08.02.2008 Klub 3 godine

poruka: 41
|
čitano: 3.939
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
08.02.2008 Klub 3 godine

Nemam pojma kad sam se registrirao tocno, ali evo danas sam primjetio da sam i ja u tom klubu 3 godine, a valjda cu vas istrpiti sve jos bar 3 godine. Zivil trogodisnjaci!

16 godina
neaktivan
08.02.2008 Klub 3 godine

Ja sam nešto manje od 2 godine {#} Sjećam se kad sam kupovao stari Sony Ericsson, naletio sam slučajno na stranicu www.bug.hr/mobiteli i cijelo vrijeme sam mislio da su na toj stranici samo mobiteli (prije 3-4 godine), a onda sam našao forum i registrirao se {#}

Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
18 godina
neaktivan
Re: 08.02.2008 Klub 3 godine
Fićo_CoD 5 kaže...

Ja sam nešto manje od 2 godine  {#}  Sjećam se kad sam kupovao stari Sony Ericsson, naletio sam slučajno na stranicu www.bug.hr/mobiteli i cijelo vrijeme sam mislio da su na toj stranici samo mobiteli (prije 3-4 godine), a onda sam našao forum i registrirao se  {#}

Tema nije   "... 2 godine" nego "....3 godine" tak da ono..GTFO  {#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
18 godina
torrente kaže...
**Kako tko upadne u ovaj klub od 3 godine,neka baci kratki osvrt na protekli period {#}

Eto i mene na 3 godine.

Vidim rijetko tko će baciti osvrt kako je Torrente napisao, al evo ja hoću.

Kad sam stigao na forum, naravno, bio sam nadobudan i mislio eto sad ću ja svima pokazati svoje znanje pomagajući drugima. (lol) Međutim, iz dana u dan pokazivalo se da ono i nije toliko veliko pa sam se s vremenom povukao u sferu gaminga, gdje i danas provodim najviše vremena budući da sam strastveni igrač. Tek ponekad uletim u periferiju ili nešto slično.

Kroz posljednje 3 godine na forumu, upoznao sam mnogo zanimljivih i dobrih ljudi, s mnogima sam u kontaktu preko popularnih IM klijenata, a nekolicinu sam osobno upoznao i nadam se da će naše prijateljstvo potrajati.

Forum na kojem sam najdulje, na kojem sam najviše pisao i jedini na kojem se ne nazire kraj mog sudjelovanja.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.2.2011 9:03 (Danny_HR).
18 godina
neaktivan

Evo onda da i ja nabacim koju recenicu ;)

Forum je ok i kao sto danny_HR rece upoznao sam zanimljive ljude. DOduse ne licno jer sam van HR. Sve ok osim jedne stvari a to je da BUG malo previse striktno uredjuje forum. Pogoto ispocetka. Nije se dozvoljavao nikakav offtopic i striktno se kaznjavalo sto je rezultiralo da su mnogi vrlo kvalitetni ljudi otisli ili su neaktivni. Znam da su kvalitetni jer te iste ljude znam sa newsa i znam koliko znaju. Mi stariji koji smo prije foruma bili vrlo aktivni na newsima smo navikli na opustenije razgovore koji se ne moraju drzati striktno teme vec se mozes i nasaliti i napisati par postova i offtopic. Naravno BUG i moderatori foruma imaju na to pravo ali cisto napominjem jer mislim da bi forum bio puno bolji i kvalitetniji da su ti ljudi ostali. To se pogotovo moze vidjeti po broju postova u temama. Ozbiljnije teme imaju relativno malo postovo dok lockerz, slike mog hardware i ostale nazvacu ih glupostima vrve od postova. I moje ucestvovanje na forumu se svele na teme o mobitelima dok ovo ostalo je sporadicno tako da i pored relativno puno vremena preovedenih na forumu padam na rang listi autora jer ne postam vise kao prije. Jednostavno se zna desiti da na prve tri stranice aktuelnih tema ne nadjem nista zanimljivo. Inace je ovo forum na kojem ubjedljivo najvise postam. I dalje puno pazljivije pratim news grupe.

:)
18 godina
neaktivan
08.02.2008 Klub 3 godine

12.02 i meni je prebacilo na 3 god. Ovo mi je prvi i jedini forum na kojem sam registriran. Nisam baš jako aktivan tu i tamo koja poruka, više volim gledati tj čitati.

Nadam se da će kod broja sto biti kao u Splitu neki dan. Živi bili pa vidjeli.

17 godina
08.02.2008 Klub 3 godine

Sretan mi 3. rođendan :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
17 godina
08.02.2008 Klub 3 godine

Znam da sam ih napunio prije mjesec ili dva, ali evo i ja imam 3 godine.

Osvrt? Pa bilo je svakako, i zanimljivo i veselo i tužno i dosadno, ali nekako se sve izdržalo. Ali u zadnje vrijeme je sve gore (nema pola stare dobre ekipe, samo hrpetina nadobudnih bezobraznih dječaraca, imamo i one kineske spambotove koji razbijaju monotoniju). Prije sam znao u Bircu i Nespavalicama visiti i po cijeli dan, sada te teme nikako ne posjećujem, ali neke druge redovito čitam. Skupio sam samo 3 zvjezdice, ali sapienti sat. Forum je svakako nešto o čemu ću unucima pričat (tko zna hoće li postojati forumi za kojih 30 godina).

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
17 godina
neaktivan
Eo i ja sam 17.10. odčepio treću goinu ovdje... ko bi reko, kobili se samo nado :P

Slažem se s mindom za ekipu i teme, a jbga neki novi klinci, tako to ide... živio forum još dugo godina ;)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
08.02.2008 Klub 3 godine

@eterna

Stariji si 13 dana od mene :(

Možeš me poslati po šibice :)

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
17 godina
neaktivan
bolje po 2 piva ;)
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.