Black Friday 2024 izdvojena tema zaključana tema

poruka: 778
|
čitano: 109.085
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
Re: Black Friday 2024
kipo kaže...
Nije ni Amazon neka sreća, baci pogled na datum isporuke proizvoda koje sam naručio prije 8 dana:

Pise ti estimated delivery kad narucujes pa bar znas.Nije mi do toga da je brza dostava (makar se ne bunim kad je) nego kad kenjaju sa rokom dostave,napisi 2-3 tjedna i bok a ne prodje datum pa ti znaj kad ce dostavna sluzba javiti.

isprike na offtopicu i mini rantu

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2024 16:57 (PCNjubara).
8 godina
Black Friday 2024

V-MODA Crossfade 3 - 213€. Na nabavi nema. Na Keepi bilježi pad sa 295€.

iHerb -  popust 25% do 03.12

14 godina
kipo kaže...
Nije ni Amazon neka sreća, baci pogled na datum isporuke proizvoda koje sam naručio prije 8 dana:

Meni Amazon nije isporucio zadnja 3 paketa. 2 poslana u DE na krivu adresu, 1 poslan u HR je HR Posta sama promjenila adresu i nikad nije dosao. Tako da uvijek moze gore.

+ vratili lovu na krivu karticu i sad se cude i odbijaju napravit ponovni povrat.

Di2 & EPS FTW!
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2024 17:23 (ivanoile).
15 godina
Nešto muljaš :) ali ajde

...potpis nije potreban...
16 godina
Kupil Soundcore Motion + za 68€ sa službene stranice.

Imaju 35% BF sniženja, pa ak trebate kaj od njih... 4€ je dostava do nas.

https://www.soundcore.com/eu/black-friday-deals?
16 godina
Armor kaže...
Kupil Soundcore Motion + za 68€ sa službene stranice.

Imaju 35% BF sniženja, pa ak trebate kaj od njih... 4€ je dostava do nas.

https://www.soundcore.com/eu/black-friday-deals?

odličan, i ja sam lani!

11 godina
kipo kaže...

meni tipkovnica (ne ova iz vaših postova) i miš došli za 5 dana s Amazon.de (21. naručeno, 26. došlo HP-om na adresu, s tim da je bio vikend između, paket je išao iz Njemačke preko Italije pa do Hr u tom vremenu)

a seller čak i nije bio Amazon direktno

ps: prije toga je žena nešto naručivala za nećaka, to je nešto duže trebalo da krene, ali čim je poslano - stiglo je u par dana - također seller koji nije bio direktno Amazon

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.11.2024 19:01 (60nine).
14 godina
I meni je tako bilo kod svih narudžbi do sad, ali su ovu zadnju baš zakrasili...
14 godina
Upravo u tome i je problem - prije zaključivanja narudžbe mi je predviđeni datum dostave bio unutar 10 dana, ali nakon uplate su ga prebacili na to iz screenshota. Uletjela mi je dobra cijena, a nije mi hitno za dostavu pa mi ne predstavlja neki problem čekati, ali ipak si 2 mjeseca jedan tako ozbiljan shop ne bi smio dopustiti.
6 godina
Black Friday 2024

Amazon.de mi je paket (8-2024) drzao 2 tjedna prije slanja ali barem je dosao i to jako lose spakiran, samo papirna vrecica. Narucio ssd 990pro koji je cekao slanje cca 10 dana,  poslan i zapeo tko zna gdje. Kada je dosao datum isporuke samo su ga pomaknuli za tjedan dana. Paket nije nikada dosao ali barem sam dobio novce na rn. Narucio prekjucer WD black ssd i danas stize poruka da je poslan.

Sto se tice Mall.hr do sada su mi svi paketi stigli u roku 2-3 dana. Isto i sa SD mada ovaj zadnji cekam neko vrijme.  Ekupi isto uredno na vrijeme.

Ocito je sve kako te zadesi..

11 godina
Stigao i moj BF ulov, posto sam za mobitel super povoljno prosao, ostalo mi para i za caffe aparat. Na mall.hr je 319€, a u santa domenici pise da je 515€ ali snizen na 349€.
Imao sam jos kupon za 10€ popusta pa me izasao 309€.
Temu pozivnica: https://temu.to/m/u9kmi7rv2wy Kod za -30% za nove korisnike: aam11835
11 godina
Black Friday 2024

Bazzar.hr mogu imati dobre popuste i veliku rkelamnu kampanju skoro sve medije su pokrili i sve novinar ekuili!) jer je to lutrija, naime masovno odvbijaqju bilo kakve rkelamacije. povrate itd (pogledajte osvrte na facebooku bazzar.hr .rs i .ba

Iskustva kupaca su katastrofalna i pokazuje se isit modus operandi. Znate koliki su povrat m,eni ponudili nakon sto sma im vratio slusalice u ambalazti netaknutoj (samo dve naljepnice da se otvori), 100% bez tragovakoristenja. 

Ponudili su mi 20% cijene 8ne smanjenje za 20% nego 20% vrijednosti . A dokaz su i bvile dvije jako jak mutne fotografije na kojima s eka nesto treba vidjeti nekakav fantomski trag kroistenja. Aj zamislite.

I te recenzije na FB (a bogme i po forumima) su pune takvih slicnih iskustava. Sve je dobro kad je dobro. Ak kad negdje pogrijese, kad zelite nesto vratit, je li osteceno, jesu li poslali krivo, itd itd, e onda ste naje**** Na youtubu iskljucili komentare, na facebooku blokiraju ljude itd. 

Dakle pravo je cudo da ta firma uopce posluje, (s obzirom na Hrvatsku jel i vladavinu prava i nje bas neko cudo ali mozda se sta promijeni), a ne da je jedna od najvecih webshiopova. Užas. I da , ljubazni su mozda u pocetku. No okrecu ploču kad se neki problem pojavi. Da vidite onda "ljubaznosti"

5 godina

Nažalost prekasno vidio. Kolko je bio?

16 godina
kipo kaže...

Stvari koje imaju na lageru i za koje ne piše 30-40-50€ poštarine za fast shipping nego piše free shipping iznad 49€ idu brzo. Sve ovo ostalo zapne, kolegi su čak sve takve narudžbe otkazali nakon par dana. Izgleda za sve što ima veće baterije lupaju expedited shipping, nisam se informirao dal sad po EU možda ima neka spika oko izdvojenog slanja robe s većim baterijama ili što takvo, na to mi smrdi. Inače ja sam imao tri narudžbe unazad desetak dana i jedna je stigla, druge dvije bi trebale doći tijekom tjedna jer su ih poslali. Sva roba je imala free shipping i delivery date unutar tjedan dana.

Deckard
4 godine
Black Friday 2024

Da prekinem tradiciju, nešto sam ipak kupioovog.BF, a to je desetak glazbenih CD-a sa Ozone.hr 

Dosta dobra cijena bila pa rekao zašto ne, ne postajem mlađi...

A kako nemamo na forumu temu za iskustva s te trgovine, sve prošlo izvrsno, stiglo brzo DPD-om i na krsju tražili feedback na zadkvoljstvo, tako da...

14 godina
Black Friday 2024

Od četvrtka je u Lidlu Parkside udarna aku bušilica ako netko treba. Ok cijena s obzirom što sve dolazi s njom.

https://www.lidl.hr/l/hr/letak/vrijedi-od-02-12-do-08-12-ponuda-od-ponedjeljka-02-12/view/overview/page/42?lf=HHZ

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina

Amazon ima neki svoj return policy koji mozes naci odmah na pocetku... A sto ce tice samog proizvoda, best shot je uvijek obratiti se na Support/RMA direktno proizvodacu u slucaju defekta. Vise manje svi poznati brandovi imaju direktan support i vrlo brzo se stvari rijesavaju.

Koliko vidim disk ima 5 godina limited warranty - a sto to znaci mozes vidjeti na WD/Sandisk stranicama.

16 godina
Hexfire kaže...

Od četvrtka je u Lidlu Parkside udarna aku bušilica ako netko treba. Ok cijena s obzirom što sve dolazi s njom.

https://www.lidl.hr/l/hr/letak/vrijedi-od-02-12-do-08-12-ponuda-od-ponedjeljka-02-12/view/overview/page/42?lf=HHZ

zar nije ta ista aku bušilica prije par dana bila 30 eur(povodom blackfriday-a), vidim da se expresss rasprodala

battletag:MasnaKrvavic#2275 steam:Hitman
11 godina
dado16 kaže...
Hexfire kaže...

zar nije ta ista aku bušilica prije par dana bila 30 eur(povodom blackfriday-a), vidim da se expresss rasprodala

30 E je bila zelena, koja ima cetkice, i nema cekicanje  za busenje trvdog, u cetvrtak je bila 22 E crna bez  cetkica i cekicanja solo busilaca, sad se dobije kofer baterije alat bez cetkica je i ima cekicanje, razlika je u detaljima , iako iskreno ovo cekicanje(udarna) je 0. 3 ili tako nesto J pa je u stvarnosti skoro pa beskorisno.

Cekicanje je u HRV  zargonu udarna, dok je u ENG udarna= IMPACT tj prava udarna u HR je ubiti sarafilica/ odvijac jer se primarno koristi za odvijanje zavijanje  

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
6 tjedana
Ma bježite ljudi od Parkside aku alata, te psiho trgovačke cake nemaju alata, pa dođe 7 alata koje odmah ujutro rasprodaju ljudima koji čekaju u redu, pa kasnije ti ljudi prodaju za veći iznos. Pa opet čekaš godinu dana da dođe baterija, pa za 6 mjeseci moraš čekati u zoru pred lidlom u redu da bi potrošio SVOJ novac za neki drugi aku alat. Radije kupite einhell kojega uvijek imate na stanju a slične je kvalitete ako ne i veće ili još bolje kupite kvalitetan aku alat bosh, makita, devalt...
10 godina

Parkside je sigurno bolji alat od einhella zato i brzo plane,a kupuju ga kojekakvi obrtnici i majstori  jer koliko košta višestruko im se isplati...svoje boscheve i makite cuvaju doma

5 mjeseci
ZGamer kaže...

Parkside je sigurno bolji alat od einhella zato i brzo plane,a kupuju ga kojekakvi obrtnici i majstori  jer koliko košta višestruko im se isplati...svoje boscheve i makite cuvaju doma

To mogu kupovati samo fuš majstori jer taj alat ne može obavit nikakav ozbiljan posao, cijena je tu nebitna.

Profi majstoru treba jak i pouzdan alat, kompatibilan sa svime ostalim što majstor ima, tako da nitko ozbiljan ne koristi parkside.

Ali sad već spamamo temu...

13 godina
Sirotanovic kaže...
Ma bježite ljudi od Parkside aku alata, te psiho trgovačke cake nemaju alata, pa dođe 7 alata koje odmah ujutro rasprodaju ljudima koji čekaju u redu, pa kasnije ti ljudi prodaju za veći iznos. Pa opet čekaš godinu dana da dođe baterija, pa za 6 mjeseci moraš čekati u zoru pred lidlom u redu da bi potrošio SVOJ novac za neki drugi aku alat. Radije kupite einhell kojega uvijek imate na stanju a slične je kvalitete ako ne i veće ili još bolje kupite kvalitetan aku alat bosh, makita, devalt...

Ja u četvrtak ujutro u jednom lidlu na moru, u cca 8.15 ujutro. Gužva kao kad je špica sezone, samo sad su sve domaći i  nije mi jasno što se događa. Izlazi lik iz skladišta i vuče paletu s parkside uređajima, odjednom valjda 80% ljudi/kupaca oko njega, ne daju mu uopće da krene slagati na police nego ga gnjave i traže "nešto". Svi su došli po ranije navedenu crnu bušilicu od 22€.

Na kraju je ispalo da u ovaj lidl uopće nisu stigle te bušilice, lik koji je dovukao paletu se doslovno maknuo i ostavio sve skupa tamo na paleti dok su lešinari raskapali kutije nebi li ipak našli tu čarobnu bušilicu bez obzira što im je on ponovio nekoliko puta da je nema.

Meni i dalje nije jasno jel to toliko dobar deal ili koji k 

10 godina
SharkZ kaže...

To mogu kupovati samo fuš majstori jer taj alat ne može obavit nikakav ozbiljan posao, cijena je tu nebitna.

Profi majstoru treba jak i pouzdan alat, kompatibilan sa svime ostalim što majstor ima, tako da nitko ozbiljan ne koristi parkside.

Ali sad već spamamo temu...

...upravo tako,kad idu na fuš koriste takve alate.Nedavno nam jedni takvi dosli sastavljat stolove i ormare za urede,sve od reda parkside alat.

16 godina

Parkside je Einhell podbrand, proizvode se u istim tvornicama.

Ono sto je kod Parkside-a dobro je garancija od tri godine tokom koje te nitko stvarno ne gnjavi previse - ako u garantnom roku doneses alat i ne mogu ti dati novi, vrate ti novce i cao·bao.

Lose je ta dostupnost, stvarno besmislena taktika.

No za sarafljenje po doma, u garazi i u fusu su odlicni (kome se da zejebavat s njihovom sufterskom politikom dostupnosti).

Gledam te!
6 tjedana
@darkborg ista stvar i kod mene u gradu, red pred trgovinom radi alata.

To je psihologija čista, na koju naivni ljudi nesvjesno padaju i tako jadni iščekuju i vrebaju kad će doći taj alat. Tako lidl dozira i izaziva ovisnost, kad naivac napokon se dočepa tog alata bude sretan kao da je dobio džabe, a serotonin od sreće raste i izaziva blagu ovisnost, da naivac čeka opet u iščekivanju novog alata.

Kao što rekoh manite se nepoštene politike (i ne potičete trgovce na isto) i kupite npr. einhell koji daje ponekad i 5 godina garancije i slične je kvalitete kao Parkside, za razliku uvijek imate Einhell alat na stanju.
13 godina
Parkside je Lidlova robna marka i nema nikakve veze sa einhellom ne sirite dezinformacije
i nogom u guzicu je korak naprijed
8 godina
Cyber Monday? Ista?
8 godina
Veliki Brat kaže...

Parkside je Einhell podbrand, proizvode se u istim tvornicama.

Navodno više nije.

Sad su im navodno OEM-i Grizzly i Sceppach.

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice