[Procjena] JVC Everio GZ-HM435

poruka: 5
|
čitano: 5.485
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
[Procjena] JVC Everio GZ-HM435SE

Neraspakirana i nekoristena kamera, ujak donio iz Njemačke prije neznam kolko godina (2,3,4 neznam stvarno). Neki dan je pronasao.

Evo jos nekih detalja prema kojima bi netko mozda mogao bolje procijeniti stvar.

"certifikati" koji se pojavljuju na svim uputama su: SDXC, dolby digital creator, HDMI, avcHD

dodatni koji pisu na kameri, tj. specifikacije su: 40x optical zoom, face detection, stabilizier, SD/SDHC/SDXC, FullHD 1920x1080p, 1080p Output

Ima neraspakiranu SDHC Panaconic vanjsku memoriju od 16gb (up to 20mb/s pise) te neke neraspakirane kablove.

Kamera je dost malena, kao i sama kutija, zato se i zagubila, ali se nije ostetila.

Prepostavljam da je kamera bila vrh za svoje vrijeme, problem je sto neznam koje je to vrijeme.

Pojma nemam kolko bi mogla vrijediti, po guglanju mi se cini prilicno solidna, a komentari koje vidim nisu nesto posebno stari. Zapravo vidim da se po britanskom amazonu jos uvijek prodaju neki primjerci za 144-185 funti.

Molim pomoc ili bilokakav savjet.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 21:38 (The_Fichek).
17 godina
moderator
Re: [Procjena] JVC Everio GZ-HM435SE

Po nepotpunim specifikacijama, to je ulazni model. Mali senzor, ekran niske rezolucije, nema optičku stabilizaciju. Nešto poput ovoga ili eventualno ovoga.

11 godina

Hvala puno. Znaci 1000kn bi trebala biti okej cijena posto je ipak u perfektnom stanju nekoristena?

Ako treba navesti jos neke specifikacije mogu pokusati naci..

Najveci problem mi stvara sto neznam iz koje je tocno godine kamera..

17 godina
moderator

Ne znam. Valjda. Proizvod vrijedi onoliko koliko je netko spreman za njega platiti. {#}

11 godina

Okej. Smislit cu ja nesto, pomogao si. Hvala ti :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice