Preporučate li mi neki program za održavanje kompa brzim(čak i još bržim)
nešto kao tuneup utilities
tražio sam na netu ali ne znam koji je najbolji,pa me zanima vaše mišljenje
Preporučate li mi neki program za održavanje kompa brzim(čak i još bržim)
nešto kao tuneup utilities
tražio sam na netu ali ne znam koji je najbolji,pa me zanima vaše mišljenje
CCleaner, Advanced SystemCare, ...
ako možeš da mi objasniš šta su
Temporary files su privremene datoteke koje se kreiraju npr.kada instaliraš ili skidaš nešto.Kasnije ih slobodno možeš izbrisati.Windows Log files su datoteke koje se kreiraju kada nešto radiš(nešto kao dnevnik).
znači sve je to sigurno brisati ??
uglavnom,CCleaner mi ne može nikako usr*ti komp ??
Ja bih rekao u 99% slučajeva da ne.Ako baš nemaš sreće ili si prčkao po postavkama,uvijek možeš nešto sj*bat.Ja sam ga uvijek uredno pokretao i čistio po defaultnim postavkama i nisam imao problema.
OK,hvala na informacijama
ja kad god koristim neki takvi program,čak budem i oprezniji nego na default postavkama
još 2 pitanja
1.Da li AVG Free 9.0 išta valja
2.Imam uključen Comodo Firewall i Windows firewall
da li mi je bolje da isključim WF i ostavim samo comodo
Iskljuci WF. AVG ti nije nesto. Bolje ti je da instaliras aviru ili avast.
Ja imam AVG i sasvim sam zadovoljan.Naravno,netko će ti reći da je bolja Avira,a netko da je Avast.Moj savjet je da probaš sva tri i vidiš s kojim ti je ugodnije raditi.Također vrtim Comodo,ali sa isključenim Windows Firewallom.Nikad nije dobro vrtiti dva firewalla istodobno da se ne kolju međusobno.Mislim,Windows Firewall je rudimentaran i možeš ga ostaviti uključenog,ali nema smisla pošto on nema ništa što Comodo nema,ako me shvaćaš.
Dobar gazda
Za sve ostalo tu je Tune Up
besplatni glary utilities sasvim dovoljan..
avira i avast bolji od avg-a..dokazano..(od besplatnih)
auslogics disk defrag(bolji i brži od windowsovog(i besplatan)
ccleaner za čiščenje diska,dobar i potpuno bezopasan
revo uninsaller (besplatni deinstaler za temeljitiju deinstalaciju i za one programe koji se ne mogu normalnim postupkom deinstalirati)
malwarebytes(bez rezidentne zaštite)
to su programi za održavanje windowsa ,isprobani i dokazane učinkovitosti..
shvaćam,hvala na savjetu
ima li još itko neki prijedlog
shvaćam,hvala na savjetu
Za sigurnost tijekom surfanja Internetom, instaliraj WOT dodatak. On govori koliko je neka stranica sigurna bazirano na ocjenama drugih korisnika WOT-a.
shvaćam,hvala na savjetu
Za sigurnost tijekom surfanja Internetom, instaliraj WOT dodatak. On govori koliko je neka stranica sigurna bazirano na ocjenama drugih korisnika WOT-a.
interesantno,mislio sam da se može instalirati samo na firefox i ie: my wot
pošto je chrome sve popularniji,dobro će doći onima koji ga koriste
ni u o slčaju nemoj skidat Tune Up...koristi Windows 7 manager...jednostavan je i odličan