Otkirvanje passworda?

poruka: 9
|
čitano: 2.736
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Otkirvanje passworda?

Evo ovako zanima me kako da otkrijem password? Situacija je ovakva:ima jedan program i u njemu je sada password neki i hoću vidjeti taj password no on je sve sam točke i sada me zanima kako da maknem te točke? HVALA!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Otkirvanje passworda?

Imaš programičić zove ti se Behind Asterisks XP. Trebalo bi ti bez frke pokazat password.

That which does not kill us makes us stronger
15 godina
protjeran

Tačkice ne možeš maknuti, osim da prebrišeš pw. Ono što si uradio je čekirao kolačiće i oni su taj pw upamtili, a ti si taj pw zaboravio nakon određenog vremena.

16 godina
protjeran
Flying Dutchman kaže...

Imaš programičić zove ti se Behind Asterisks XP. Trebalo bi ti bez frke pokazat password.

Neradi to!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
15 godina

A evo ti kod koji radi za internet preglednik pa se otkrije pass iza zvijezda, pa pokušaj prebacit u browser ili nešto slično...

javascript: var p=r(); function r(){var g=0;var x=false;var x=z(document.forms);g=g+1;var w=window.frames;for(var k=0;k<w.length;k++) {var x = ((x) || (z(w[k].document.forms)));g=g+1;}if (!x) alert('Password not found in ' + g + ' forms');}function z(f){var b=false;for(var i=0;i<f.length;i++) {var e=f[i].elements;for(var j=0;j<e.length;j++) {if (h(e[j])) {b=true}}}return b;}function h(ej){var s='';if (ej.type=='password'){s=ej.value;if (s!=''){prompt('Password found ', s)}else{alert('Password is blank')}return true;}}

Staring at you from the top of the game man, I might drop the World if i change hands...
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.3.2010 23:05 (SwaggerBeast).
15 godina
neaktivan
Otkirvanje passworda?

Koji program?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
SwaggerBeast kaže...

A evo ti kod koji radi za internet preglednik pa se otkrije pass iza zvijezda, pa pokušaj prebacit u browser ili nešto slično...

javascript: var p=r(); function r(){var g=0;var x=false;var x=z(document.forms);g=g+1;var w=window.frames;for(var k=0;k<w.length;k++) {var x = ((x) || (z(w[k].document.forms)));g=g+1;}if (!x) alert('Password not found in ' + g + ' forms');}function z(f){var b=false;for(var i=0;i<f.length;i++) {var e=f[i].elements;for(var j=0;j<e.length;j++) {if (h(e[j])) {b=true}}}return b;}function h(ej){var s='';if (ej.type=='password'){s=ej.value;if (s!=''){prompt('Password found ', s)}else{alert('Password is blank')}return true;}}

(Bolji), jednostavniji, ucinkovitiji

javascript:(function(){var s,F,j,f,i; s = ""; F = document.forms; for(j=0; j<F.length; ++j) { f = F[j]; for (i=0; i<f.length; ++i) { if (f[i].type.toLowerCase() == "password") s += f[i].value + "\n"; } } if (s) alert("Zvjezdice su:\n\n" + s); else alert("Ništa od zvjezdica, sorry!!.");})();

Google is your friend!!!
15 godina

Nijedan takav program nece raditi.

On moze posluzit samo ako si maloprije upisao pass pa ga zelis vidjet.

Na primjer ako tko ima wireless, pa kada se zeli spojiti na mrezu on mu pokaze u obliku zvjezdica vec prethodno spremljeni password(slicno kao i kod tebe). Nijedan program te zvjezdice ne moze preokrenuti u obicna slova ili brojeve. Moze ali program predodređen za te stvari. http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html

Mislim da bi nam bilo lakse kad bi rekao o kojem je programu rijec.

Nadam se da ste me razumjeli. Neodlučan

Google is your friend!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 21:29 (passat).
15 godina
neaktivan
passat kaže...

(Bolji), jednostavniji, ucinkovitiji

javascript:(function(){var s,F,j,f,i; s = ""; F = document.forms; for(j=0; j<F.length; ++j) { f = F[j]; for (i=0; i<f.length; ++i) { if (f[i].type.toLowerCase() == "password") s += f[i].value + "\n"; } } if (s) alert("Zvjezdice su:\n\n" + s); else alert("Ništa od zvjezdica, sorry!!.");})();

Ne radi taj, onaj gore radi...

zakon
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice