BDP Europe

poruka: 4
|
čitano: 2.681
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
BDP Europe

Pozdrav svima!

Treba mi pouzdana stranica na kojoj mogu vidjeti BDP europskih zemalja. Po glavi stanovnika. Pa ako netko zna bio bih zahvalan da mi pošalje.  Hvala!

17 godina
Re: BDP Europe

-pouzdana str? To su najvažnije bankarske tajne.. :)

ok, sad ozbiljnije.

google is your friend. Već prvi link ti daje dovoljno dobar odgovor.

Nije problem pronači, važno je naučiti kako se traži, način. Identično kao korištenje telefonskog imenika ili claculatora..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 10:02 (ihush).
14 godina
neaktivan
ihush kaže...

ok, sad ozbiljnije.

Nije problem pronači, važno je naučiti kako se traži, način. Identično kao korištenje telefonskog imenika ili claculatora..

Ma znam ali sa wikipedije su nepouzdani podaci jer svatko ih može mijenjat...to sam prošli put iz politike i gospodarstva tražio pa mi profa rekla da su podaci netočni...

17 godina
iAvenger kaže...
ihush kaže...

ok, sad ozbiljnije.

Ma znam ali sa wikipedije su nepouzdani podaci jer svatko ih može mijenjat...to sam prošli put iz politike i gospodarstva tražio pa mi profa rekla da su podaci netočni...

-podatci iz wikija su zapravo (kad se pročiste) njavjerodostojniji, upravo zato. Samo u početku može biti gluparija..

-suprotno tomu, svi zainteresirani imaju razlog lažno prikazivati podatke, država (kao naša, Jaca) u ružićastom svjetlu, recimo izbori, dok banke kukajući zbog poreza (kao i svaki privatnik) prikazuju manje.

Službeni podatci državnih statističkih podataka zavoda su jedini službeni izvori, u ovom slučaju je to izvor za wiki.

-dakle reci profesoru da je zatucani dogmata. ... radije nemoj ;-)

edit:

-dobro pravilo za sve informacije, je imati više od jednog izvora informacija, po nekoj logici i sl. zaključiti koji je vjerodostojniji. Pogotovo na internetu.

-profesor ako zada učeniku da nešto pronađe na netu, tad ili mu odredi izvor ili ima 'slobodne ruke'. Kao i sva školska literatura..

-važno je kod svakog projekta, navesti izvor, tad su podatci relevantni-provjerljivi, npr možeš pogrešno prepisati neku cifru, izgubiti ili dodati jednu znamenku... tad se to lako provjeri.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 10:34 (ihush).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice