Bug radio

poruka: 223
|
čitano: 39.644
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Bug radio

Ja san otvorio račun, ali trenutno ništa ne streamam.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Bug radio
logic kaže...

Vrlo vjerovatno nista barem dok to ne stavite u pravi podforum ;)

http://www.bug.hr/forum/board/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/4.aspx?sort=act

Svako kapitalističko divljanje mora biti kažnjeno.- Ulrike Meinhof
14 godina
eterna luchar kaže...
logic kaže...

Vrlo vjerovatno nista barem dok to ne stavite u pravi podforum ;)

http://www.bug.hr/forum/board/ideje-sugestije-prijava-problema-pomoc/4.aspx?sort=act

{#}

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
14 godina
Bug radio

Sta je entuzijazam vec prestao...nema nikoga sa nekom idejom? Ili smisljate{#}

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Bug radio

Hahah kako sam znao šta će se desit{#}

Uglavnom, bilo bi dobro da ovaj autor teme uloži malo više "napora" da bar tema ostane aktivna, pa će onda i ljudi doći...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug radio

Žao mi je. Mislim da je ideja potpuno fulana. Uopće nema smisla. Po čemu bi to taj radio bio poseban? Zašto bi itko na forumu tražio određenu pjesmu i čekao "ohoho", kad mu je dostupna na 2 klika?

Možda jedino kao službeni podcast?

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Super Enterprise Edition, AutoCAD 2011, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Bug radio

Čekamo što će bugova redakcija reći.

Do tada ja i moj prijatelj smišljamo koju ćemo glazbu staviti.

I dali možda netko zna neki posebni program za vođenje online radia, poželjno je da je besplatan :)

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Bug radio
Da se pušta neka open source muzika? (ako takva postoji :D)
WP

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
netko,netkovic kaže...

Lol prvi put cujem za open source muziku da ne mislis mozda na indie (nezavisnu) muziku?!

Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
15 godina
protjeran

Ja sam skoro 2 godine vrtio radio na dva drustvena sajta.Islo je preko SAM-a, brodchaust, drugo, ako mislis to sve prije svega, ocigledno je da pokrečes samostalno stoga vjerovatno ces ici i preko free hosting servera, problem kod tog hosting servera, je u tome sto mu se mjenja ip svakim odlogovanjem sa radija, tako da bi onaj ko te nasljedjuje na smjeni morali bi biti u jako dobroj vezi i jako dobro poznavati ljude sa kojim mislis to da radis.Iskreno, to sto ti planiras uraditi, prije svega moras imat dozvolu od Bug redakcije, jer oni na koncu imaju rijec, jer koristis njihovo ime, stoga od njih prvo moras traziti dozvolu, drugo potrebno je taj radio negdje smjesti, barem link koji ce upucivati na tvoj radio steam.Znaci i tu trebas pomoc Buga, ne bi da te obeshrabrujem, ali mislim da za Bug i informatiku nekako mi ne ide radio, vise prilici neki video/tv, ali buduci da vec ima BUg Tv to Bug ne bi vjerovatno dopustio.Ukoliko bude doslo do realizacije i sve ti se poklopi jedini problem bude program za vodjenje radija dobit ces od mene licencu i program SAM besplatno.Samo mi se javi na pm.Drugo za muziku, buduci da je Bug pravno lice, sumnjam da bi mogao pustati bilo kakvu komercijalnu muziku koju imas na racunaru zato jer to podljeze autorskim pravima o javnom emitiranju, za sta Bug treba da dobije dozvolu od Ministarstva za komunikacije RH.Ali naravno ovo nije da te obeshrabrim ponudi Bugu mozda zaista bude nesto od ovoga.

http://s3.ba.bitefight.org/user/bite/132359
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...
netko,netkovic kaže...

Lol prvi put cujem za open source muziku da ne mislis mozda na indie (nezavisnu) muziku?!

Postoji i dobijes ih preko winapa tj onih ''50 free music'' :) i naravno postoji muzika iz privatnih snimaka kao npr da imas svoj bend pa das besplatno da te pustaju na radio :D

16 godina
Bug radio

I ja sam za neku "Tv emisiju" pa onda da tamo pravimo neke recenzije i sl.

uostalom, mozda i BUG objavi u svoj bug.tv-u objavi neki forumaški uradak...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bug radio

ja sam zgodan ja ću bit voditelj :)

hahahaha šalim se ...dobra ideju su to sve ...samo treba puno truda i vremena za realizaciju ;)

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Perkan777 kaže...
netko,netkovic kaže...

Čitaj označeno.

WP
16 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

ja sam zgodan ja ću bit voditelj :)

hahahaha šalim se ...dobra ideju su to sve ...samo treba puno truda i vremena za realizaciju ;)

Sreca pa je radio takav medij da bi bili postedjeni tvoje "zgodnoce" ;)

:)
16 godina
neaktivan
Bug radio

ahhaaha to sam mislio na post iznad i TV emisiju ;))

a ako bude radio nažalost neću slušateljima moći pomoći :D

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Hrvojestr kaže...

ahhaaha to sam mislio na post iznad i TV emisiju ;))

a ako bude radio nažalost neću slušateljima moći pomoći :D

Mozda imas zgodan glas :)

Prijavi se na audiciju 0800 9000 (nazoves taj broj i javi ti se netko,ti pritisnes neke brojeve bezveze i pocnes pjevati kad pocne mjuza,ako ti se netko javi nakon mjuze primljen si :) )

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 21:22 (Perkan777).
14 godina
protjeran
Bug radio
Moj prijedlog je da se za pocetak uzme neko drugo ime a ne bug.postoji nekoliko razloga.mislim da bugovcima nije do dijeljenja imena s nekim kome je ovo mjesecni projekt.vjerovatno se moze kaciti bug redakcija ako se tu budu pustale razno razne pjesme(autorska prava).treba krenuti po malo,pa ako krene onda tlaciti bugovce da ustupe ime(ako oni vide da to ide u dobrom smjeru),a mozda bugovci rade na slicnom projektu pa se nezele oglasit u vezi ovoga.
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.2.2011 21:29 (Toni93).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Toni93 kaže...
Moj prijedlog je da se za pocetak uzme neko drugo ime a ne bug.postoji nekoliko razloga.mislim da bugovcima nije do dijeljenja imena s nekim kome je ovo mjesecni projekt.vjerovatno se moze kaciti bug redakcija ako se tu budu pustale razno razne pjesme(autorska prava).treba krenuti po malo,pa ako krene onda tlaciti bugovce da ustupe ime(ako oni vide da to ide u dobrom smjeru),a mozda bugovci rade na slicnom projektu pa se nezele oglasit u vezi ovoga.

dobro si se sjetio....a sad jedna vazna stvar u tome....a koje bi bilo ime?

n00binator
14 godina
protjeran
Bug radio
Nemam inspiracije za ime.to neka osmisle drugi forumasi.pri odabiru treba paziti da je ime neutralno,lako pamtljivno,zvucno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bug radio

Ako ovo zaživi ja vam slobodno dajem dozvolu da pustite koji put dnevno ili tjedno moju bug pjesmu :)

Curse you Perry the platypus!!!

2 0 hvala 0
14 godina
Hambrle kaže...

Ako ovo zaživi ja vam slobodno dajem dozvolu da pustite koji put dnevno ili tjedno moju bug pjesmu :)

ako

n00binator
15 godina
FiCoO kaže...
Hambrle kaže...

ako

Sad sam se sjetio jel ima netko onu staruuu bug pjesmu ide ovako: kad mi odu svi programi i kompjuter mi nag ja neocajavam nego citam bug... Ako ima neka uploda negdje :-)
My Life Is A Very Serious Game...
14 godina
protjeran

U pravu si..

14 godina
protjeran
Bug radio
Jel ima tko da bi pomogao pri realizaciji radija? Treba netko tko bi u pocetku pustao pjesme a mozda i neke novosti. Trebao bi nam netko ima vise znanja o stvaranju radia(zeljan je pomoci). Treba bi nam netko tko je dokon i ima slobodnog vremena.
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 8:25 (Toni93).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Toni93 kaže...
Jel ima tko da bi pomogao pri realizaciji radija? Treba netko tko bi u pocetku pustao pjesme a mozda i neke novosti. Trebao bi nam netko ima vise znanja o stvaranju radia(zeljan je pomoci). Treba bi nam netko tko je dokon i ima slobodnog vremena.

ja sam voljan pomoći, imam viška vremena, mogu puštati pjesme i čitati novosti, a mogu i pomoći oko same realizacije

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
16 godina
311008 kaže...

Ja sam skoro 2 godine vrtio radio na dva drustvena sajta.Islo je preko SAM-a, brodchaust

Kako?

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!
15 godina
protjeran

Uplatis steam server, preko kojeg ce ti ici radio, dobijes ip i sifru, to uneses u program SAM 2 Brodchaust, ostalo je jednostavno ubacis u program muziku pustis, podrska za mikrofon.Moguce je raditi i preko free host servera, samo sto kod njih se ip konstantno mjenja svaki put kad izadjes sa radija.Tako da moras bas biti uigran sa clanovima tima.Moguce je takodzer da podesavas kvalitetu izlazne muzike, jako svestran program.Podrzava i automatsko biranje pjesama tako da ti stavis playlistu od nekih 1000-1500 pjesama i program sam vrti pjesme.

16 godina
neaktivan
Bug radio

Kolega iznad mi je sve objasnio i uspio sam server dići :D ako nekog zanima za probu može ovdje ćuti šta se vrti :D

http://hrcradio.listen2myradio.com

Još jednom hvala :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.2.2011 18:56 (Hrvojestr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Hrvojestr kaže...

Kolega iznad mi je sve objasnio i uspio sam server dići :D ako nekog zanima za probu može ovdje ćuti šta se vrti :D

http://hrcradio.listen2myradio.com

Još jednom hvala :D

Nije lose :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice