Molim za pomoće nekog iskusnog informatičara!!!!!! zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 2.390
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Molim za pomoće nekog iskusnog informatičara!!!!!!

Pozzz ljudi!

Evo mog problema. Idem u srednju školu i na računalstvu imamo nekakvu je**nu zaštitu, znači nemože se otvorit ni bios, ni kalkulator, ni igrice koje se dobiju uz windows,nemože se ući ni u safe mode, praktički skroz smo ograničeni. Zna li netko kako maknuti tu zaštitu i ući u administratora da se može promijeniti šifra ili otkriti ista?

0 1 hvala 0
16 godina
Re: Molim za pomoće nekog iskusnog informatičara!!

Zamolite nekog dobrog profesora da vam da admin password :D

14 godina
neaktivan

Bez šifre nikako :P

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zato i sluze admini.. nista bez admin racuna..

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Hacking party  {#}

maniac
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj bootati linux s live cd-a :))

probiti tu zastitu vjerovatno nemozes, uostalom napravljena je da bas vi (ucenici) ne bi nesto shebali/instaliravali

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Photoshopper kaže...

Pozzz ljudi!

Evo mog problema. Idem u srednju školu i na računalstvu imamo nekakvu je**nu zaštitu, znači nemože se otvorit ni bios, ni kalkulator, ni igrice koje se dobiju uz windows,nemože se ući ni u safe mode, praktički skroz smo ograničeni. Zna li netko kako maknuti tu zaštitu i ući u administratora da se može promijeniti šifra ili otkriti ista?

{#}{#}

He is the motherfucking pterodactyl...
15 godina
neaktivan
Reedy kaže...

Zamolite nekog dobrog profesora da vam da admin password :D

takvog nema hahaahha {#}

15 godina
neaktivan

Za bios ce ti biti teze uci,mozes pokusat maknit cmos bateriju(nezna kako bi ti to uspilo da profesor ne primejti haha),mozes pokusati koristit "manufacturer backdoor password" ovisno o BIOSu ili neki utitlity za reset ili bruteforce BIOS sifre kao sto je !BIOS.Za admin sifru za windowse mozes koristiti linux cd i izvuc sifru(upalit ce ti samo ako nije encrypatano) ili opet neki utilty kao sto je Ophcrack,postoji jos jedan nacin a to je da koristis System Rescue CD za reset sifre.Ovo ti govorim samo u edukacijske svrhe ;)

RazorNapster
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice