Na rubu znanosti - Outlook 2007

poruka: 6
|
čitano: 1.444
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Već 10-ak dana dešava mi se da Outlook prima mailove (vidim u onom Send/Receive prozoru da skida) i kada ih sve poskida jednostavno ih poslije ne vidim u Inboxu. Nema ih ni u Junk e-mailu, a nisam kreirao nikakvo pravilo (Rule) koje bi bilo što radilo s mailovima. Probao sam i sam sebi slati mailove (s Gmaila) i uočio sam da se to desi svaki puta kad mail ima attachment. Ako nema attachment onda mail uredno "sjedne" u Inbox.

Da stvar bude zanimljivija nisam ništa prčako oko Outlooka - jednostavno je radio OK od kako sam ga instalirao (mjesecima) i onda je odjednom odlučio da će raditi ove gluposti. Može li mi tko pomoći?

Ja kupujem samo domaće. Stranu robu kradem.

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Na rubu znanosti - Outlook 2007

-ili ISP misli da je filtriranje=zaštita, ili je neki update aktivirao opciju u outlooku.

enivej, provjeri postavke u outlooku i na korisničkim stranicama.

Naravno i treća mogućnost, nešto 'između', tj AV/firewall.. zaustavlja attachmente.

Kako je lijepo živjeti kad se svi brinu za tvoju sigurnost, zar ne? Namigiva

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

Koliko ti je velik Inbox? Znam da su neke starije verzija Outlooka i Outlook Expressa imale problem kada je Inbox narastao na 2GB.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ihush kaže...

-ili ISP misli da je filtriranje=zaštita, ili je neki update aktivirao opciju u outlooku.

enivej, provjeri postavke u outlooku i na korisničkim stranicama.

Naravno i treća mogućnost, nešto 'između', tj AV/firewall.. zaustavlja attachmente.

Kako je lijepo živjeti kad se svi brinu za tvoju sigurnost, zar ne? Namigiva

Od ISP-a (T-com) nisam dobio nikakvu obavijest da će nešto raditi na zaštiti, niti sam išta prčkao po postavkama osim prvog dana kad sam sve namještao. I onda je tako radilo mjesecima OK, da bi sada počelo raditi probleme. Nikakve update nisam radio kako sam instalirao Windowse, tako da je to u startu isključeno. Sad, antivirus, možda. Koristim Avast, ali on je prilično nepanične vrste. Firewall isključio čim sam skužio problem, ali i dalje nastavilo tako da on nije.

Ja sam prvo isprobao sve mogućnosti koje su mi pale na pamet prije nego što sam postao. Da sad ne idem u detalje...

17 godina
neaktivan
Tom69 kaže...

Koliko ti je velik Inbox? Znam da su neke starije verzija Outlooka i Outlook Expressa imale problem kada je Inbox narastao na 2GB.

Ima 36 MB, redovito ga čistim. To je bio slučaj sa starijim verzijama Outlooka, mislim tamo do verzije 2000.

17 godina
neaktivan

Inače, danas su mi prošla dva maila s attachmentima, iz čista mira. U jednom je bio .doc file, a u drugom fotke u .jpeg formatu. Fakat me zbunjuje.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice