Ok, sredjeno u filterima, pozz
Kodi Addonsi
- poruka: 3.407
- |
- čitano: 1.921.631
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jučer stalno nešto prekidalo, danas izašla verzija 7.0.0 i update za urlresolver ali sve prazno nema linkova na ničemu..
Meni radi normalno doduse imam Realdebrid

Pod providers je samo trailers nešto ovdje nije u redu
Nasao sam problem i meni se sad pojavio. Otvori exodus imas tamo info za procitat kako se treba namjestiti. Uglavnom prvo stisni disable all providers pa ukljuci sve i odaberi exodus scrapers i jos moras eneable debrid links onda radi kako treba cak mi nalazi vise linkova nego prije

malo je objašnjeno nejasno, i ja sam se jutros zezao dok nije proradilo. Uglavnom, uđi u exodus scraper settings, i onda klikni chose module scraper i unutra exodusscraper. Meni je tek tada proradilo.
Ma titlovi su namješeteni kako treba, i rade na nekim linkovima, a na nekima ne..Vjerojatno je do linkova..Naime u redu je za opće popularne filmove i slično..Problemi nastaju kad pokrenem neki film iz recimo 57-me..Ali hvala za prijedlog, u svakom slučaju..
Nadalje, ima li tko informaciju za Sportdevil addon..
Nekada je taj addon radio odlično i bilo je linkova za sve utakmice i događaje..Recimo ligu prvaka si mogao gledati u 1080p na rusima..
Sad je izgleda mrtav..
Ne mogu pronaći dostojnu zamjenu za acestreem..
Ako netko zna..
malo je objašnjeno nejasno, i ja sam se jutros zezao dok nije proradilo. Uglavnom, uđi u exodus scraper settings, i onda klikni chose module scraper i unutra exodusscraper. Meni je tek tada proradilo.
Samo ja imam drugi problem opet od danas kad god ugasim kodi ponisti mi exodus postavke i moram opet sve namjestat.
Edit:
Rijesio sam uglavnom treba opet disable all providers i onda odabrati exodusscrapper pa ukljuciti debrid linkove sad drzi postavke

...ne samo da radi nego sad pronalazi puno puno vise linkova neg prije
Hvala svima na pomoci :)
Sportsdevil uredno radi..
Stavi si h.tp://supremacy.org.uk/zip/repo/ i tamo ima taj addon..
Rusi rade u 1080p bez problema i dalje, a i ostali.
Gdje kupujete RD preko pay pala , jesu iste cijene otprilke na tim stranicama, inace meni jos uvijek Fantastic najbolje radi al stavila sam sad i tu Yodu..Placentu ne radi vec dugo
Gdje kupujete RD preko pay pala , jesu iste cijene otprilke na tim stranicama, inace meni jos uvijek Fantastic najbolje radi al stavila sam sad i tu Yodu..Placentu ne radi vec dugo
Ideš na real-debrid.com/premium i pri dnu imaš resellers i dva padajuća izbornika za odabrat način plaćanja i državu.
Inače plaćam drito karticom deviznog, jeftinije na prvu i izbjegneš paypal konverzije.
Ideš na real-debrid.com/premium i pri dnu imaš resellers i dva padajuća izbornika za odabrat način plaćanja i državu.
Inače plaćam drito karticom deviznog, jeftinije na prvu i izbjegneš paypal konverzije.
Imamo ove bodove vjernosti , to onda vise ne vrijedi ako ne kupujes na izvornoj stranici, necu davat br kartice, nema sanse, placam samo paypalom
Imamo ove bodove vjernosti , to onda vise ne vrijedi ako ne kupujes na izvornoj stranici, necu davat br kartice, nema sanse, placam samo paypalom
Kakvoj izvornoj stranici? Bodove sam uvik dobija ukucava kod od resellera ili platio drito njima.
Da, na početku sam i ja mislio uzimat preko paypala ali kad sam vidio da ne primaju probao sam direktno s karticom ali ova moja baš ne funkcionira na internetu pa od tada kupujem one paysafe bonove na benzinskoj
Ovi reselleri mi djeluju nekako nesigurno...
Da, na početku sam i ja mislio uzimat preko paypala ali kad sam vidio da ne primaju probao sam direktno s karticom ali ova moja baš ne funkcionira na internetu pa od tada kupujem one paysafe bonove na benzinskoj
Uzima sam od Kotakeya i nije bilo problema. Samo kako mi Visa Electron prolazi i ne vidim po čemu je paypal sigurniji od 3-D standarda (tj jednokratno generirane zaporke na tokenu), a na kraju ispadne i jeftinije odusta sam od resellera.
Ja same kupovala Par puta vec od resellera kineza I nije bilo ama bas nikakvih problema s time DA he paypalom nesto skuplje e sad si me dobro sjetio probat cu s titim bonovima
Jedva same inst devilsport na kodi android box I pol toga mi ne radi, postoji li nekakva iptv sasa programima iz regional ,znam DA je bio onaj all se to ugasilo
...necu davat br kartice, nema sanse, placam samo paypalom
Napravi si žiro račun samo za kupnju na internetu. Dobiješ Visu ili Master (zavisno od banke). Prebaciš si na taj žiro račun malo više od onog iznosa koliko misliš nešto platiti. Tako i Paypal možeš povezati uz taj žiro račun. I siguran si da te netko neće pokrasti.
A kolega ti je i napisao da nije sve u upisu broja kartice već moraš imati token i pin te prilikom takve kupnje ti se otvara stranica tvoje banke koja nema veze sa RD, gdje upisuješ privremeni broj sa tokena.
Ja s teme na temu,uglavnom da li je itko stavljao vpn na kodi i kako,ja sam kupila safervpn,ok to sam se zeznula al gotovo je sad,palo mi je na pamet probat stavit na kodi na android boxu,ali kad otvorim aplikaciju za vpn otvori mi se preko cijelog ekrana i vise ne mogu uc u kodi bez da se na vpn diskonektam,ima netko ideju?hvala
Ja imam PIA vpn i testirao sam na box znaci kad se spoji izadem van i udem u kodi i vpn i dalje radi u pozadini dok neodem opet i stisnem disconnect

Uzima sam od Kotakeya i nije bilo problema. Samo kako mi Visa Electron prolazi i ne vidim po čemu je paypal sigurniji od 3-D standarda (tj jednokratno generirane zaporke na tokenu), a na kraju ispadne i jeftinije odusta sam od resellera.
Ja sam do pred 3-4 mjeseca tamo isto,uvijek je bilo ok.Jednom sam preko nekog drugog isto,sve ok.I onda si mislim cek malo.Imam pay pal a na nju mi je vezana kartica samo za pay pal di novaca ima sto stavim za pay pal koliko mi treba i kontam pa sta ne uzmem direktno lol.
Btw bodovi rade u oba slucaja
pozdrav jel ima neki addon live tv balkan, njemacki, americki kanali? hvala
Ima li netko problem s Kodi 18 Leia ? Naime sve dosadašnje verzije sam pokušavao instalirati i na windows 10 i na android ,i nstalacija prođe no Kodi jednostavno "izleti" (izađe iz programa) kad pokušam recimo dodati neki dodatak ili promijeniti jezik ili slično ... nije mi jasno zašto i što se događa ... Ima li netko da zna u čemu je problem !'
Pričekaj službenu verziju (Strpljen - spašen)
ima li neko ko koristi real-debrid.. problema oko nalaženja 1080 linkova? meni nikako da naže neki 1080 source. koristim real-debrid i exodus v.8.0, nađe mi gro 720p ali 1080 nikako. eventualno mi nađe jedan dva 1080 linkova ali oni nisu preko real-debrida
ima li neko ko koristi real-debrid.. problema oko nalaženja 1080 linkova? meni nikako da naže neki 1080 source. koristim real-debrid i exodus v.8.0, nađe mi gro 720p ali 1080 nikako. eventualno mi nađe jedan dva 1080 linkova ali oni nisu preko real-debrida
Ovisi koje serije/filmove....meni pronalazi otprilike 30-ak 1080p linkova za novije serije. Daj neki primjer pa ćemo usporedit
Ovisi koje serije/filmove....meni pronalazi otprilike 30-ak 1080p linkova za novije serije. Daj neki primjer pa ćemo usporedit
Bilo je i meni tako prije..gro mi 1080p linkova nađe..sad jako malo il ništa
Gledao sam za shameless..suits..ballers..big bang..za njih mi nije nista nasao 1080p za nove epizode..a znam da ih je bilo

Samo šta je meni exodus 7.0.0