PROBLEM sa SAMP zaključana tema

poruka: 2
|
čitano: 1.389
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Problemi oko ulaska na SAMP

Evo, ja sam danas probao ući na San Andreas Multyplayer i ušlo je, ali kada sam pokrenuo server, otvorilo mi je prozorčić u kojem piše ovo:

Runtime Error!

Program: C: Program Files: Rockstar Games: GTA San Andreas gta_sa.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way.

Please contact the application's support team for more information.

evo to mi piše, nije mi se dalo slikati, pa onda na tinypic itd. itd.

ako znate u čemu je problem bio bih veoma zahvalan!

I još nešto; imam novu grafičku, NVidia GeForce 8500 GT, i kad stavim u komp i probam pokrenuti sve onda mi najednom slika počne štekati i to naveliko, i neće ući u radnu površinu, kasnije se počinju pojavljivati ikone polako... a jednom sam uspio driver instalirati ali nije pomoglo. Kod jednog mog prijatelja je radilo sve bez problema, samo što on ima 22 inčni monitor, a ja 17 inčni, možda znate u čemu je ovdje problem?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PROBLEM sa SAMP
World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice