Bet at home - problem sa isplatom (191e)

poruka: 6
|
čitano: 2.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan

Pozdrav svim korisnicima na forumu, ljudi treba mi pomoć, ako mi uspije tko pomoći nagraditi ću ga jačom dnevnicom. Znači problem je u bet at home računu, uplatio sam 30eura na njega, dobio 15bonusa, ispunio uvjete bonusa, ulagao i došao do 191E (oko 1440kn) međutim problem je što sam taj račun davno napravio, kad sam imao 14-15god, sad imam 18, sami problem je u tome što račun ne glasi na mene nego na neku Martinu iz Zagreba koja uopće ne postoji, znači mislio sam da je profil na meni dok nisam zatražio isplatu preko skrill-a, a na mail mi dolazi poruka da za verifikaciju isplate moram poslati sliku osobne sa obe strane ili putovnice, vozačke.. Eh da li je sad moguće da ja njima objasnim da ta Martina ne postoji nego da sam ja taj i taj i da mi promijene u podatcima ime, prezime, ulicu itd.. jer ipak se ne radi o malom iznosu, pokušao sam ponovo sve ulagati ali opet je ista stvar traže verifikaciju prije isplate, molim vas ljudi za pomoć?? stavio sam slike da vidite da nije šala. hvala unaprijed

16 godina
odjavljen

A kako mi znamo da ti nisi martini ukrao račun?

Svi smo mi Mentalist.
12 godina

Teško, jako teško. Jer oni ti sve objasne prilikom registracije, imaš uvjete poslovanja i to je to. Najbolje ti je da zaboraviš na sve to.

Postoje samo dvije beskonačne stvari: svemir i ljudska glupost, ali za svemir baš nisam potpuno siguran. (Albert Einstein)
10 godina
neaktivan
Re: Bet at home - problem sa isplatom (191e)
Jakovp kaže...

Nisam ne brini, to kad sam bio mlađi radio fejk račune i sad me koštalo..

mrki_tua kaže...

Teško, jako teško. Jer oni ti sve objasne prilikom registracije, imaš uvjete poslovanja i to je to. Najbolje ti je da zaboraviš na sve to.

Hvala na iskrenom odgovoru, bar sam pokušao. 

17 godina
matejto kaže...
Jakovp kaže...

mrki_tua kaže...

Zast bi itko radio fake profile kad su u pitanju isplate.. Pa to bi bar svi trebali znat, cim se nadas da ce biti neka isplata moraju biti sve informacije tocne...

battletag:MasnaKrvavic#2275
10 godina
neaktivan
dado16 kaže...
matejto kaže...
Jakovp kaže...

mrki_tua kaže...

Zast bi itko radio fake profile kad su u pitanju isplate.. Pa to bi bar svi trebali znat, cim se nadas da ce biti neka isplata moraju biti sve informacije tocne...

Pa kužiš da je to davno napravljeno iz razloga što se mislio pokupiti bonus bez uplate? A sada sam igrao na njemu misleći da su moji podaci......

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice