YouTube ne svira na 5.1

poruka: 6
|
čitano: 2.516
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
YouTube ne svira na 5.1

Imam na kompu sustav zvučnika 5.1 i svu glazbu (cd, DVD, igrice...) producira na svih 6 zvučnika bez problema, samo YouTube producira na 2 (front LR). Imao li k'o kakvu ideju što bi to bilo.

Unaprijed hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: YouTube ne svira na 5.1
keith01 kaže...

Imam na kompu sustav zvučnika 5.1 i svu glazbu (cd, DVD, igrice...) producira na svih 6 zvučnika bez problema, samo YouTube producira na 2 (front LR). Imao li k'o kakvu ideju što bi to bilo.

Unaprijed hvala.

Zato što yubitubi nema 5.1 zvuk na svojim video uratcima već only stereo.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | FAN of Neon Genesis Evangelion and Star Trek | Downloading High Definiton Video
15 godina
YouTube ne svira na 5.1

Youtube nema 5.1 zvuk ali tribalo bi svirat na svih 6 zvučnika. Iman 5.1 sustav i radi mi svih 6 zvučnika stin da prednji livi i desni sviraju normalno, zadnji livi i desni kopiraju signal od prednjih a centralni svira kanal od livog zvučnika. Bass je meni pokvaren ali svejedno mi je radija bez obzira na to. 

Pogledaj u opcijama od zvučne kartice ima li nešto za namistit ka stereo/5.1 neznan sad točno, meni je to sve po default postavkama i dosad nisan ima problema.

Na svijetu postoji 10 vrsta ljudi. Oni koji znaju binarni sustav i oni koji neznaju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: YouTube ne svira na 5.1

Upravo to, znam da je YouTube samo na dva kanala, ali do neki dan je uredno svirao na sve zvučnike...da nema neka opcija u Firefox-u?

15 godina
YouTube ne svira na 5.1

A ovako šta san uspija pogledat nisan ništa naša, probaj gledat na nekon drugon browseru pa vidi jeli ti i u njemu to tako.

Na svijetu postoji 10 vrsta ljudi. Oni koji znaju binarni sustav i oni koji neznaju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
YouTube ne svira na 5.1

I explorer i safari na poslu....valjda windows-i nešto zezaju...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice