- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
još niko!
Problem opisan na slici. Program nije up do date jer neželin plaćat to. Reinstall ne pomaže.
probaj skinuti neku drugu verziju,ili istu verziju samo od drugog izvora
Problem opisan na slici. Program nije up do date jer neželin plaćat to. Reinstall ne pomaže.
probaj skinuti neku drugu verziju,ili istu verziju samo od drugog izvora
a nema nego ova verzija...neću unu staru 4.0
instalira finalnu verziju i opet isto
Makni instalaciju pomocu tutorijala na ovom linku
How to Remove Limewire from Your Computer
Ako ni ovo ne pomaze onda skini trial verziju Revo Uninstaller Pro (30 dana puna funkcionalnost) i pokusaj ga jos jednom instalirati ali sada "kazi" Revo Uninstaller-u da sledi instalaciju (tracing) pa pokusaj ga deinstalirati forsirano [pogledaj dokumentaciju Revo-a]
Upogoni i CCleaner i pazljivo pobrisi registry tragove.
Evo sada mi pada jos nesto na pamet.
Skini Sandboxie www.sandboxie.com (besplatan i sjajan program).
Pokreni instalaciju na desni klik .exe-a od Lime Wirea i odaberi Run this program Sandboxed. Kada zavrsi ta kobajagi instalacija ne gasi Sandboxie vec iz traya klikni desnim klikom na ikonu Sandboxiea i odaberi Explore Sandbox, dobitces upozoenje da je ovo opasno (sto i je pomalo) ali ignoriraj i vidi sta sve to Sandboxie razbacava po disku.
Obicno kada otvoris Sandbox folder vidjet ces da je unutra slicna struktura kao i tvoj HDD , to je i poanta ovog programa ...dakle, unutra ces imati foldere Drive i User u Drive ce biti C: (Program Files, Windows...) a u User ces vidjeti korisnicko ime racunala
Sretno
Ja imam isti problem na svim verzija koje imaju oznaku 5....
E sad jel to problem u 7ci ili 5850 grafickoj ne kontam,..
Al ide na racku...