Black friday 2019

poruka: 1.141
|
čitano: 229.009
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Black friday 2019

Gledam stalno hoće li negdje biti kvalitetniji miševi i tipkovnice na popustu. Htio bih najrađe Fnatic Streak Cherry MX Red Silent tipkovnicu i Roccat Kone AIMO miš. Ali vidim da su sve uglavnom šitovi na popustu. A onaj prenapuhani i preskupi shit od Razera me ne zanima ni da mi ga se pokloni.

Btw. Ako netko nađe gunnars ili neke slične naočale na akciji, javite.

Twitch-Duxcro
Poruka je uređivana zadnji put sub 23.11.2019 21:32 (DuxCro).
16 godina
Re: Black friday 2019

Ja sam prije 2 godine ba BF uzeo sa Fnatica tipkovnicu.

Oni su dali neki kod za BF, al na faceu su ljudi postali kodove koji su davali vise popusta nego ovi od BF.

Prati Fnatic fb stranicu i sta ljudi postaju tamo u komentarima.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
9 godina
AmonZero kaže...

Ja sam prije 2 godine ba BF uzeo sa Fnatica tipkovnicu.

Oni su dali neki kod za BF, al na faceu su ljudi postali kodove koji su davali vise popusta nego ovi od BF.

Prati Fnatic fb stranicu i sta ljudi postaju tamo u komentarima.

BF?

Twitch-Duxcro
16 godina

Black Friday 

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
13 godina
protjeran
bloodborne kaže...

Ako netko nosi naocale optike imaju 30-40%.

Ja si uzeo malo vece okvire jer su mi sadasnje stare 7 god postale premale.

Odnosno trebao mi je veci vido krug. Odma se osjecam kao da sam dobio vise fpsa 

Molim dodatno objašnjenje... koje optike i gdje ? meni trebaju nove naočale. Hvala

16 godina
Imas Visual Click... prodaju legit sve.... i bez BF ces nac u pola cijene okvira i svega.... prodaju suncane i dioptrijske....
VenAtoR#2231
15 godina
jocommb kaže...
Imas Visual Click... prodaju legit sve.... i bez BF ces nac u pola cijene okvira i svega.... prodaju suncane i dioptrijske....

Ne znam za okvire ali leće sa BLACK oznakom koje ja naručujem su dosta skuplje nego iz domaće online trgovine, a još i bez poštarine.

10 godina
neaktivan
Black friday 2019

Izasa je nekakav deal na Samsung stranici u DE . https://www.samsung.com/de/offer/black-friday/dein-bundle/?cid=de_owned_email_marketing_cross_none_blackweeks_image_text_smartphone_20191122_1847830645_W47-20191122-SEG-de-DE-sh-cross-awa-Deal-Week&samid=0x98e81ce6da4edbb0d68eea515051a66a42ea00c32c859df30be9c27da4204bba&sci=1800726586

Znaci kupis mobitel iz S i Note serije i imas mukte na izbor nekakav tablet, tv  i gaming monitor ... Meni npr nije nesto ponuda, da bar bude ka prosle godine.kad du dijelili 2 mobitela po cijeni jednog ali ima jos do petka, vidit cemo 

10 godina
odjavljen
6 godina
protjeran
ursusc355 kaže...
bloodborne kaže...

Ako netko nosi naocale optike imaju 30-40%.

Ja si uzeo malo vece okvire jer su mi sadasnje stare 7 god postale premale.

Odnosno trebao mi je veci vido krug. Odma se osjecam kao da sam dobio vise fpsa 

Molim dodatno objašnjenje... koje optike i gdje ? meni trebaju nove naočale. Hvala

Optika optitim, ghetaldus, kraljevic, jojo i anda.

sisko93 kaže...
jocommb kaže...

Ne znam za okvire ali leće sa BLACK oznakom koje ja naručujem su dosta skuplje nego iz domaće online trgovine, a još i bez poštarine.

Ja uzeo tam ray banke preko ljeta. Kod nas 1600, s visual clicka 910kn sa dostavom. 

8 godina
protjeran
THCninja kaže...

Dakle ako inače dode 1400, bude na popustu 50% onda i nije baš jeftinjak. Za moje potrebe bu sasvim u redu. Ne provodim 12 sati za računalom da bi mi trebala svemirska stolica sa 10 slojeva spužve, anatomskim jastukom, crijevima za odvod i dovod tekučina i robotskom rukom da me hrani. :D Moja guza bu svakak u oblacima nakon ove stolice na kojoj sada sjedim.

Danas ti Arozzi ima Moza model u crno-crvenom na akciji - normalna cijena 189€,

danas 85€ (+ dostava za HR, to moras vidjeti koliko je), i sigurno je bolje od tih UVI stolica.

https://www.amazon.de/dp/B00INS8BLQ

https://arozzi.se/product/monza/

Predvidjena je za jahanje do 95kg, pa da znas, da ti muski dio ukucanstva ne jasi po njoj,

jer vjerovatno ce pneumatika stradati (da se zamjeniti, al svejedno).

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2019 9:30 (Čitatelj).
6 godina
protjeran
Black friday 2019

Ako nekome nesto znaci za sebe za nekog 30% do 27.11 vrijedi.

Ja sam iskoristio kaj mi je trebalo pa prije nego bacim mozda se nade netko.

10 godina
neaktivan
Black friday 2019

jel bi se igdje mogao naci volan logitech g29 na popustu?

17 godina
4our kaže...

https://www.amazon.de/dp/B00YUIM2J0?ref_=Oct_DLandingS_D_6d8be495_61&smid=A3JWKAKR8XB7XF

15 godina
4our kaže...

Mislim da je prošle godine bio oko 1300 kn u Sancta Domenici.

14 godina
Black friday 2019

Nisam siguran da li spada pod BF ali dobra ponuda, za ''građevince'' u četvrtak u Lidlu električna mješalica za 200 kn. Odličan stroj za male novce, provjereno iz prve ruke.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
12 godina
neaktivan
Black friday 2019

Dečki hvala vam puno svima na konkretnim odgovorima.  Mislim da se iz svega da zaključiti da se uredska i gejmerska stolica ne mogu uspoređivati u istom cjenovnom rangu. Zato meni nije bilo jasno kad ste počeli s pričom da je 750kn jeftinjak. Dosada nisam imala gejmersku stolicu, (sjedila jesam i čine su udobne) a sada sjedim na ovakvoj stolici https://popusti.njuskalo.hr/akcija/uredska-kozna-fotelja-sigma-ec-18-553614 i bila mi je super ovih par godina do nedavno, kada je osim što je već sva zguljena i već blago naginje na jednu stranu, otišao pneumatski cilindar. Pa kad je već crni petak, zašto si ne bi priuštila drugu.

Sve mi se više čini da se kod gejmerskih stolica više plaća upravo taj "cool" dizajn i brand i zato su možda uredske stolice, u mom cjenovnom rangu, bolji izbor. 

SLažem se da bi ih trebalo probati prije mada je meni svaka od tih stolica na prvu udobna (uz koji izuzetak) i ja ne osjetim u tako kratkom vremenu neke razlike u dizajnu i koji bi mi više odgovarao na duži vremenski period. Zato cjenim informacije i vašu pomoć.

6 godina
neaktivan
Black friday 2019

Pozdrav, 

Već duže vrijeme gledam neki stalak ili nešto da mogu bez problema u krevetu radit na laptopu i da me ne grije.

Zanima me jel ovo dobra solucija, vidim da je kao Black Friday cijena.

Je li možda netko ima iskustva s tim i šta je najbolje uzet za krevet za laptop 15,6"

https://edigital.hr/uredski-stol/stalak-za-notebook-crni-dimnezije-55x32x27-cm-p539168

11 godina
Jel postoji nada da dobijemo Switch lite za manje od 200E ovog crnog petka?
13 godina
protjeran
Gogy7 kaže...
Jel postoji nada da dobijemo Switch lite za manje od 200E ovog crnog petka?

Jel postoji nada da prekinete ispitivati glupa pitanja svako malo?

Nitko ovdje nije vidovnjak da predviđa kakav će biti popust nekog proizvoda i hoće li uopće biti.

11 godina
Pitao sam jer znam da nintendo nema cesto popuste na svoje proizvode, neznam koja je bila najmanja cijena prosle godine
16 godina
sisko93 kaže...
jocommb kaže...

sori ja uzimao samo suncane naocale i proso vise nego dobro.... neznam kako je kod dioptrijskih stvari....

VenAtoR#2231
16 godina
Gogy7 kaže...
Pitao sam jer znam da nintendo nema cesto popuste na svoje proizvode, neznam koja je bila najmanja cijena prosle godine

Nintedno nema baš popuste, tako da ne vjerujem da ćeš pronaći Nintendo switch lite ispod 200 eura. Tijekom cijele godine pratim cijene igrica za nintendo switch i uvijek su visoke. Najbolje što sam pronašao su popusti od 20-30% za fizičke igre. Konzole jednostavno ne padaju.

Ja sam svoju pokemon verziju platio 3000,00 kn, tako da je 200 eura prava sitnica :)

16 godina
Black friday 2019

Naručivat ću sa amazona sebi Firestick 4K.
Narudžba će ić na moj mailbox account (Imam premium account) odakle nakon što paket dođe isti poslijedit na svoju adresu u Zagreb.

Tko želi može mi se pridružit, možete naručit isto firestick ili nešto drugo sa amazona ili čak neke druge trgovine u Njemačkoj (Nemojte mi birat trgovine gdje ćemo čekat 2 tjedna da vaš paket dođe na mailbox skladište).

Znači kontaktirajte me na PM, ja ću vam dati svoju mailbox adresu koju će te kada napravite neku kupovinu unijeti kao adresu dostave.

Kada vaš proizvod, zajedno sa mojim dođe na mailbox skladište isti će oni zapakirat u jednu kutiju i poslat na moju adresu u Zagreb.

Kad paket dođe u ZG, nađemo se negdje, ja vama dam vaš uređaj, vi meni dio poštarine (troškovi dostave koje je zaračunao mailbox).

U idućih par dana ću čekat da mi se ljudi jave na PM, ako ima zainteresiranih, a onda naručujemo.

EDIT:

NAPOMENA

Vidim da su se ljudi već krenili javljat. Kao što sam već napomenio, najbolje bi bilo da vi stvar koju želite sami kupite i samo stavite moju adresu od mailboxa. Samim time vi meni trebate samo dio poštarine platit koja se bude dijelila. Jednostavno se ne zelim zezat sa tim uplatama na racun, da ja kupujem za nekog nesto i tim zavrzlamama pa ak slucajno bude nekih problema, garancija i takve stvari. Ja kupujem nesto sa amazona i poslat cu tu stvar na mailbox, na vama je da ako želite, da se pridružite i kupite si isto nešto i prislijedite na istu mailbox adresu i onda to sve zajedno dođe u ZG.

Zelim samo napomenit da bi htio izbjeć narudžbe nekih stvari koje su zapakirane u neke ogromne kutije (tipa logitech volan) da ne moram paletu stvari preuzimat. Također što je stvar veća to je dostava sa mailboxa skuplja (isto kao i što pošta napčlaćuje slanje paketa), imajte to na umu.

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2019 17:08 (AmonZero).
9 godina
Zna li netko bude li popusta na iRobot Roomba usisavace?
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.11.2019 14:54 (Repko).
8 godina
Black friday 2019

Pripremio sam veliku narudžbu sa mall.hr, pa ako je netko zainteresiran za zamjenu kupona (kolega forumaš mi je poklonio kupon od 5% popusta u extreme digitalu), dobro bi mi došlo.

Ako ne, nema veze. Svakako mislim objaviti kupon ovdje ukoliko ne naručim ništa veliko u extreme digitala sljedeća 2-3 dana. 

16 godina
Black friday 2019

Meni bi dobro dosao edigital kupon ako netko ima mozda.

15 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

+1

13 godina
perkoxcar kaže...

takoder 

8 godina
Black friday 2019

Šta god da sam ovdje pokrenuo, nije bilo namjere. Samo sam htio zamijeniti edigital kupon za onaj iz mall.hra.
Lavina ovih moljakanja za popuste nije bila u planu. U slučaju da ne kupim tv u edigitala, kupon će biti proslijeđen ovdje na stranicu pa tko prvi vidi nek pokupi. 
Dosta spamma i ajmo se vratiti na BF linkove.

https://edigital.hr/hifi-slusalice/magnat-lzr-560-slusalice-crnasiva-p471126 - po rivjuima na netu, Magnat se ne šali sa svojim proizvodima, a ovo izgleda kao dosta dobra kupnja što se omjera cijene i kvalitete tiče.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice