Xfire(big problem)

poruka: 27
|
čitano: 9.296
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Xfire(big problem)

ovako...nakon jedno godine dana koristenja Xfire-a jako sam zadovoljan nisam imao niti jedan problem(za mene je to najbolji IM program ikad)

problem je u tome sto se nemogu dopisivat za vrijeme igre i to tako da se samo najedan put to dogodilo(jucer sam mogo danas nemrem)

pokusao sam promjenit tipke za za chat i za sve ali nista

molim pomoc unaprijed hvalaSmijeh

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xfire(big problem)

probaj detectat tu igru koju igras opet ... pa ce ti radit chat ingame ... pozz ;)

xFire: rebelsy

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Xfire(big problem)

igra mi je detectana al jednostavno nece niti jedna komanda cak ni za web ni nista

svejedno hvala na pokusaju

16 godina
neaktivan
Xfire(big problem)

Je li ti to bas za sve igre ili samo za neke?

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xfire(big problem)

To se i meni događalo. Al se odjednom samo popraviIznenađen. Nije mi jasno kak.

Al recimo u Dirtu 2 mi nije uopce radio xfire i jos mi ne radi.(u dirtu 2 bi trebo radit)

EDIT: svaki put kad ulazim u xfire pustim da detecta igre tako da to ni meni nije problem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.1.2010 18:53 (racingcam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

tocno to se i meni dogodi nekad radi nekad ne valjda ga moram hranit xD

17 godina
Xfire(big problem)

Da li ima koji način da se omogući chat i hvatanje screenshota u igri cross fire?

Tražio sam i na xfire-ovoj stranici, ali tamo sam našao jedino rješenje kako to omogučiti pod vistom, a ja koristim xp. Ima li nade za chatanje i hvatanje screenshotova iz cross fire-a ili ne? Izlanuo se

Uglavnom, ne pojavi se pri ulasku ni onaj prozorčić da je xfire omogućen u ovoj igri?

Da li ga možda moram skidati preko xfire-a odavde?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to ti je igra moras ju detectat...da bi chat-o a za hvatanje screenshotova imas mali milion programa (meni osobno najdrazi je fraps)a mozes i bez programa u nekom djlu igre gdje oces slikat stsnes print screen i odes poslje u paint i paste-aš sliku!Namigiva

17 godina
Xfire(big problem)

Detektana je igra. Mogu je i launchat preko xfirea. Ma ima ona čak u sebi ugrađeno hvatanje ekrana, samo stisneš tipku print screen i igra ti ulovi screenshot i stavi u mapu cross fire u my documentsu. Ali ja bih htio xfireom hvatati, tako da ih on odmah objavi na xfireu.

A koliko sam istraživao (dosad), ništa od toga. Budem još malo sutra istraživao i ako neđem ništa korisno, odustajem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xfire(big problem)

To se meni dogodilo! Probal sam razne verzije 15 puta reinstalirat,i uspijelo je 

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Odi na chat s nekim i upisi "/forceupdate" bez navodnika.
hmda
17 godina
Slash 666 kaže...
Odi na chat s nekim i upisi "/forceupdate" bez navodnika.

ništa se ne događa (trebo bi se update napraviti, jel?), ali eto, ulijenio se xfire Smijeh, pa očito neće (a i vjerojatno je najnovija verzija xfire-a, pošto sam ga skinuo prije tjedan dana)

edit: imam verziju 1.116, a najnovija je 1.119-> ipak nemam najnovijiIzlanuo se.

Idem se igrati malo sa time

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2010 1:35 (denix).
15 godina
neaktivan
hmmm. trebo bi se updejtat. neznam stvarno
hmda
15 godina
neaktivan
Xfire(big problem)

ako igras npr:call of duty 2 i u igi si a neko ti nesto pise netrebas izlazit iz igre pa da mu napises negu pritisnes scroll lock i x i onda tom pises jaranu a nisi izasao iz igre hvalla imali ko xf moj je xf mljeko add mee....pozzzzzzzzzzzSmijeh

ado_ze

0 0 hvala 0
17 godina
ado_ze kaže...

ako igras npr:call of duty 2 i u igi si a neko ti nesto pise netrebas izlazit iz igre pa da mu napises negu pritisnes scroll lock i x i onda tom pises jaranu a nisi izasao iz igre hvalla imali ko xf moj je xf mljeko add mee....pozzzzzzzzzzzSmijeh

da li je to bio odgovor na moje pitanje? ako je, to sve znam. Ali ja ne igram cod 2, nego cross fire, koji očito, nije podržan u xfire-u, tak da mogu računati na to da mi broji sate igre

16 godina
protjeran
Xfire(big problem)

Evo ovako prije par dana poceo sam se koristit XF i prijatelji

su m irekli da se mogu uplodat screnshots sa igra.Rekli su mi da bi mi moralo u tools options i

XF in game biti screnshoots-Scroll+S.Tako i je nastimano ali ja kada na CABALU stisnem to 

ono nista se ne desava jedino sto se makne inventory a opet kad stisnem nestane mi i lik a

kada treci put stisnem sve se vrati u normalu.Ali nigdje screenshota.Pa ako bi netko znao u cemu

je caka.

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
brhgzugfewu kaže...

Evo ovako prije par dana poceo sam se koristit XF i prijatelji

su m irekli da se mogu uplodat screnshots sa igra.Rekli su mi da bi mi moralo u tools options i

XF in game biti screnshoots-Scroll+S.Tako i je nastimano ali ja kada na CABALU stisnem to 

ono nista se ne desava jedino sto se makne inventory a opet kad stisnem nestane mi i lik a

kada treci put stisnem sve se vrati u normalu.Ali nigdje screenshota.Pa ako bi netko znao u cemu

je caka.

"Okidač" bilo koje ingame opcije Xfirea ne mora biti kombinacija dvije tipke.

Jednostavno promjeni kombinaciju Scroll +S u jednu tipku, neku koja u toj igri Cabal nema nikakvu opciju.

Ja sam stavio da snimam na "F2", a video mi je na "0".

It's good to be smart - It's smarter to be good
16 godina
protjeran
Xfire(big problem)

meni nece niti jedna tipka da slika niti snima,jeli moguce zato sto mi igra nije

postavljena u full screen,nego u window mode?

born to be gamer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Novi problem!

najednom mi se ovo desilo neznam rjesit problem probo sam i updateat xfire ali nista cak mi nece ni pokazat ime servera ako je u boji npr ^3 i IME

ak neko zna rjesit problem nek javi!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Novi problem!
Puljac10 kaže...

najednom mi se ovo desilo neznam rjesit problem probo sam i updateat xfire ali nista cak mi nece ni pokazat ime servera ako je u boji npr ^3 i IME

ak neko zna rjesit problem nek javi!

Imam neko objašnjenje ali nisam 100% siguran, prvo bi te pitao dali imaš inastaliran CoD4?

15 godina
neaktivan

sve igre koje imam na kompu su mi detectane na xfireu cak se mogu joina na servere

17 godina
Puljac10 kaže...

sve igre koje imam na kompu su mi detectane na xfireu cak se mogu joina na servere

Pa nisam te to pitao, nego dali imaš instaliran CoD4?

Ja trenutno nemam instaliran CoD4 pa imam slične simptome (razumljivo naravno) dakle ne piše ime servera, broj igrača itd. CoD2 imam instaliran i sve ok radi, popis servera, spisak igrača, ip, joinanje itd.

15 godina
neaktivan

da instaliran mi je...kako bi ga igrao?

15 godina
neaktivan
Xfire(big problem)

dal znate mozda zasto mi se ne broje sati na xf od cod2????

0 0 hvala 0
17 godina
Ivan995 kaže...

dal znate mozda zasto mi se ne broje sati na xf od cod2????

Da li ti je detektirana igra?

15 godina
neaktivan

daaaaaaaaaa

11 godina
neaktivan
Xfire(big problem)

pozdrav,igram cod2 preko xfire, i vec 1 mjesec mi je isti broj sati,igra je dodana na xfire manual detect :( ako tko moze pomoc? 

Mateo
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice