Problem S UnInstall-om

poruka: 5
|
čitano: 1.346
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s UnInstall-om
pitanje

Imam problem.  Nedavno sam reinstalirao Windowse. Pokušao sam instalirati neke programe koje mi trebaju, uključujući DirectX 9.0c. Njega sam skinuo s neta. Dobio sam nekoliko Zip datoteka s njim i probao instalirat. Nažalost, uspjeli neuspjeh. Instalirao sam ja njega uspješno, ali nisam instalirao komponente koji su bili uz instalaciju. Trebao bih ga sada uninstalirat ali neznam kako. Može pomoć? 

Imam još jedan problem. Pokušao sam instalirati igru Scrapland i stao mi je na nekih 20%. Naravno, izbacio mi je iz nj. Sada ga treba unistaliratda bih ga mogao ponovno uninstalirat. Probao sam preko Add/Remove programs, ali ne ide. Može pomoć?

Hvala

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2008 18:59 (Hex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
RE: Problem s UnInstall-om
prihvaćeno rješenje

Savjet,ne igraj se sa Directom i opet preinstaliraj vinze

Ako bas mors da se igras onda uzmi ovo

DirectX Happy Uninstall 4.15

DirectX Happy Uninstall is the first tool in the world for uninstalling DirectX 9 safely and completely. Using DHU, you can BACKUP, RESTORE, DISC-ROLLBACK, and FULL INSTALL DirectX. A correct DirectX is necessary in your computer.

http://www.majorgeeks.com/download4347.html 

A ovaj je besplatan

http://www.majorgeeks.com/download2935.html

"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2008 15:39 (Lazarus Long).
16 godina
neaktivan
Problem S UnInstall-om
autorov komentar

Problem nije rješen. Neznam se koristiti s ovim programom DHU.

A ako ću ovu igricu maknut?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2008 19:10 (Hex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
moderator
RE: Problem S UnInstall-om
Hex kaže...

Problem nije rješen. Neznam se koristiti s ovim programom DHU.

A ako ću ovu igricu maknut?

Probaj je maknuti sa Revo Uninstaller-om (potrazi na googleu,besplatan je)
Ipak,stisni zube i preinstaliraj vinze,na kraju krajeva DirectX ne dolazi u zipu,to jedno,drugo skini ga sa microsoftovih strana i trece konacno instaliraj SP3 
Ako neces SP3 onda svakako prvo instaliraj SP2 pa tek onda DX9c 
"Anyone who cannot cope with mathematics is not fully human. At best he is a tolerable subhuman who has learned to wear shoes, bathe, and not make messes in the house."
16 godina
neaktivan
RE: Problem S UnInstall-om
autorov komentar

Baš sam reinstaliravao Winze, Microsoft mi neda DX9, SP3 imam, sa Revo-om ću još vidjet... Hvala...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice