Baba Vanga

poruka: 242
|
čitano: 78.451
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Baba Vanga

Nista nisam rekao, ovdje ima ljudi razlicitih dobi te razlicitih politickih stajalista tako da sto god rekao s nekim cu se posvadati (iskustvo nauceno iz prijasnjih takvih rasprava) {#}

A na kraju krajeva ovo je ipak IT forum.

Pathogenic fundamentals clearly indicate that homogenous populations are most vulnerable.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 23:52 (rustweaver).
14 godina
neaktivan
Baba Vanga

Ja,ja,aham,pa ja...i ja kažem...

Pobit će se,Ubit će se et pa šta ćeš,mi čemo prvi poginut zato što nam je država ko qurac,tamo kod vas,vi ste u Nato-u i vas neće tako lako moć uništit...

Pobi' će se,ubi' će se,ma zaboli me qurac,samo da ja završim ovaj Black Ops da ga očejfim što mi stiže i ućeraj mu tam,haj dovidenja

A ova bomba što je već bila postana:

Sigurno nebi mogla odbacit Dinu-Mehmeda Mujkić ni 2 metra

harry
14 godina
Riker kaže...

Ja mislim da je jedino riješenje da prestaneš igrati CoD i BF: BC...

Unatoč mome nadimku ja cod i sl. uopće ne igram. Multiplayer nikada nisam ni upalio, a kamo li igrao. A singleplayer sam bio cod 4 igrao svega dva dana. A BF:BC nikada nisam igrao.

Peritus inimicus
16 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...
Riker kaže...

Ja mislim da je jedino riješenje da prestaneš igrati CoD i BF: BC...

Unatoč mome nadimku ja cod i sl. uopće ne igram. Multiplayer nikada nisam ni upalio, a kamo li igrao. A singleplayer sam bio cod 4 igrao svega dva dana. A BF:BC nikada nisam igrao.

Aha...onda ok.

14 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
brojevi ne odrazavaju pravo stanje, kod tako velikih brojeva, npr ~1000 naspram 1200 topova, kvantitetta ne previ razliku, vec kvaliteta, a tu juzna koreja prenjaci
plus zrakoplovstvo im je, zbog dotrajalih zrakoplova pred raspadom...

Kao i kod nas.Nama se srušla 2 miga ćime nam se srušilo pola zrakoplovstva lol

14 godina
protjeran
Baba Vanga

LJUDI eto 12. mjeseca,a nema rata!!! {#}

15 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Samo da naglasim da je ova baba (koja je po mom mišljenju bila na svakakvim drogama) bila pravoslavne vjere i koristila je julijanski kalendar - što znači da studeni nije gotov...

Izvor: pročitao na jutarnji.hr (mada ni njima baš ne vjerujem :D)

do kada traje uopće 11 mjesec prema julijanskom kalendaru :D baš čekam da se dokaže da je baba na nekim drogama bila težim .D

14 godina
xDinichx kaže...
xDinichx kaže...

Samo da naglasim da je ova baba (koja je po mom mišljenju bila na svakakvim drogama) bila pravoslavne vjere i koristila je julijanski kalendar - što znači da studeni nije gotov...

Izvor: pročitao na jutarnji.hr (mada ni njima baš ne vjerujem :D)

do kada traje uopće 11 mjesec prema julijanskom kalendaru :D baš čekam da se dokaže da je baba na nekim drogama bila težim .D

Još 10 dana od danas jer je danas prema julijanskome kalendaru 20.11.2010.

http://www.fourmilab.ch/documents/calendar/

Peritus inimicus
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.12.2010 19:13 (captain_soap_McTawish).
14 godina
protjeran
Baba Vanga

Koliko sam dobro vidio u nekim vjestima sam pročitao da je rat počeo,no ja naravno u to nevjerujem

14 godina
neaktivan
Baba Vanga

Razlika je 13 dana ,a ne mjesec dana ili ako hoćeš s tog linka koji si stavio:

15 godina
Baba Vanga

nije mi se sve dalo gledati ali što sam vidio niko nije stavio glasanje pa ću ja, pa da vidim koliko nas (ne) vjeruje

2 ne vjerujem
3 vjerujem
49 boli me qurac za babu vangu
Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju
16 godina
Baba Vanga

Evo danas je 13-ti decembar/prosinac... I rata jos nema...

Izgleda da se baba malo zeznula... Mozda je ona gledala buducnost koja je tad bila aktuelna ali je onda neki vremenski putnik nesto izmijenio i nastala je ova nasa buducnost.. :)

hmmm...
15 godina
Baba Vanga

Upravo se vratih iz svijeta duša, popričao sam malo sa Vangom.

Evo mojih dojmova:

Baba Vanga je fakat super žena, uvijek će doći na kavu, nema tajni... odlična frendica...

Dalje, što se tiče proročanstva, ona je, kao i ja, prošla kroz Vrata... iza kojih je sve čista Energija... to morate iskusiti da biste znali o čemu se radi...

Iza tih Vrata putujete kroz vrijeme i paralelne svemire.

Vidio sam da, ako ja napišem ovaj post, njezina proročanstva će se ostvariti iz jednostavnog razloga što će se u ljudima stvoriti placebo efekt zbog moje velike karzimatičnosti.

A ako ne napišem ništa, svi će nastaviti živjeti u ovakvom svijetu te će se izvući iz krize, a za par godina ljudi će spoznati Istinu o Postojanju...

Dakle, sad kad sam napisao ovo, sje*o sam vas sve {#} xD.

To je sve od mene.

Sretno vam u patnji ovog nuklearnog rata =)

Zbogom!

<Blagus has just left the time-space continuum and has gone to a better place>

<Enjoy Vanga's predictions>

15 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...

Evo danas je 13-ti decembar/prosinac... I rata jos nema...

Izgleda da se baba malo zeznula... Mozda je ona gledala buducnost koja je tad bila aktuelna ali je onda neki vremenski putnik nesto izmijenio i nastala je ova nasa buducnost.. :)

Kako nema rata?

Pa na BC2 Serveru se svako malo ratuje!{#}

[=XII=] {_.:BRUNO:._}
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 20:36 (Šef).
14 godina
neaktivan
ahaha stvarno mi nije jasno kak ljudi u to vjeruju, kak kaze kolega gore, boli me qurac za to, neko se sjetio da bi bila fora baba prorocica pa napisao hrpu gluposti..... i jos postalo svjetski poznato
ja sam mala gljiva.... svinja je kraljica životinja dok ne probam lava
14 godina
neaktivan
polako ljudi, imamo jos 1h i 47min da pocne traci svjetski rat
strpljenja... xD
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
16 godina
neaktivan
Baba Vanga

Premda ne vjerujem u te priče, ne volim gledati krivu interpretaciju njezinih priča. Dakle, ona je rekla da će rat početi u 11. mjesecu na način na koji nitko neće znati da je rat počeo. To može značiti da je sukob između Koreja zakomplicirao stvari, da je WikiLeaks pokrenuo lavinu događaja...Nije ona rekla da će padati bombe u 11. mjesecu. Btw. spomenula je da će rat trajati do 2014. Čisto sumnjam da bi nuklearni rat trajao toliko dugo, tj. 4 godine...Razmislite o tome.

16 godina
protjeran
Baba Vanga

Dolazi nešto strašno iz svemira?

Reapers? xD

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
16 godina
Riker kaže...

Premda ne vjerujem u te priče, ne volim gledati krivu interpretaciju njezinih priča. Dakle, ona je rekla da će rat početi u 11. mjesecu na način na koji nitko neće znati da je rat počeo. To može značiti da je sukob između Koreja zakomplicirao stvari, da je WikiLeaks pokrenuo lavinu događaja...Nije ona rekla da će padati bombe u 11. mjesecu. Btw. spomenula je da će rat trajati do 2014. Čisto sumnjam da bi nuklearni rat trajao toliko dugo, tj. 4 godine...Razmislite o tome.

S ovim prvim djelom tvog citata se slažem u potpunosti!

Ali sa ovim drugim, se nikako ne mogu složit.

Prvo ako i dođe do nekog rata, svi će do krajnjih granica pokušavati ratovati bez upotrebe nuklearni oružja, a onda će se vjerovatno naći neki gubitnik (očajan zbog trenutnog stanja) i onda će se upotrijebit nuklearno oružje.

Možda se upotrijebi samo jedna bomba, ali vrijeme dok sile (SAD i/ili EU) ne uspostave ponovni mir, može bez problema trajati i više od 4 godine...

Mislim, ovo sve govorim hipotetski, i nadam se da do ovoga neće doći dok sam ja živ (zapravo da neće nikad do ovoga doći).

Babina proročanstva imaju dvije slamke "spasa", jedna je WikiLeaks, druga je koliko će trebati nekoj od dvije Koreje da poludi.

14 godina
protjeran
1337Code_breaker kaže...
polako ljudi, imamo jos 1h i 47min da pocne traci svjetski rat
strpljenja... xD

hahahaha

a jel itko razmislio o vremenskim zonama. U koreji je valjda već prošla ponoć...

14 godina
neaktivan
a cuj, mozda je vanga mislila na Los Angeles (ako je ikad i cula za to), u kojem slucaju imamo jos 9h i 35 min (otprilike)
moj savjet, bjeste u sklonista, ako pozurite mozda jos stignete, jer ipak je to vanga rekla, alo, cemu ova diskusija...

cek, vi ste jos na forumu, bjezi :D
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
14 godina
protjeran
Baba Vanga

sta imamo bjezat imamo tebe ratnika koji je prosao bojisnica i bojisnica,zna sve o ustroju korejske vojske(sjeverne),psihologiju vojnika njihovo ponasanje i sve o nuklearnim bombama koja su najveca povjerljiva tajna ali za leet brejkera je to nista.

i to sve sa 16 godina

stvarno se isplati igrati taj COD

14 godina
neaktivan
naravno ;)
iz coda 4 sam naucio dosta o lansiranju nuklearki, iz fallouta 3 i metro 2033 o posljedicama, a o samom ratu iz bfbc2 i bf 2
sada cekam da me ameri pozovu kao vojnog savjetnika presjednika, cudim se kolko im treba ;)
i btw imam 14 godina (jos 2 mj i 15)
16 godina
Baba Vanga

heh nedaj boze neke kataklizme ili kakvog zombie virusa...ali opet nesto kontam kako smo mi sposobni jebote...

znamo rukovati svakakvim oruzjima, voziti svakakve letjelice, zombiji i alieni su male mace za nas... sve smo mi to vec prezivjeli i postali prekaljeni je*aci

i bolje im je da se svi umire i ne talasaju kojekakvim nuklearkama, zombiji neka se pokriju po usima, a alieni neka nas zaobilaze u sirokom luku jer cemo ih sve ownati dodje li do kakvog rata...

hmmm...
14 godina
protjeran
Baba Vanga

Uh što da kažem o tim previđanjima,sigurno neka glupost,zanima me samo zašto nije predvidila druge katastrofe u povijesti,niti tko će biti predsjednik Amerike...

Slamander uhićen u Austriji,rodila se sloboda Japanki Kokos !!!
14 godina
neaktivan
Baba Vanga

ma nema od toga nista.........ja nisam neki vjernik......ali nisam ni toliki nevjernik da vjerujem u ove gluposti!

.....a i nastranu vjeru.....mozete li povjerovati da neko moze predvidjeti sta ce se desiti za 50 - 100 il 1000 god????

......msm na ovom forumu su waljda svi iznad uzrasti u kojoj se vjeruje u te gluposti (bajke, priče o vješticama itd..)

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 15:43 (El_Nino_09).
15 godina
El_Nino_09 kaže...

ma nema od toga nista.........ja nisam neki vjernik......ali nisam ni toliki nevjernik da vjerujem u ove gluposti!

.....a i nastranu vjeru.....mozete li povjerovati da neko moze predvidjeti sta ce se desiti za 50 - 100 il 1000 god????

......msm na ovom forumu su waljda svi iznad uzrasti u kojoj se vjeruje u te gluposti (bajke, priče o vješticama itd..)

veliku većinu qurac boli za nju

Ljubi svoju zemlju i brani je krvlju
14 godina
neaktivan
Baba Vanga

ajmo vidjeti sto ljudi misle o vangici

0 zenska je prva lige
0 ma samo sere susedi katici
4 glupost, i sabor je bolji ;)
21 8... na qurcu je nosam xD
14 godina
neaktivan
El_Nino_09 kaže...

Svaki put kad neko napiše "w" umjesto "v", negdje netko utuče bebu tuljana... tako da kad vam sljedeći put padne na pamet "joj što wolim ajwar" ili nešt slično, zapitajte se: "Da li me ovo čini ubojicom?"

viva la rakija.....
14 godina
neaktivan
Re: Baba Vanga
disaster98 kaže...

2010. - Početak 3. svjetskog rata. Rat će početi u studenome 2010. i završit će u listopadu 2014. Počet će kao običan rat, zatim će biti upotrebljeno prvo nuklearno, a zatim i kemijsko oružje.

Da oživim temu.

Bin Laden anyone?

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 11:35 (Wicked_Sick87).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice