Black Friday 2025 izdvojena tema

poruka: 28
|
čitano: 3.251
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Black Friday 205

Black Friday 2025, možemo i ove godine polako krenuti sa tom temom!

28.11 nam pada dugo očekivani BF, što se prošle godine uzeli, što ove godine planirate i koje trgovine preferirate?

Teme gdje se možete prisjetiti kako je bilo prošlih godina

1. 2017
  2. 2018
  3. 2019
  4. 2020
  5. 2021
  6. 2022
  7. 2023
  8. 2024

Razlog zašto nisam 2019 godine JA otvorio temu? Većinom iz razloga što tema bude, komentiranje prvotnih dizanja cijena, te veliki (MEGA) popusti  za black friday koji su u suštini na razini regularnih cijena, rješavanje (pra)starih zaliha i druge po zakonu zabranjenje marketinške podvale.

Ukratko: znajte što želite kupiti i koliko ste to isto spremni platiti te čekajte takvu cijenu.

LOL: Crobrother
15 godina
Re: Black Friday 205

Prošlih par godina nisam se usrećio. Ove godine gledam na US jer mi je žena u Americi pa se tamo nadam boljim ulovima nego kod nas. Za prime day sam već upecao par stvari pa se nadam dobrom black fridayu ove godine.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011/ IGN:Xcell / Xcellzor / XcellDaHousecat
12 godina
Black Friday 205

naslov teme sredi :)

14 godina
Nemam baš nešto da čekam na popustu, ali u pravilu svake godine uleti nešto što mi je zanimljivo. Switch 2 bih možda uzeo da je baš drastično snižen što neće biti.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Ak bude PS+ Premium za postojeće korisnike, uzimam.

Zanimaju me i Switch 2 igre.

I za kraj, samo da bacim oko na soundbare.
17 godina
Black Friday 205

mozda se prebacim na oled ako bude kakva dobra akcija za proslogodisnje modele

16 godina
Black Friday 205

Već sam pisao o svom iskustvu, ali ponovit ću za one koji možda još uvijek naivno vjeruju u vjerodostojnost popusta u većini (čast izuzecima) trgovina;

ukratko, prilikom namještanja kuće prije 2-3 god, aktivno sam pratio cijene za dosta uređaja; od bijele tehnike, do zvučnika, alata itd. po domaćim trgovinama.

Redom, ali redom je svemu cijena rasla kroz nekoliko tjedana do nekoliko mjeseci prije crnog petka i onda na taj dan su s nekim popustom stvari ispadale jednako skupe ili još i skuplje u odnosu na cijenu koju sam upisao u excel kad sam počeo pratiti. Apsurdno jer se takav omjer stare i nove cijene, naravno, reklamirao kao MEGA-, UBER-, do jaja- popust tako da stvarno preporučam oprez i dobr evidneciju i usporedbu cijena jer se stvarno isplati uložiti malo truda!

S druge strane, pozitivno iskustvo imam s mall.hr gdje sam zadnje 2 god ulovio par sitnica na stvarno korektnim popustima (ne znam generalno kakav pristup popustima imaju).

Nešto bolja je situacija s kupovinom u inozemnim trgovinama, ali ovisi kaj tražiš, je*iga ne buš frižider naručio u Njemačkoj..

WHITE STONES VARAŽDIN
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.10.2025 17:24 (Tincha).
12 godina
dj_renny kaže...

Prošlih par godina nisam se usrećio. Ove godine gledam na US jer mi je žena u Americi pa se tamo nadam boljim ulovima nego kod nas. Za prime day sam već upecao par stvari pa se nadam dobrom black fridayu ove godine.

sta je osla u ameriku

15 godina
GSP kaže...
dj_renny kaže...

sta je osla u ameriku

Ne. Ja budala oženio Amerikanku

17 godina
Black Friday 205

Čekam neki super popust na Dreame robotski usisavač.

''Glupan koji inzistira na svojoj gluposti postati ce mudar'' - William Blake
15 godina
Alfredo nr.2 kaže...

Čekam neki super popust na Dreame robotski usisavač.

Ja imam Xiaomi i zovem ga rođo prva liga je sve lijepo počisti. 

8 godina
hummer0 kaže...
Ja imam Xiaomi i zovem ga rođo prva liga je sve lijepo počisti. 

Moj se zove Mišo  prvo mu je u garanciji krepao motor, onda mu je van garancije krepala funkcija pranja...

5 tjedana

Roborock Q7 će od 03.11. biti 150€ u Konzumu, ako netko gleda taj model.

17 godina
Black Friday 205

Ne mogu pronaći temu...

Postoji li popis njemačkih trgovina koje šalju na njemački pretinac Mailboxde?

(trgovine koje su potvrđene od naših forumaša).

Meni je ta usluga top. Koristim je za sve što amazon.de ne šalje u HR.

Pa me sada zanima, za kobni petak, napuniti pretinac i objedinit pošiljku.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
15 godina
torrente kaže...

Ne mogu pronaći temu...

Postoji li popis njemačkih trgovina koje šalju na njemački pretinac Mailboxde?

(trgovine koje su potvrđene od naših forumaša).

Meni je ta usluga top. Koristim je za sve što amazon.de ne šalje u HR.

Pa me sada zanima, za kobni petak, napuniti pretinac i objedinit pošiljku.

Svi oni šalju. Samo moraš pazit pri unosu adrese od mailboxde. Alternativno imaš Tiptrans

16 godina
moderator

Evo pin na vrh 

“The saddest aspect of life right now is that science gathers knowledge faster than society gathers wisdom.” - Isaac Asimov
12 godina
dj_renny kaže...
GSP kaže...
dj_renny kaže...

sta je osla u ameriku

a jesi ju ozenio pravo, ti osto tuden ona zdimila nazada trči ža njom

17 godina
Hrža kaže...

Roborock Q7 će od 03.11. biti 150€ u Konzumu, ako netko gleda taj model.

Imaš link? Kupili buraz i ja materi prije 2-3 godine za rođendan, još uvijek fercera. A sada bi poslao link sestri jer ne njen neki basic krepao nakon godina korištenja

LOL: Crobrother
15 godina
GSP kaže...
dj_renny kaže...
GSP kaže...
dj_renny kaže...

sta je osla u ameriku

a jesi ju ozenio pravo, ti osto tuden ona zdimila nazada trči ža njom

Moram riješiti papire. Tu famoznu zelenu kartu. Ja često letim tamo pošto sam u Dojčlandu.

12 godina
Black Friday 2025

ekupi BF

Od onoga što bih izdvojio je to da svaki petak imaju nekoliko proizvoda pod "Rockamo petkom" ponudom i u kojoj znaju biti dobre ponude, no problem je što su u ograničenim količinama pa ide na princip "tko prvi njegovo", tj. do sada je bilo tako da u petak u 14 h objave kod na njihovom instagram storyu i u isto vrijeme se otvori mogućnost ubacivanja proizvoda u košaricu gdje je potrebno upisati taj kod s instagrama kako bi se dobila BF cijena. Dosta ljudi se buni da je prevara, a ako nije, treba imati sreće i brzine za one najbolje ponude.

Od standardne ponude što sam popratio bih izdvojio klima uređaj:

LG ArtCool AI Air Mirror AA12SP 3,5 kW (SEER: 9,5; SCOP: 5,1) - 849 €

To je općenito najbolja cijena na (EU?) tržištu (Elipso je vjerojatno druga s 909 €), ali vikendom objave dodatne pogodnosti za plaćanje određenim karticama pa je najbolje to pričekati (iako se riskira povlačenje te ponude i potrošnja zalihe) jer je prošlih vikenda bilo dodatnih 10 % za VISA (764 €) ili 60 € uz ekupi bonove (789 €) ili 5 % za sve vrste plaćanja (807 €).

5 tjedana

Pošaljem ti u inbox. Malo je komplicirano, objasnim ukratko.

12 godina
Black Friday 2025

Ja ove godine od hardvera pikiran samo mac mini m4 ako cijene na popustu budu kao base cijena u Americi. 

7 godina
Re: Black Friday 2025
Naj tema godine ;)
3 godine
kiwi_91 kaže...

ekupi BF

Od onoga što bih izdvojio je to da svaki petak imaju nekoliko proizvoda pod "Rockamo petkom" ponudom i u kojoj znaju biti dobre ponude, no problem je što su u ograničenim količinama pa ide na princip "tko prvi njegovo", tj. do sada je bilo tako da u petak u 14 h objave kod na njihovom instagram storyu i u isto vrijeme se otvori mogućnost ubacivanja proizvoda u košaricu gdje je potrebno upisati taj kod s instagrama kako bi se dobila BF cijena. Dosta ljudi se buni da je prevara, a ako nije, treba imati sreće i brzine za one najbolje ponude.

Od standardne ponude što sam popratio bih izdvojio klima uređaj:

LG ArtCool AI Air Mirror AA12SP 3,5 kW (SEER: 9,5; SCOP: 5,1) - 849 €

To je općenito najbolja cijena na (EU?) tržištu (Elipso je vjerojatno druga s 909 €), ali vikendom objave dodatne pogodnosti za plaćanje određenim karticama pa je najbolje to pričekati (iako se riskira povlačenje te ponude i potrošnja zalihe) jer je prošlih vikenda bilo dodatnih 10 % za VISA (764 €) ili 60 € uz ekupi bonove (789 €) ili 5 % za sve vrste plaćanja (807 €).

Kakva je ova klima? Imam ArtCool nekih 20 godina jos radi pa je vrijeme za promjenu. Ima i 5kw verzija cini se dobra ponuda uz jos nekih 10% na kartice

15 godina

EKupi BF hrvacka posla - pogledao sam BF ponudu samo jednog artikla:

https://www.ekupi.hr/hr/Ku%C4%87anski-aparati/Mali-ku%C4%87anski-aparati/Aparati-za-kavu/Aparati-za-kavu-na-kapsule/Krups-Nescaf%C3%A9-Dolce-Gusto-aparat-za-kavu-KP243B10-Genio-S/p/EK000566436

cijena 79.99 EUR, sniženo sa 109.99 EUR

A gle čuda:

https://trgopromet.hr/aparat-za-kavu-dolce-gusto-krups-kp243b10/

Cijena 59.90 EUR...čak se  BF i ne spominje. 

Black Friday na hrvacki način.

mutikaša i probisvijet
7 godina
Black Friday 2025

hahah i pazi, taj aparat za kavu je u trgoprometu i kad nije bio na akciji je bio jeftinij nego onaj na ekupi :D

16 godina
Black Friday 2025

Radim u dučanu, ovaj tjedan cijene idu gore. Tako da kad stigne crni petak, onda kao idu "akcije".

Tako da ne pušite marketinške trikove, u 99% slučajeva je patka.

Ako ti se ne žuri, prati duze vrijeme artikl koji očeš kupit, jedino tak možeš znat ako je stvarno neka realna akcija ili ne.

Ako si u mogučnosti, naručuj robu iz drugih država, u večini slučajeva je jeftinije.

15 mjeseci
danko99 kaže...

Radim u dučanu, ovaj tjedan cijene idu gore. Tako da kad stigne crni petak, onda kao idu "akcije".

Tako da ne pušite marketinške trikove, u 99% slučajeva je patka.

Barem je to lako dokazat.

1. Uslikaj cijene koje su sada.

2. Uslikaj kad tvoja trgovina podigne te cijene.

3. Uslikaj kad bude "crni petak".

Normalno da tu ima marketinga ali se to ne radi na način kako opisuješ tako da sumnjam u cijelu tvoju priču.

Neće nitko dizat cijene i smanjivat si promet danima ranije samo da bi kasnije možda povećao.

Marketing se radi tako da se okači 'previsoka prekrižena cijena' pa onda ispada akcija, ali i tu se krše neki zakoni samo što to nitko ne kontrolira.

I druga fora koja se radi je da se napiše "Popust DO 70%", a na kraju na popustu od 70% je samo kineska podloga za miš, a ostale stvari 5-10% max.

Ali slobodno me demantiraj fotografijama iz tvoje trgovine.

Poruka je uređivana zadnji put danas u 18:19 (SharkZ).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice