Treba mi neki besplatan program u kojem mogu staviti listove stripa koji sam napravio i da se to onako lista kao novine...imaju neki ducani na svom webu tu mogucnost da kad drzis mis i napravis pokret kao da listam
hvala unaprijed
Treba mi neki besplatan program u kojem mogu staviti listove stripa koji sam napravio i da se to onako lista kao novine...imaju neki ducani na svom webu tu mogucnost da kad drzis mis i napravis pokret kao da listam
hvala unaprijed
Hm, ne znam kako izvesti to s listanjem stranica, ali zašto ne napraviš PowerPoint prezentaciju?
Bude gotovo za 5 min, ultrajednostavna navigacija, mala veličina, lako dijeljenje internetom, i gledanje na skoro pa bilo kojem računalu na svijetu (bez instaliranja dodatnih programa).
Hm, ne znam kako izvesti to s listanjem stranica, ali zašto ne napraviš PowerPoint prezentaciju?
Bude gotovo za 5 min, ultrajednostavna navigacija, mala veličina, lako dijeljenje internetom, i gledanje na skoro pa bilo kojem računalu na svijetu (bez instaliranja dodatnih programa).
pa dobro ali ja bih bas tako htio...neznam jel takvog sto ima u adobe readeru ili slicnom pdf programu
probaj napraviti u flashu, u tome ti rade ducani
Palo mi je na pamet nešto.
MartView je program za čitanje pdf fileova kao pravih knjiga, znači možeš listati stranice.
Možeš probati s tim. Prvo skeniraš strip i napraviš .pdf dokument, a onda ga otvoriš sa programom MartView, i listaš.
BTW, mogu li vidjeti taj strip? Ja volim stripove :)
Ako hoćeš to imati na webu, morat ćeš to listanje napraviti u Flashu - vjerojatno ima već gotovih listajućih predložaka za skinuti, ako već nema u samom Flashu.
PDF se lista tako kako se lista - kako ga pojedini program lista.
Imaš inače i posebne programe za čitanje stripova - oni obično otvaraju .cbr (comic book rar) datoteku, što je zapravo samo obična RAR arhiva s JPEG-ovima sa slikama stripa. I opet - listanje ovisi o svakom pojedinom programu kojim otvaraš tu datoteku.
Zanima me zasto nije dolazio BUG za Jun/Lipanj 2012 i BUG Jul/Avgust - Srpanj/Kolovoz u Srbiju? Zbog godisnjih odmora ili neceg drugog...