AKO IMA TKO PSP JA ZNAM ODGOVORE NA SVA PITANJA !!!!!!!!!
evo ja imam pitanje.
ovako u kojem formatu moram stavit neki film da ga mogu gledat na PSP-u(i kako da ga stavim u taj format) i kako da ubacim srt u taj film....
ili mogu staviti u isti folder film i srt i onda će mi PSP prepoznat srt????
na psp -u nemogu staviti teme?zašto?
ako netko zna odgovor molim vas neka mi ongovori!
prvo trebaš rip-ati film tj. trebaš ga prilagoditi rezoluciji psp i ...... i onda ga staviti na psp.a treba ti dvd shrink 3.2 i psp video 9 ver.1.74
a ima bolja i gora vrsta theme onu bolju možeš primjeniti samo na 3.90m33-3 a ove slabije možeš staviti na bilo koju verziju.a ta bolja če ti u potputnosti promjenuti psp a ove slabije če ti samo promjenuti ikone. a to ti se stavlja tako da spojiš psp na pc i trebaš imati memory card i onda napraviš novi folder i dadeš mu ime theme i tu staviš themu i kad pokreneš psp odeš settings > theme settings > theme i odabereš je i to ti je toooooooooo
uglavnom gdje u Zagrebu imam servis za PSP, uglavnom imam PSP vec 4 godine, krepo mi je prije 2godine i odneso sam ga u jedan sony-ev servis i tako je stajo mjesec dana i na kraju ga nisu znali popravit... uglavnom nesto s napajanjem je krepalo, kad ukljucim punjac jednostavno nista, nece se punit, baterija ispravna, punjac ispravan, psp nereagira.
imaš dva programa dvd shrink 3.2 i psp video 9 ver.1.74 i oni če to napraviti tj. prilagodit ga za psp
Kako se stavljaju te bolje teme? Bio sam jednom odavno počeo stavljati temu od applea, ali sam to tako ostavio i tako stoji oko godinu dana malo više.
prvo trebaš imati verziju 3.90m33-2 ili m33-3 jel ti samo oni to podržavaju a koji ti sad imaš
Obični, a gdje da skinem taj drugi i trenutno mi nije PSP pri ruci nego mi je u vikendici pa kad ga donesem ću postavit pitanje da mi pomogneš. Je li može?
ok
imam jos jedan problem...
hmm nikak da uspijem pokrenut filmiće na youtubeu preko psp-a
probo sam nač odgovore, al nisam skužio kaj treba radit...:D
PSP nema verziju flash playera da bi pokrenuo filmice s youtuba. Mislim da ima nekakav fix, nisam ziher.
Netko je gore pitao za servis psp.a, najbolje ti ga je odnjest službenom gmc.u.
trebaš skinuti youtube video s keepvid ili trebaš skinuti program youtube downloader i kad skineš youtube video onda skini psp video 9 i on če ga prilagoditi za psp
evo nastao je porblem
preko onog programa PSP video 9 sam stavio film u format za PSP
i onda stavim to u mapu /PSP/VIDEO i PSP mi ne prepoznaje film...
jel tko zna možda odgovor zasto se to dešava??
EJ PLEASE!!! jako mi je vazno! ja igram igru,i odjednom mi dode znate ono "do you want to quit the game?"....i to bez da sam kliknuo Home Button!! i ja kazem NE i onda mi opet dode. ja opet kazem NE i nakon nekoliko trenutka, OPET !! a kad igram tu istu igru na frendovom PSP-u,to mu ne dode! i tako mi dode na svim igrama!!! PLEASE STVARNO MI JE VAZNO!! hvala unaprijed....
evo nastao je porblem
preko onog programa PSP video 9 sam stavio film u format za PSP
i onda stavim to u mapu /PSP/VIDEO i PSP mi ne prepoznaje film...
jel tko zna možda odgovor zasto se to dešava??
mozda nevalja program. U Bugu broj 199 imas format factory pa probaj s tim, besplatan je program
EJ PLEASE!!! jako mi je vazno! ja igram igru,i odjednom mi dode znate ono "do you want to quit the game?"....i to bez da sam kliknuo Home Button!! i ja kazem NE i onda mi opet dode. ja opet kazem NE i nakon nekoliko trenutka, OPET !! a kad igram tu istu igru na frendovom PSP-u,to mu ne dode! i tako mi dode na svim igrama!!! PLEASE STVARNO MI JE VAZNO!! hvala unaprijed....
probaj updateati firmware
Imam jedan problem sa igrom na psp-u,neznam sad jel se ovdje smije pricati o ISO i CSO igrama,ali moram pitati to me vec dugo iritira.Skinuo sam NFS Underground Rival za PSP,igra je dosal u CSO formatu i bila je 227 mb velicine,ovo mi je malo cudno da ima ovoliko mb.Kada je pokrenem sa psp-om sve ide ok,ali zna u nekim dijelovima da se psp zablokira i onda se crash-a,uvjek moram ici sve ispocetka jer nisam igru sejvao.Mrsko mi je uvjek praviti Custom Firmware,jel problem sa igrom sto je u malo mb ili nece da rade CSO igre kako treba,NFS Shift koji sma skinuo dosao je u ISO formatu i radi perfektno.Molim pomoc jer cu poluditi.
Imam jedan problem sa igrom na psp-u,neznam sad jel se ovdje smije pricati o ISO i CSO igrama,ali moram pitati to me vec dugo iritira.Skinuo sam NFS Underground Rival za PSP,igra je dosal u CSO formatu i bila je 227 mb velicine,ovo mi je malo cudno da ima ovoliko mb.Kada je pokrenem sa psp-om sve ide ok,ali zna u nekim dijelovima da se psp zablokira i onda se crash-a,uvjek moram ici sve ispocetka jer nisam igru sejvao.Mrsko mi je uvjek praviti Custom Firmware,jel problem sa igrom sto je u malo mb ili nece da rade CSO igre kako treba,NFS Shift koji sma skinuo dosao je u ISO formatu i radi perfektno.Molim pomoc jer cu poluditi.
Rješenje tvog problema je da prebaciš igru u ISO format,jel je opće poznato da je cso kvalitetan ali i da zna praviti probleme kao tebi(dakle break i crash itd..) UŽIVAJ
Ako mogu znati,s kojim programom da raspakiram CSO file da bih prebacio igru u ISO.
Edit: Hvala kolega na odgovoru,evo nasao sam konverter,sada igra ima 864 mb iso format.
tko zna zašto mi neradi internet na psp-ju napišemi: idem pot: Network Update, New connection, Scan, kako mi piše SSID Danijel WEP 100%, x (enter), naprijed, None, Easy, naprijed, naprijed i press the x button to save settings i x. a onda mi je to spremilo i očem se povezati i mi napiše please wait... , a poslije toga: A connection error has occurred. The attempt to obtain the IP address time out. Šta neka napravim da bi mi radio internet na psp-ju molim pomoč, i fala unaprijet tko zna?
tko zna zašto mi neradi internet na psp-ju napišemi: idem pot: Network Update, New connection, Scan, kako mi piše SSID Danijel WEP 100%, x (enter), naprijed, None, Easy, naprijed, naprijed i press the x button to save settings i x. a onda mi je to spremilo i očem se povezati i mi napiše please wait... , a poslije toga: A connection error has occurred. The attempt to obtain the IP address time out. Šta neka napravim da bi mi radio internet na psp-ju molim pomoč, i fala unaprijet tko zna?
Danijele stvar je u tome da si ti stavio ovo NONE a trebaš staviti WEP i onda upišeš svoj WEP KEY I TO JE TO!
Nekada zna srati i antivirus,imao sma isti slucaj,mkada sma NOD32 iskljucio onda je islo.
BTW: Vidim da je kolega napisao pod WEP - none iako ga ima,ito isto prepravi.
e fala ti sada mi radi
Imam jedan problem sa PSP-om.Juce sma poskidao sebi neke igre i sada nece da rade,imam custom firmware 5.03m33.Tag Force i Burnout Legends nemogu da rade,ili je do firmwarea ili je do igara.Zadnji put smja sinoc igrao neke igre koje sma imao na kartici prije i one su radile savrsenu.Ujutro sknem ove dvije i nisam nista provjeravao dali radi one prije igre,vec sma samo formatirao memory card jer mi nije bilo mjesta vise.Ubacim ove dvije igre i pokrenem kad mi izbaci gresku,znaci da nemogu na ovim firmwareima,sad neznam sta je,molim help.
imam jos jedan problem...
hmm nikak da uspijem pokrenut filmiće na youtubeu preko psp-a
probo sam nač odgovore, al nisam skužio kaj treba radit...:D
Imas u opcijaman PSPa Flash play poveži se na internet i samo,uđi i samo sljedi upute,i kad ga inst.,pokušaj pokrenit koji filmič na YT pa javi jer radi.
Iman 2pitranja:
1.Kupija san psp prije otp. 2god.,kad se iden povezat na bežični internet,pise mi ovi error:
A connection error has occurred.
A connection to the access point could,not be estabilished.
Check the security settings for the network and try again.
Normalno internet je otkljucan,na nekima mi uspije npr uspio san se povezat na internet od hotela,al sidnen u kafic ocitan njihov internet,nema šifre i pojavi mi se ovaj error(gore naveden),dok prijatelj sa nokion može upsat.
2.skinio san dvi igre za psp i neznan kako ih stavit na psp i pokrenit,igre su Dirt2 i Shift.