Advent u Beču - pomoc..

poruka: 5
|
čitano: 8.091
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Advent u Beču - pomoc..

Ovako prvi put idem sam a autom u Beč..

Ako je mogucu da mi netko objasni i da odgovore na neka pitanja, sta je najbolje, najjeftinije i tako???

Nemam satelitsku navigaciju i necu je imati, ali znam doci do Beča..

Za dvoje povratna karta autobusom kosta me 830kn, ja mislim da bi me autom ispalo jeftinije, a i privlaci me sloboda..

Meni za 500km treba 370kn benzina.. jos austrijska vinjeka kosta oko 7e.. Koliko kosta slovenska i da li je trema kupovat?

Sta jos trebam platiti? Osim nesto sitno autoput od Zagreba do slovenske granice..

I opet mislim da me to ispadne jeftinije..

Ima li jos nesto na sto moram paziti?

Sta ako mi se pokvari auto?

Hvala unaprijed..

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 12:28 (Magger).
15 godina
Re: Advent u Beču - pomoc..
Magger kaže...

Ako je mogucu da mi netko objasni i da odgovore na neka pitanja, sta je najbolje, najjeftinije i tako???

Za dvoje povratna karta autobusom kosta me 830kn, ja mislim da bi me autom ispalo jeftinije, a i privlaci me sloboda..

Meni za 500km treba 370kn benzina.. jos austrijska vinjeka kosta oko 7e.. Koliko kosta slovenska i da li je trema kupovat?

Sta jos trebam platiti? Osim nesto sitno autoput od Zagreba do slovenske granice..

Hvala unaprijed..

Da imas navigaciju,olaksalo bi ti zivot i sacuvalo kilometre zivaca i dosta vremena.Osim ako budes isao svugdje pjeske ili autobusom(mislim da je u Becu tramvaj).Ako ides autom,nemoj vozit prebrzo je mozes izgubit dosta novaca.U slucaju kvara auta,mislim da HAK to pokriva(ako imas naravno).Imas auto,parkiraj ga u hotelu ili na nekom cuvanom parkingu,naravno ni tamo kradje nisu nepoznanica.Nemoj prekasno hodat po mracnim ulicama i pokusavaj nac jeftinije restorane(ako jedes vani).Procitaj par vodica,prosurfaj na netu i to je to.

This post is signed by Ivanoile
16 godina
Advent u Beču - pomoc..

Ako ideš iz zagreba, treba ti još 42kn u jednom smjeru za autocestu. 15€ ti je vinjeta u sloveniji, vrijedi 7 dana. Kroz sloveniju posebno pazi kako voziš jer ne toleriraju ništa, a kazne su jako visoke. U austriji su rjeđe kontrole, ali kad ih ima teško ćeš izbjeć (zatvore trake na autocesti i moraš skrenut desno sa autoceste gdje provjeravaju vinjete). Odi na viasmichelin.com i imaš upute kako doći, s svim ostalim troškovima. A što se tiče osiguranja u slučaju da ti se nešto dogodi postoji paket HAK europa (500kn/godina, 50% popusta za studente, umirovljenike). Odi na hakovu stranicu pa možeš vidjet što je sve uključeno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2011 13:24 (Iggx).
16 godina
neaktivan
Re: Advent u Beču - pomoc..
ivanoile kaže...
Magger kaže...

Hvala unaprijed..

Da imas navigaciju,olaksalo bi ti zivot i sacuvalo kilometre zivaca i dosta vremena.Osim ako budes isao svugdje pjeske ili autobusom(mislim da je u Becu tramvaj).Ako ides autom,nemoj vozit prebrzo je mozes izgubit dosta novaca.U slucaju kvara auta,mislim da HAK to pokriva(ako imas naravno).Imas auto,parkiraj ga u hotelu ili na nekom cuvanom parkingu,naravno ni tamo kradje nisu nepoznanica.Nemoj prekasno hodat po mracnim ulicama i pokusavaj nac jeftinije restorane(ako jedes vani).Procitaj par vodica,prosurfaj na netu i to je to.

To sam i mislio.. ostaviti auto negdje na 24h i ostalo sve pjesice, metro ili tramvaji..

Nasao sam neki parking "park & ride", gdje za 3e parkiras cijeli dan..

http://www.parkeninwien.at/index.asp?menuID=1012

Problem je sto nisam osiguran u HAK-u.. Izvanredni sam student i ne vozim se toliko puno..

Idem na rizik, valjda nece crknuti..

10 godina
neaktivan
Advent u Beču - pomoc..

Kratko pitanje, da ne pisem novu temu. Kako je tamo javni prijevoz? Advent u Beću? Radi stalno, linije povezane od jednog kraja do drugog kraja grada?

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.6.2015 13:15 (Dario10Horvat).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice