WMP ogromno zauzece RAM-a

poruka: 12
|
čitano: 2.498
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Dakle, imam neki Windows media player proces, koji mi zauzme toliko RAM-a da je u nekim situacijama samo reset rijesenje.

Kako da sprijecim paljenje tog procesa?

P.S.

Kako da iskljucim ono da mi prilikom prelaska kursora iznad nekog tab-a u taskbar-u ne izlazi mala slikica?

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Odi u Task Manager i onda Services, nađi na listi tu stavku, desni klik i Stop pa javi šta se događa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: WMP ogromno zauzece RAM-a
0000 kaže...

Odi u Task Manager i onda Services, nađi na listi tu stavku, desni klik i Stop pa javi šta se događa...

Odmah Endam Tree, ali, opet se pokrene, nakon drugog gasenja se najcesce ne pali.

14 godina
protjeran

Jesi gledao imaš li kakvih virusa, ovoliko zauzeće rama mi jednostavno nema logike jer to nije nikakav zahtjevan servis

I namjesti mu pokretanje na Disable i ponovno pokreni komp pa vidi događa li se opet ista stvar

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

isto se meni dogodilo s explorer.exe jucer samo sta je meni zauzimo 4gb...prvo sam ga u task manageru zgasio , preskeeniro komp s super anti spyware i mbam i nasli su nesto smeca i pobriso sam to...i nakon toga komp uredno radi a explorer.exe ne zauzima vise ni 60mb

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Nocio kaže...

isto se meni dogodilo s explorer.exe jucer samo sta je meni zauzimo 4gb...prvo sam ga u task manageru zgasio , preskeeniro komp s super anti spyware i mbam i nasli su nesto smeca i pobriso sam to...i nakon toga komp uredno radi a explorer.exe ne zauzima vise ni 60mb

Security Essenitals skenira, javim rezultate...

17 godina
neaktivan
Memorijsko zauzeće WMP-a je obrnuto proporcionalno inteligenciji korisnika koji ga rabi...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
15 godina
EnlightenedPhoenix kaže...
Memorijsko zauzeće WMP-a je obrnuto proporcionalno inteligenciji korisnika koji ga rabi...

To care {#}

{#}

16 godina
protjeran
EnlightenedPhoenix kaže...

HAHAHAHHAHAAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHAAHA.

15 godina
neaktivan

EDIT: nisam vidio gore sry

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 20:59 (razorst3).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
0000 kaže...

Jesi gledao imaš li kakvih virusa, ovoliko zauzeće rama mi jednostavno nema logike jer to nije nikakav zahtjevan servis

I namjesti mu pokretanje na Disable i ponovno pokreni komp pa vidi događa li se opet ista stvar

Kako si usao u taj izbornik?

15 godina
Mentalist kaže...
0000 kaže...

Kako si usao u taj izbornik?

start - run - upises   services.msc  i nades di pise windows media player network sharing services i stavis ga na disable ;))

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice