizvode dobivamo sto se tice igara.Jedino sta bas uspijeva na PC sceni su MOBA igre i te gluparije.Za takve igre niti ne treba Ryzen.

takvih doomsayera kao ti, ima na kubik svaki tjedan 

PCu se od izlaska ps2/xboxa prognozira smrt, no evo, PC gaming scena jaca no ikad sa brojm exkluziva koji nadmasuje sve konzole na trzistu 

"Jedino sta bas uspijeva na PC sceni su MOBA igre i te gluparije.Za takve igre niti ne treba Ryzen."

ne kontam sta zelis reci s ovim

naravno da za takve igre ne treba ryzen sa hrpom jezgara, za takve igre ne treba ni i3/i5/i7

sto bismo sad trebali? svi biti na pentiumima zato sto odredjen broj ljudi igra MOBE? 

mislim da ce se naci ljudi kojima ce sve te jezgre biti od koristi

cak i gejmeri (ako ne sad, onda u blizoj buducnosti implementacijom DX12 i Vulkana u sve nadolazece igre)

13 godina
Fanu kaže...
Endymon kaže...

takvih doomsayera kao ti, ima na kubik svaki tjedan 

PCu se od izlaska ps2/xboxa prognozira smrt, no evo, PC gaming scena jaca no ikad sa brojm exkluziva koji nadmasuje sve konzole na trzistu 

"Jedino sta bas uspijeva na PC sceni su MOBA igre i te gluparije.Za takve igre niti ne treba Ryzen."

ne kontam sta zelis reci s ovim

naravno da za takve igre ne treba ryzen sa hrpom jezgara, za takve igre ne treba ni i3/i5/i7

sto bismo sad trebali? svi biti na pentiumima zato sto odredjen broj ljudi igra MOBE? 

mislim da ce se naci ljudi kojima ce sve te jezgre biti od koristi

cak i gejmeri (ako ne sad, onda u blizoj buducnosti implementacijom DX12 i Vulkana u sve nadolazece igre)

Pa neznam od 2012 postoje procevi sa 6 ili vise jezgri.A do sada nisam cuo a niti vidio da i jedna igra iskoristava to.Jedino se CPU znoji kada je nesto izdano preko one stvari bez optimizacije.Znaci godine prolaze,pare se trose,marketing i magla se prodaju.A sto se tice igara,jedino gdje skidam kapu je timu CD Projekt koji je napravio posao kako spada.80%ostalih devova koji rade igre su laznjaci i izdavaju poluproizvode.Ubisoft,EA pa da ne nabrajam dalje.Ono sta ja zelim reci.Nemam nista protiv da se izdaju novi procevi(Intel/AMD nije bitno),nego vec ako su tolke pare u tucene radi tih jezgri,neka se barem iskoriste sto se tice igara.Jer budimo iskreni,igre i prodaju te jake proceve,ali nazalost sa laznim marketingom.Imam FX koji ima 8 jezgri,koje budimo iskreni 4 tih jezgra je za djabe unutra.Jer dodje igra,2013godina gura 1 jezgru i CPU gori 100% i onda krenu nekakve price da CPU-i ne valjaju.

16 godina
odjavljen
AMD Ryzen CPU

Bez svađe... Ajmo svi lijepo opalit tu u temu sliku svog falusa pa da vidimo onda ko će koga skinut u benchu. Ja čekam da mi se uploada pa stavim onda tu.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again
17 godina
AMD Ryzen CPU

da ali taj fx mimo igri se moze iskoristi u neke druge svrhe. 

13 godina
4mal kaže...

da ali taj fx mimo igri se moze iskoristi u neke druge svrhe. 

Slazem se.

15 godina
neaktivan
To sam ja rekao iznad. Ako se maknemo cisto iz spektra igri fx 8350 pojede i5 6400 i to znam iz osobnog iskustva. Rad na racunalu je bio visestruko ugodniji nego s ovim sada. Za ostale ne znam. Ali treba uzet u obzir i cijenu..
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
17 godina
AMD Ryzen CPU

cijena ce biti manja a to je najbitinije 

17 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ako netko sere bez pokrica - nema veze da li je u konacnici bio u pravu ili ne. To i dalje ostaje sranje bez pokrica... A s obzirom na svoju polu-pismenost, i ispade tipa "arhitektura je smrdila na papiru" tesko da ga se moze smatrati nekakvim guru-om koji je sam shvatio u kojem smjeru sve ide. 

Lik kopa po netu 24/7 vec mjesecima, brizno cuva linkove na svoje postove (ne postoji osoba na forumu koja je vise linkala svoje postove da ga jebes) sve samo da bi ga se tu ozbiljno shvatilo i da bi "napakostio" ljudima koji imaju intel procesore. Ovo je njegova mala igraona i pustite ga nek sara sa svojim flomasterima.

O itekako ima veze. Čovjek je od tolikog kopanja valjda uvidio što vi niste i na kraju BIO U PRAVU (zasada po preliminarnim rezultatima). Dakle bio je na početku, u sredini kada je krenuo šou sa predstavljanjem i uparivanjem sa 6900, i sada na kraju pred izlazak. Što je najgore vi se i dalje sprdate. 

Znači pogriješili ste, ismijavali ga, a po vašim komentarima kada ste vidili bencheve ste još više započeli sa sprdanjem. 

Ako ništa priznajete da ste pogriješili?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
17 godina
odjavljen
boxer kaže...

O itekako ima veze. Čovjek je od tolikog kopanja valjda uvidio što vi niste i na kraju BIO U PRAVU (zasada po preliminarnim rezultatima). Dakle bio je na početku, u sredini kada je krenuo šou sa predstavljanjem i uparivanjem sa 6900, i sada na kraju pred izlazak. Što je najgore vi se i dalje sprdate. 

Znači pogriješili ste, ismijavali ga, a po vašim komentarima kada ste vidili bencheve ste još više započeli sa sprdanjem. 

Ako ništa priznajete da ste pogriješili?

U cemu sam ja to pogrijesio ako smijem znati? Ja sam od pocetka pickarao sto su detalji isli na kapaljku. Bio sam samo skeptican, nista vise.

Pazi, lik je za proslu generaciju CPU-a napisao da su dizajnerski smrdjeli. Ti takve ljude dozivljavas ozbiljno?

Freak Show Inc.
13 godina
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice