Dobar dan, imam par pitanja na koja nemogu naci odgovor vec 3 dana i ostali forumi bas i ne pomazu. Pa sam odlucio postaviti pitanja tu
Uglavnom sa petka na subotu su mi se pocele dogdadjati cudne stvari na kompu.
1. izgubio sam fejs...znaci sifra je ista kao i prije medjutim kad sam se probao
ulogirati dva puta mi je bacao obavijest da mi je privremeno blokiran account i da preskeniram komp
sa nekim njihovim antivirusom jer sumnjaju da imam malware na kompu. Nakon tih 2-3 puta sto je
bila ta obavijest. Sad nema nicega...znaci upisem user i pass i fejs me samo prebaci
na blank page https://www.facebook.com/checkpoint/
Nakon toga sam preskenirao komp sa Malwarebytes' Anti-Malware u safe modu a i obicnim windowsima
i nista nije nasao. Google i forumi nekazu nista, svi se zale na tu blokadu ali niko nema rjesenje.
E sad, kad ja googlam sebe, ne nadje niti jedan link od fejsa. Napravio sam zatim novi
testni account na fejsu i probao se naci u searchu i NEMOGU se naci. No kad sam pitao frendicu dali je moj
profil gore, ona mi je poslala print screen sa mojim profilom ( znaci frendovi ga vide, a oni koji me nemaju za
frenda ne )
Pa bi vas molio sve savjete, ideje itd...jer mi se zaista neda praviti novi fejs account i dodavati opet sve itd
1. Na istom tom kompu gdje se prvi put pojavio problem s fejsom dogodio se i problem sa igrom League of Legends.
Moj brat igra na North-east severtu, a ja sam na West serveru. Na njegov account se mogu spojiti kad ocu,
no na svoj nemogu. Javlja mi da je problem sa konekcijom nekakav i da provjerim dali mi je dobro namjesteno vrijeme
na racunalu i dali je otvoren neki port 2099, da provjerim dali sam spojen na net itd... E ali kad upalim igru na laptopu
na koji sam spojen prek wirelessa i probam otici na West server, sve savrseno radi. Pošto serveri rade prek istih portova
nema mi smisla da jedan radi, a drugi ne ( iako znam da su oba aktivna i mogu na oba igrati na laptopu ) ?!?
Još jedan problem sam uocio nakon ovoga...na tom istom kompu mi se nece spojiti na dropbox. Tj on ode na stranicu, ali
kad upisem svoj user i pass on loada i loada stranicu 2-3 min i onda baci klasican error da se nije mogao spojiti na
stranicu. A na dropbox bez beda pristupim s laptopa, znaci opet znam da nije problem u dropboxu nego u tom
mom kompu. A neznam sta ?!?
Na kraju sam poludio oko svega i vratio backup iz 9.mjeseca ove godine, ocekujuci da ce se rjesiti sve jer je tam sve
radilo. Medjutim opet nista, isti problemi i oko League of legendsa i oko dropboxa
I na kraju zvao sam Bnet prek kojih imam internet i raspitivao se sto bi mogao biti problem i oni tvrde da nista nije do njih
nego do racunala....
Pa sad molim Vas sve koji imate bilo kakve ideje da ih stavite ovdje i pomognete jer stvarno
nemam ideje sta da radim