Bok ljudi!Šta je s radiom? Imate skraćeno radno vrijeme ili su vas obaveze spriječile ili nešto treće?
To ti je pocetna volja od par dana i onda kvit
Bok ljudi!Šta je s radiom? Imate skraćeno radno vrijeme ili su vas obaveze spriječile ili nešto treće?
njih nema a ja nemogu sam cijele dane streamat, šta da ja radim, trudim se streamat kada mogu, ali necu ni ja sve sam, evo recimo njih 4 se d četrvrtka nigdje ne javljaju, šta da ja sada radim?
njih nema a ja nemogu sam cijele dane streamat, šta da ja radim, trudim se streamat kada mogu, ali necu ni ja sve sam, evo recimo njih 4 se d četrvrtka nigdje ne javljaju, šta da ja sada radim?
Ma sve 5, ne kazem za tebe vec za inicijatore..
Ma slažem se, neka ovaj topic posluži za objavljivanje dnevnog rasporeda streama. Onaj chat nije najprikladniji za objavu bilo kakvih informacija u vezi radia,možda za želje slušatelja. Kad smo kod želja slušatelja, upravo vas to obavezuje(ili ne) da puštate glazbu. Dakle više sam za običan radio stream, bez želja slušatelja(možda dio dana gdje će to biti dopušteno) - Hvala! :)
Evo pošto smo riješili nesporazum s radiom, odlučio sam objaviti raspored streamanja, ovaj tjedan od 08-15 streama eterna_luchar, a od 15-00 streamam ja. Naknadne izmjene i raspored za slijedeći tjedan. Vijesti će ujutro biti u 9 sati, a navečer u 20h. Urednik obiju vijesti sam ja, s tim da ću ove jutarnje snimiti navečer pa će eterna pustiti, jer ja se nemogu ujutro uživo javljati. Zasada vijesti uključuju vijesti iz IT svijeta, iz RL svijeta i svijeta glazbe, vremenska prognoza te ''Na današnji dan''. Ako imate prijedlog za još koju rubriku napišite ovdje. Zasada je to sve, ukoliko dođe do promjena obavijestiti ću vas putem ove probleme
Nisam pratio od početka pa me zanima jel streamate preko nekog free hostinga il preko vlastitog servera ( console)?
ma developeri stranice (apazinjanin i hambrle) ništa ne rade, ja nažalost neznam, tako da smo tu gdje jesmo
Nisam pratio od početka pa me zanima jel streamate preko nekog free hostinga il preko vlastitog servera ( console)?
vlastiti je server, tj. plaćeni hosting
Znači preko hostinga, ali plaćenog. :) Šta puštate? Mogao bih i ja streamat ovako navečer :P
Kak se kreću cjene domena? Znam da nije vezano za temu ,ali ako ste sad kupovali,onda znate...
Kak se kreću cjene domena? Znam da nije vezano za temu ,ali ako ste sad kupovali,onda znate...
Da bit će mobile sajt ne brinite. Domene - godaddy.com
Ajmo, svi budni na radio :)
alo ,,jel ima koga tamo??ja nista ne cujem??
kako ne? probaj refreshati. ja čujem kako treba
Stisni play u playeru? Meni svira neka laganica.
Stisni play u playeru? Meni svira neka laganica.
hehe sada je skroz random sistem, ne ovisi više o meni, pa će bit svega pomalo
connecting to media,i nista?il sam ja na krivom linku mozda?pise test
Ovo ti je link
daj mi samo molim te daj link na kojem si ti bio
onaj iz pocetka teme,,pise klik,na 3.strani ja mislim,,jbt,tek sam danas vidio ovu temu,bio sam neaktivan skoro godinu i pol,,odlicno,dobra vam je muzika,ona malo prije strana laganica,samo tako naprijed,,pohvalno..sad radi,hvala na linku
onaj iz pocetka teme,,pise klik,na 3.strani ja mislim,,jbt,tek sam danas vidio ovu temu,bio sam neaktivan skoro godinu i pol,,odlicno,dobra vam je muzika,ona malo prije strana laganica,samo tako naprijed,,pohvalno..sad radi,hvala na linku
to je bila samo proba, sada smo na ovom dizzy radiu
Pozdrav! Evo samo da obavjestim da smo dobili tonsku podlogu i uvod za vijesti koje su svaki dan.
mind_challenge je urednik vijesti i za sada radi odličan posao...
JUTARNJE: 10:00
VEČERNJE (POPODNEVNE): 17:00
U međuvremenu ide random glazba bez cajke naravno kao i do sada. Malo radimo na uređenju sajta...
Stay tuned!
Evo ja sad slušam :D , možda da stavite neki jingle između pjesama jer mi ovako izgleda kao da su sve "spojene" , inače super vam je radio i stranica je ljepo uređena
Odlicno ekipa, svaka cast.
Može li nam netko objasniti zašto je danas bio onemogućen stream? - hvala!