Dual Boot iOS 4 Android 2.2

poruka: 2
|
čitano: 1.944
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Dual Boot iOS 4 Android 2.2 sync

zanima me ima li kogg da koristi Android na iphoneu? konkretno, postoji li mogucnost koristenja (uvoza) kontakata iz iOSa u Android..

totalno sam novi u Androidu pa me zanima koje formate glazbenih datoteka podrzava i koji software je najbolje koristiti za sinkronizaciju s racunalom. koristim snow leopard (primarno) ali imam i xp.

da ovom newwbie papcinskom pitanju dodam i dimenziju informiranosti; svi koji ovo zele isprobati postoji one-click aplikacija imenom iphodroid. citajte mala slova na stranici za download. linkovi izgledaju kao googleove reklame (?!).

potrebno je imati iOS strogo manji od 4.1; znaci 4.0, 4.0.1 i 4.0.2 prolaze. naravno, nuzan je jailbreak i to nativni (rukom radjen Smijeh) tj. redsn0w ili pwnage. ne radi sa jailbreakme.com i spiritom.  

inace, iphodroid je jos debela beta, pisan je i za mac i za windowse medjutim ja sam ga samo na macu isprobao gdje je (ocekivano) sve proslo iz prve.

sama instalacija traje manje od 5 minuta, medjutim boot u android je znatno duži nego u iOS. traje izmedju 2 i 3 minute (!)

There are two groups of people in the world: Those who can be categorized into one of two groups of people, and those who can't
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.10.2010 23:08 (bubbach).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dual Boot iOS 4 Android 2.2

Ja sam kontakte uspjesno prebacivao preko Thunderbird-a. Posto imam MBP, nastao je problem. Kupio novi iPhone, a stari dao zeni, a ona imala SE i trebalo je nekako kontakte prebaciti. Na picek se instalira TB i onaj SE Suite, na OSX sa samo stavo TB. Iz TB u Address Book ide zdravo seljacki (import). Mozda se spasis takoi i s Androidom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.11.2010 17:50 (zaba).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice