Canosa iskustva

poruka: 5
|
čitano: 5.337
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Canosa iskustva

Zanima me jeste li naručivali ili kupovali tamo i kako ste zadovoljni.

Naručila sam u ponedjeljak fotoaparat, u utorak su javili da nemaju i ponudili isti taj s drugim objektivom. 

Odgovorila sam da mi to ne odgovora, raspitala se za neke druge te na kraju javila da želim povrat novca jer nisam pronašla odgovarajuću zamjenu.

Oni mi na to nude opet taj s drugim objektivom( za koji tvrde da je bolji) ili neke druge.

Što da radim?

14 godina
neaktivan
Re: Canosa iskustva
doree kaže...

Ukoliko ti nijedan od ponuđenih ne odgovara ili si se naprosto predomislila u vezi kupnje, moraju ti odobriti/priznati pravo na povrat novca. Uglavnom, postoji određeni rok za povrat stvari i tako to... Stvar jasna kao dan.

Hvala Bogu koji je ovom forumu podario Arendelle koja nasmijava i uveseljava sve vlastitim postovima; Bože, vrati nam Vladu da nastavi gdje je stao i sreći te zadovoljstvu neće biti kraja :).
9 godina
neaktivan
Re: Canosa iskustva

Napisala sam im tako da mi ne odgovara pa su ponudili još njih uz komentar ovaj je isti samo je objektiv je bolji, ovaj je jako sličan po cijeni tu negdje ( a razlika 400kn)

Napisala sam im kao odgovor na taj mejl opet da mi ne odgovaraju ti ponuđeni i da želim povrat novca, ali ne odgovaraju na mejl :/

Znam da imam pravo na povrat jer nisam ni dobila željeni uređaj, ali čitala sam o lošim iskustvima i strah me što ako ne budu htjeli odgovorit na mejl i vratit novac.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2016 2:15 (doree).
16 godina
Canosa iskustva

JA IMAM SAMO DOBRA ISKUSTVA VEZANA UZ SURADNJU SA CANOSOM

U ZADNJIH PAR MJESECI SAM KOD NJIH KUPIO FOTIĆ I DVA OBJEKTIVA U VRIJEDNOSTI 12000 KUNA 

KADA GOD POŠALJEM MAIL DOBIJEM ODGOVOR U NAJKRAĆEM MOGUĆEM ROKU (NEKAD I PAR MAILOVA DNEVNO)

NISAM HTIO UZETI KIT OBJEKTIV NEGO SAM UZEO SAMO TIJELO I UZ NJEGA NARUČIO 2 OBJEKTIVA I USKORO

PLANIRAM NARUČITI I JEDNOG TELCA

ZA PROŠLI APARAT SAM KOD NJIH NARUČIVAO SJENILO I ADAPTER ZA FILTERE I SVE JE PROŠLO OK

IZ MOG ISKUSTVA NIJE DOBRO KUPOVATI ZAMJENSKU OPREMU JER NAJČEŠĆE DOBIJEŠ KINESKI FUŠ I PREPORUČLJIVO JE KOD

KUPOVINE PREKO E-BAYA DA KUPUJEŠ IZ EU JER MI SE KUPOVINA IZ KINE PAR PUTA OBILA O GLAVU PA SE ZNALO DESITI DA

TE KINESKE DRNDE KRENU OTPADATI SA FOTIĆA I ONDA RISKIRAŠ DA RAZBIJEŠ FILTRE ILI DA TI TAJ ČUDESNI KINESKI GRIP

RIKNE PA ONDA OPET KUPUJEŠ UMJESTO DA SI ODMAH KUPILA ORIGINAL

PRVO ŠTO KUPUJEŠ UZ FOTIĆ JE DODATNA BATERIJA I KARTICA JER TE BAŠ TO SMRDA U TRENU KAD TREBAŠ SNIMITI NAJBOLJU FOTKU

(NEDAVNO SAM SLIKAO KRSTITKE I KAKO SAM ZABORAVIO OBRISATI RANIJE SLIKANE FOTKE FINO MI JE NESTALO MJESTA NA KARTICI)

SAD SAM SI KUPIO KARTICU OD 64GB A STARA OD 32 STOJI KAO REZERVA

KROZ PAR TJEDANA MI STIŽE BATERIJA KOJU SAM NARUČIO PREKO EBAYA OD TRGOVCA IZ NJEMAČKE

UVIJEK SLIKAM U RAW-U

NADAM SE DA SI RIJEŠILA PROBLEM

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.8.2016 15:30 (filip1).
13 godina
Canosa iskustva

Zašto vičeš?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice