Program za snimanje

poruka: 10
|
čitano: 5.809
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Program za snimanje

Sa kojim programom bi mogao snimati nesto sto radim na komp-u npr. igranje igrica, rad sa programima i slicno...............

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Program za snimanje

To i mene zanima,evo npr. zanima me sa kojim programom ovaj snima?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Program za snimanje

imaš Camtasia Studio, Fraps...

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 15:40 (dr. zlo).
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Program za snimanje

Ako snimaš tutoriale ili nešto drugo što savljaš na Youtube,skini si uTipu jer je jednostavan,ne troši puno resursa i automatki šalje video na Youtube(ako ti to želiš)!

Fućkaj ga!

0 1 hvala 2
15 godina
protjeran
RE: Program za snimanje
Tomislav95 kaže...

Ako snimaš tutoriale ili nešto drugo što savljaš na Youtube,skini si uTipu jer je jednostavan,ne troši puno resursa i automatki šalje video na Youtube(ako ti to želiš)!

Želim znat koj je to gore program,sa kojim taj link snima?

16 godina
neaktivan
pcfreak kaže...
Tomislav95 kaže...

Želim znat koj je to gore program,sa kojim taj link snima?

Neznam,al snimat s web kamerom i radnu površinu u isto vrijeme možeš i sa Debut Video Capture Software-om ali on nije besplatan

Fućkaj ga!
15 godina
neaktivan
Program za snimanje

Zahvaljujem svima na pomoci..........

@Tomislav 95 jel znas mozda kako da na   tip-u namjestim da mi stoji moja pozadina a ne ona sto ju on stavi kao defaultnu (ona cini mi se ljubicasta).................

The quieter you become, the more you are able to hear...
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.5.2010 17:31 (Ivan 992).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Program za snimanje

Pozdrav svima. Mene zanima jel ijedan od ovih programa se može koristit za snimanje više tabova u firefoxu? Npr. otvorim više njih i snima svakog posebno. Ima li neki program koji se može namjestit da snima svakih 5-10 sekundi (ne nužno više tabova). Hvala svima na pomoći.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...

Zahvaljujem svima na pomoci..........

@Tomislav 95 jel znas mozda kako da na   tip-u namjestim da mi stoji moja pozadina a ne ona sto ju on stavi kao defaultnu (ona cini mi se ljubicasta).................

Nisam siguran može li se.I mene je to bunilo što nema mog wallpapera nego jednobojna slika na desktopu al nikad je nisam pokušao promijeniti pa neznam

Fućkaj ga!
14 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

uTipu zato ima loš zvukPlač

what the hack??
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice