problem sa driverom za joystic-hama-blackforce

poruka: 5
|
čitano: 5.356
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
problem...

danas kupio joystic od hame -black force..

...uglavnom instaliram driver sa cd-a kojeg sam dobio i pri instalaciji mi trazi da instaliram prije toga neki program direct X 7.0 kojeg kad skinem i instaliram nije kompatibilan sa windows 7 operativnim pa sad ni sam neznam sta da radim i gdje da skinem direct x kompatibilan za moj os.jer mi joystic ne sljaka na igri.

molim pomoc...hvala.

Mršti se

0 0 hvala 0
17 godina

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: problem sa driverom za joystic-hama-blackforce

instalirao ga,provjerio sam ga i sve funkcije od joystica rade ali mi ne radi ni na jednoj igrici....

15 godina

Mislim da to nije do directx-a. Dao si premalo podataka.

Čije li se ikakav zvuk kad uključiš joystick u kompjuter i pojavi li se išta na ekranu?

Jesi li instalirao ikakve drivere za njih?

Vidiš li ga u device manageru?

Koji je model joysticka?

Jesi ga probao uključiti u drugi kompjuter ili USB port?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: problem sa driverom za joystic-hama-blackforce
captain_soap_McTawish kaže...

Mislim da to nije do directx-a. Dao si premalo podataka.

Čije li se ikakav zvuk kad uključiš joystick u kompjuter i pojavi li se išta na ekranu?

Jesi li instalirao ikakve drivere za njih?

Vidiš li ga u device manageru?

Koji je model joysticka?

Jesi ga probao uključiti u drugi kompjuter ili USB port?

- za zvuk neznam dali se cuje,iskreno...pogledam kad dodem sa sljake a na ekranu se sigurno nista ne pokazuje.

- drivere sam instalirao sa cd-a od joysticka, i prilikom instaliranja drivera me trazilo da instaliram i taj program direct x

- u device menageru ga vidim,nisam 100% siguran dali sam tamo ili negdje drugdje testirao rad joysticka,ono vibra ,lijevo,desno i sl. uglavnom sve funkcionira

- model joysticka je hama-black force

- nisam ga probavao ukljucit na neki drugi komp a bogami koliko se sjecam sve sam upucavao na isti usb port iako ih imam 4

npr,igram igru Superstars V8 Next Challenge [AVENGED] događa mi se to da mi joystick radi u meniu gore ,dolje i sl.znaci da  ga i igra i komp prepoznaje ali ne radi kad krenem vozit

da nije do postavka igre,da se ni ne moze vozit igru joystickom??

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice