Imam na kompu sustav zvučnika 5.1 i svu glazbu (cd, DVD, igrice...) producira na svih 6 zvučnika bez problema, samo YouTube producira na 2 (front LR). Imao li k'o kakvu ideju što bi to bilo.
Unaprijed hvala.
Imam na kompu sustav zvučnika 5.1 i svu glazbu (cd, DVD, igrice...) producira na svih 6 zvučnika bez problema, samo YouTube producira na 2 (front LR). Imao li k'o kakvu ideju što bi to bilo.
Unaprijed hvala.
Unaprijed hvala.
Zato što yubitubi nema 5.1 zvuk na svojim video uratcima već only stereo.
Youtube nema 5.1 zvuk ali tribalo bi svirat na svih 6 zvučnika. Iman 5.1 sustav i radi mi svih 6 zvučnika stin da prednji livi i desni sviraju normalno, zadnji livi i desni kopiraju signal od prednjih a centralni svira kanal od livog zvučnika. Bass je meni pokvaren ali svejedno mi je radija bez obzira na to.
Pogledaj u opcijama od zvučne kartice ima li nešto za namistit ka stereo/5.1 neznan sad točno, meni je to sve po default postavkama i dosad nisan ima problema.
Upravo to, znam da je YouTube samo na dva kanala, ali do neki dan je uredno svirao na sve zvučnike...da nema neka opcija u Firefox-u?
A ovako šta san uspija pogledat nisan ništa naša, probaj gledat na nekon drugon browseru pa vidi jeli ti i u njemu to tako.
I explorer i safari na poslu....valjda windows-i nešto zezaju...