dakle znimaju me jaslice i koliko pažnje tomu poklanjate da i bor po mogučnosti jer nikad dovoljno novih ideja
evo moje bor i jaslice za 2010g
dakle znimaju me jaslice i koliko pažnje tomu poklanjate da i bor po mogučnosti jer nikad dovoljno novih ideja
Ja ću napravit tek iduće godine,prošle godine sam imao pa su mi se polupale figure tako da sory ali bar ću okititi bor ako ništa drugo
Neeee,a ja cekao pravi datum za otvaranje ovakve teme :P
možda je rano ali nebitno meni bitno da se klinci vesele a i ja san radija rasvjetu ispod mahovine pa san jedva čeka da vidin kako te led dijode kul vayt izgledaju savršeno po noči a 4,1 2011 če i onako doč prije nego se okrenete
možda je rano ali nebitno meni bitno da se klinci vesele a i ja san radija rasvjetu ispod mahovine pa san jedva čeka da vidin kako te led dijode kul vayt izgledaju savršeno po noči a 4,1 2011 če i onako doč prije nego se okrenete
Svaka cast na jaslicama,meni je ova jadna vigura bilqa smijesna pa sam napravio ovo,nije vezano uz temu ali evo slika :)
pa badnjak je ajmo disu borovi jaslice i ostale prateče stvari