Ovako nisam znao gdje da stavim ovu temu u koju kategoriju i kakav tacno naziv da dadnem pa radi se o tome da imam agregat sa maksimalnom snagom od 800 W,pumpa za vodu je snage 1200 W,eh ovako i ako znam da kad prikljucim pumpu na agregat da ce ona dobit 800 W(logicno),mog starog brine da ona ne preoptereti agregat il da u njoj nesto ne ode,dakle je li moguce da agregat dadne vise snage od svoje maksimalne(logicno bi bilo da nije moguce ali treba mi potvrda)?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nece ici..
Pumpa trazi 1200 a agregat daje 800W.
Osim toga, pogledaj malo podatak, obicno se ta snaga odnosi na PEAK, koji ne moze drzati duze vrijeme nego kratkotrajno opterecenje, a trajno moze biti okvirno 500W za agregate koji se deklariraju kao 800W. "Mala" prijevarica prodavaca na kakve smo vec navikli jer nas hebu gdje stignu a kvazi drzava ne reagira pa se i ne obaziremo... Jebiga, zivimo u kapitalizmu vec duze vrijeme i na to cemo se htjeli ili ne, morati naviknuti .....
e hvala,svakako sam isprobao i vidio da ne ide,al moje razmisljanje je bilo takvo da ce agregat davat koliko moze struje dok ce pumpa radit onom snagom koliku agregat dadne,al eto skonto sam da nije tako :D
e hvala,svakako sam isprobao i vidio da ne ide,al moje razmisljanje je bilo takvo da ce agregat davat koliko moze struje dok ce pumpa radit onom snagom koliku agregat dadne,al eto skonto sam da nije tako :D
Ne ide ti to tako. Pumpa nema pojma što ju napaja, dapače, kod takvih situacija potrebno je često imati agregat dva do tri puta jači.