Evo ovako zanima me kako da otkrijem password? Situacija je ovakva:ima jedan program i u njemu je sada password neki i hoću vidjeti taj password no on je sve sam točke i sada me zanima kako da maknem te točke? HVALA!
Otkirvanje passworda?
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.742
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš programičić zove ti se Behind Asterisks XP. Trebalo bi ti bez frke pokazat password.
Tačkice ne možeš maknuti, osim da prebrišeš pw. Ono što si uradio je čekirao kolačiće i oni su taj pw upamtili, a ti si taj pw zaboravio nakon određenog vremena.
Imaš programičić zove ti se Behind Asterisks XP. Trebalo bi ti bez frke pokazat password.
Neradi to!
A evo ti kod koji radi za internet preglednik pa se otkrije pass iza zvijezda, pa pokušaj prebacit u browser ili nešto slično...
javascript: var p=r(); function r(){var g=0;var x=false;var x=z(document.forms);g=g+1;var w=window.frames;for(var k=0;k<w.length;k++) {var x = ((x) || (z(w[k].document.forms)));g=g+1;}if (!x) alert('Password not found in ' + g + ' forms');}function z(f){var b=false;for(var i=0;i<f.length;i++) {var e=f[i].elements;for(var j=0;j<e.length;j++) {if (h(e[j])) {b=true}}}return b;}function h(ej){var s='';if (ej.type=='password'){s=ej.value;if (s!=''){prompt('Password found ', s)}else{alert('Password is blank')}return true;}}
Koji program?!
A evo ti kod koji radi za internet preglednik pa se otkrije pass iza zvijezda, pa pokušaj prebacit u browser ili nešto slično...
javascript: var p=r(); function r(){var g=0;var x=false;var x=z(document.forms);g=g+1;var w=window.frames;for(var k=0;k<w.length;k++) {var x = ((x) || (z(w[k].document.forms)));g=g+1;}if (!x) alert('Password not found in ' + g + ' forms');}function z(f){var b=false;for(var i=0;i<f.length;i++) {var e=f[i].elements;for(var j=0;j<e.length;j++) {if (h(e[j])) {b=true}}}return b;}function h(ej){var s='';if (ej.type=='password'){s=ej.value;if (s!=''){prompt('Password found ', s)}else{alert('Password is blank')}return true;}}
(Bolji), jednostavniji, ucinkovitiji
javascript:(function(){var s,F,j,f,i; s = ""; F = document.forms; for(j=0; j<F.length; ++j) { f = F[j]; for (i=0; i<f.length; ++i) { if (f[i].type.toLowerCase() == "password") s += f[i].value + "\n"; } } if (s) alert("Zvjezdice su:\n\n" + s); else alert("Ništa od zvjezdica, sorry!!.");})();
Nijedan takav program nece raditi.
On moze posluzit samo ako si maloprije upisao pass pa ga zelis vidjet.
Na primjer ako tko ima wireless, pa kada se zeli spojiti na mrezu on mu pokaze u obliku zvjezdica vec prethodno spremljeni password(slicno kao i kod tebe). Nijedan program te zvjezdice ne moze preokrenuti u obicna slova ili brojeve. Moze ali program predodređen za te stvari. http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html
Mislim da bi nam bilo lakse kad bi rekao o kojem je programu rijec.
Nadam se da ste me razumjeli.
(Bolji), jednostavniji, ucinkovitiji
javascript:(function(){var s,F,j,f,i; s = ""; F = document.forms; for(j=0; j<F.length; ++j) { f = F[j]; for (i=0; i<f.length; ++i) { if (f[i].type.toLowerCase() == "password") s += f[i].value + "\n"; } } if (s) alert("Zvjezdice su:\n\n" + s); else alert("Ništa od zvjezdica, sorry!!.");})();
Ne radi taj, onaj gore radi...