- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Antivirus: Avast
Antispyware: MBAM
Antispam: SPAMfighter
Firewall: Online Armor
Registry cleaner: Glary Utilities
Video: GOM Player
Browser: Opera
Arhive: WinRAR
Pregledavanje slika: FastStone MaxView
Surfing tool: WOT
To su osnovne stvari. Dalje uzimaj šta će ti trebati.
Na hrvatskom su ti Avast, MBAM, Opera i WinRAR. Ashampoov firewall nije baš nešto, a i firewall ti ne treba biti na hrvatskom. Samo trebaš kliknuti na Allow, odnsono Block kada te nešto pita.
Antivirus: Avast
Antispyware: MBAM
Antispam: SPAMfighter
Firewall: Online Armor
Registry cleaner: Glary Utilities
Video: GOM Player
Browser: Opera
Arhive: WinRAR
Pregledavanje slika: FastStone MaxView
Surfing tool: WOT
To su osnovne stvari. Dalje uzimaj šta će ti trebati.
Ili..
Antivirus: Avira
-Antispyware :MAMB i Super Anti Spyware
-Firewall:Online Armor Free, PC tools Firewall, Outpost Free
-Cleaner :CCleaner, Glary Utilities
-Video: VLC player,Gom player i BS player (koji prije nije bio free,ali sada je )
-Browser:FF,Chrome,takoder i opera.
-Real time zastita na netu :WOT takoder.
Avast ima real time zastitu pa mu netreba onda WOT,ili ako ce uzimat neki AV kao Avira Free 10 onda nek uzme WOT posto ona nema real time zastitu.
EDIT:Sad vidim da je autor odgovorio,nego,danas od programa bas i nema puno toga na hrvatskom pa neznam onda.Odluci sam.
Hvala vam oboma na prijedlozima,međutim sada me trenutno zanima mišljenja Ashampoo Firewall,jer mama i tata mi koriste ovaj PC,pa onda kad su neki programi na engleskom oni se tu baš ne sporazumijevaju a jedini firewall na hrvatskom je Ashampoo pa zato vas to i pitam.A WinRAR na hrvatskom se mora platit',a u piratsku verziju se i baš neću upuštati totalno.
Taj firewall niš' ne valja, isto ko' da ga i nemaš. Skini Online Armor ili PC Tools Firewall, podesi ga sam, a mami i tati reci da Allow znači dopustiti aplikaciji da se pokrene, a Block blokirati.
Hvala vam oboma na prijedlozima,međutim sada me trenutno zanima mišljenja Ashampoo Firewall,jer mama i tata mi koriste ovaj PC,pa onda kad su neki programi na engleskom oni se tu baš ne sporazumijevaju a jedini firewall na hrvatskom je Ashampoo pa zato vas to i pitam.A WinRAR na hrvatskom se mora platit',a u piratsku verziju se i baš neću upuštati totalno.
Ako ces instalirati Online Armor Free onda disableaj opciju "Program guard",to ti netreba zato jer te svako malo pita za neki program dali se smije upaliti,dali moze na internet pristupiti i slicno.
PS: Kada ga instaliras,pusti ga malo na "learning mod".(on ce pri instalaciji to napraviti)

U Learning Mode načinu rada Online Armor automatski konfigurira sav softver koji imaš. Dakle, prati ponašanje svih programa i automatski procjenjuje da li je taj softver opasan ili nije tako da prilikom instalacije programa nećeš dobivati (dosadne) pop-upove.
Možeš ga ostaviti tako sve dok ne instaliraš ove važnije programe koje smo tu naveli, a onda ga prebaci u Standard Mode.
Ne,on kada ga instaliras on ti radi taj learning mod cca mozda 5-10 minuta ovisi koliko imas programa instaliranih,poslje toga on se sam prebaci u standard mode i onda ti samo odes u opcije(pogledaj na moju sliku) i iskljucis program guard jer to stvarno beskorisno imati,ako neznas cemu sluzi to jest radit s tim(samo baca popupe dali smije ovo ono etc).
POMAŽITE!NE MOGU UPDATEATI AVAST!!!!
POMAŽITE!NE MOGU UPDATEATI AVAST!!!!
Kako ne možeš? Malo pojasni.
imam windows 7 pa sad......zapravo ček da sad instalam teamwiever pa češ i sam sve vidjet
imam windows 7 pa sad......zapravo ček da sad instalam teamwiever pa češ i sam sve vidjet
Probaj Aviru 10 Free.
Sada mu radi update kod Avasta.
Sada mu radi update kod Avasta.
Avira,Avast,skoro sve isto,ali kod Avasta 5 koliko se sjecam prije par godina mi je bio dosadan ko sam vrag.
Avast Free ti je sad dobio nagradu da je bolji od nekoliko antivirusa koji su plačeni....Avira i Avast nisu isti jer Avast ima realtime zaštitu,a Avira je više ko skener....a Avast 5 je naporan samo u svojoj engleskoj verziji jer ti onda neka ženska preko zvučnika govori:"A Virus was found",a Avast 5 ti nije mogao biti dosadan prije par godine zato što je on izašao prije par mjeseci!!!!
Avast Free ti je sad dobio nagradu da je bolji od nekoliko antivirusa koji su plačeni....Avira i Avast nisu isti jer Avast ima realtime zaštitu,a Avira je više ko skener....a Avast 5 je naporan samo u svojoj engleskoj verziji jer ti onda neka ženska preko zvučnika govori:"A Virus was found",a Avast 5 ti nije mogao biti dosadan prije par godine zato što je on izašao prije par mjeseci!!!!
Avira i Avast nisu isti jer Avast ima realtime zaštitu,a Avira je više ko skener
Da li je to istina, mislim na free verzije?
Sorry,onda sam broj fulao,znam da je neki bio i isto je zenska pricala,ali nemrem se sjetit broja.
Avira i Avast nisu isti jer Avast ima realtime zaštitu,a Avira je više ko skener
Da li je to istina, mislim na free verzije?
Istina je,ali avira mi je cist ok.. Avira Free + WOT na FF-u + Armor Free ili Outpost Free =odlicna kombinacija
Avast je nekada znao bacat false positive,sada neznam.
Nebi bas rekao da je avira cisto kao skener,imas malwarebytes i super anti spyware kao skener,avira mi je odlican antivirus.