Sa kojim programom bi mogao snimati nesto sto radim na komp-u npr. igranje igrica, rad sa programima i slicno...............
Program za snimanje
- poruka: 10
- |
- čitano: 5.806
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imaš Camtasia Studio, Fraps...
Ako snimaš tutoriale ili nešto drugo što savljaš na Youtube,skini si uTipu jer je jednostavan,ne troši puno resursa i automatki šalje video na Youtube(ako ti to želiš)!
Ako snimaš tutoriale ili nešto drugo što savljaš na Youtube,skini si uTipu jer je jednostavan,ne troši puno resursa i automatki šalje video na Youtube(ako ti to želiš)!
Želim znat koj je to gore program,sa kojim taj link snima?
Želim znat koj je to gore program,sa kojim taj link snima?
Neznam,al snimat s web kamerom i radnu površinu u isto vrijeme možeš i sa Debut Video Capture Software-om ali on nije besplatan
Zahvaljujem svima na pomoci..........
@Tomislav 95 jel znas mozda kako da na tip-u namjestim da mi stoji moja pozadina a ne ona sto ju on stavi kao defaultnu (ona cini mi se ljubicasta).................
Pozdrav svima. Mene zanima jel ijedan od ovih programa se može koristit za snimanje više tabova u firefoxu? Npr. otvorim više njih i snima svakog posebno. Ima li neki program koji se može namjestit da snima svakih 5-10 sekundi (ne nužno više tabova). Hvala svima na pomoći.
Zahvaljujem svima na pomoci..........
@Tomislav 95 jel znas mozda kako da na tip-u namjestim da mi stoji moja pozadina a ne ona sto ju on stavi kao defaultnu (ona cini mi se ljubicasta).................
Nisam siguran može li se.I mene je to bunilo što nema mog wallpapera nego jednobojna slika na desktopu al nikad je nisam pokušao promijeniti pa neznam