Program za izradu stripa u pdf

poruka: 7
|
čitano: 7.992
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Treba mi neki besplatan program u kojem mogu staviti listove stripa koji sam napravio i da se to onako lista kao novine...imaju neki ducani na svom webu tu mogucnost da kad drzis mis i napravis pokret kao da listam

hvala unaprijed

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Hm, ne znam kako izvesti to s listanjem stranica, ali zašto ne napraviš PowerPoint prezentaciju?

Bude gotovo za 5 min, ultrajednostavna navigacija, mala veličina, lako dijeljenje internetom, i gledanje na skoro pa bilo kojem računalu na svijetu (bez instaliranja dodatnih programa).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Program za izradu stripa u pdf
betmen kaže...

Hm, ne znam kako izvesti to s listanjem stranica, ali zašto ne napraviš PowerPoint prezentaciju?

Bude gotovo za 5 min, ultrajednostavna navigacija, mala veličina, lako dijeljenje internetom, i gledanje na skoro pa bilo kojem računalu na svijetu (bez instaliranja dodatnih programa).

pa dobro ali ja bih bas tako htio...neznam jel takvog sto ima u adobe readeru ili slicnom pdf programu

Gamers Don't Die, They Respawn.
14 godina
neaktivan

probaj napraviti u flashu, u tome ti rade ducani

http://www.powerbullet.com/

Email: Steve, Why are you tracking me? Jobs: We dont track anyone
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.4.2011 16:34 (apoteka).
16 godina
neaktivan

Palo mi je na pamet nešto.

MartView je program za čitanje pdf fileova kao pravih knjiga, znači možeš listati stranice.

Možeš probati s tim. Prvo skeniraš strip i napraviš .pdf dokument, a onda ga otvoriš sa programom MartView, i listaš.

BTW, mogu li vidjeti taj strip? Ja volim stripove :)

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
FiCoO kaže...

Treba mi neki besplatan program u kojem mogu staviti listove stripa koji sam napravio i da se to onako lista kao novine...imaju neki ducani na svom webu tu mogucnost da kad drzis mis i napravis pokret kao da listam

Ako hoćeš to imati na webu, morat ćeš to listanje napraviti u Flashu - vjerojatno ima već gotovih listajućih predložaka za skinuti, ako već nema u samom Flashu.

PDF se lista tako kako se lista - kako ga pojedini program lista.

Imaš inače i posebne programe za čitanje stripova - oni obično otvaraju .cbr (comic book rar) datoteku, što je zapravo samo obična RAR arhiva s JPEG-ovima sa slikama stripa. I opet - listanje ovisi o svakom pojedinom programu kojim otvaraš tu datoteku.

14 godina
neaktivan
Prosli BUG-ovi!

Zanima me zasto nije dolazio BUG za Jun/Lipanj 2012 i BUG Jul/Avgust - Srpanj/Kolovoz u Srbiju? Zbog godisnjih odmora ili neceg drugog...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice