Kodi Addonsi izdvojena tema

poruka: 3.407
|
čitano: 1.921.944
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
14 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Pozdrav svima, koristim Kodi, ali ga nisam sam konfigurirao. U praksi mi prije treba samo za sport, prije svega nogomet i tenis. Imam neke add-onove, ali golema većina kanala uopće ne radi ili ne sadrže nikakve programe. Pretpostavljam da bi moglo puno bolje, pa može pomoć, da me uputite u pravom smjeru?

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Re: XBMC(KODI) Addonsi
Rainalcar kaže...

Pozdrav svima, koristim Kodi, ali ga nisam sam konfigurirao. U praksi mi prije treba samo za sport, prije svega nogomet i tenis. Imam neke add-onove, ali golema većina kanala uopće ne radi ili ne sadrže nikakve programe. Pretpostavljam da bi moglo puno bolje, pa može pomoć, da me uputite u pravom smjeru?

gugl is your friend, samo nemoj guglat na hrvatskom nego na engleskom...

recimo kodi addon movies ili kodi addon sports

obicno na tim stranicama pise tocno koji ti addon triba i cili tutorijal za instaliranje doticnog..

samo pazi, neki od tih addonova su nelegalni pa time mozes krsit zakon...

Jel se vi isto uzbudite dok brojite ovce da bi zaspali?
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2018 17:30 (Gorstak79).
15 godina
neaktivan
Rainalcar kaže...

neces nac na kodiju livestreamove za sport dobre kvalitete, jednostavno nema toga

13 godina
Rainalcar kaže...

dmanz kaže...

neces nac na kodiju livestreamove za sport dobre kvalitete, jednostavno nema toga

Balkan addon,nicke85,to je lako.............Pa svi nude free sportske kanale koji rade bez problema!

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
15 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
Rainalcar kaže...

dmanz kaže...

Balkan addon,nicke85,to je lako.............Pa svi nude free sportske kanale koji rade bez problema!

svejedno, nisu 1080p. Govorim da nece nac tipa sky sports u full hd ili slicno kakve ima na acestream

13 godina
dmanz kaže...

svejedno, nisu 1080p. Govorim da nece nac tipa sky sports u full hd ili slicno kakve ima na acestream

A jbg, "nema džabe ni u babe",ovi su sasvim ok za pogledati,ustalom mislim di i nije trazio u HD formatu.

Baš sam sada testirao,free lista nicke85,box 96 mini,Quatro tv 102, Arene (iako SD kvaliteta) izgleda bolje nego HTV standardni signal!

Ako želiš pobijediti,ne smiješ izgubiti!
14 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

1080 bi bio super, ali nije problem i ako je dobar SD. Može li još samo pliz link na te add-onove (može i pm) da izbjegnem viruse i sl.?

Za acestream prvi put čujem. To je dobro?

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

Da, postoji mnogo radnih spremišta za instalaciju Pakta o Kodu. Slijedite ovaj vodič da biste instalirali Covenant Addon na Code 17.6- https://firestickhelp.com/covenant-kodi-addon/

7 godina
protjeran

Zahvaljujemo na dijeljenju, pregledajte popis najboljih besplatnih dodataka za pristup svim geografskim ograničenjima s bilo kojeg mjesta u svijetu: https://www.reviewsdir.com/best-free-vpn-for-kodi/

13 godina
moviefreak kaže...

markhascole kaže...

Kontaš da je nama jasno da si ti jedan te isti tip?

Ne vjeruj ženi koja laže!
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.6.2018 21:30 (Milka30).
11 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Ekipo. Očajavam u vezi jedne stvari od kad koristim Kodi, a to je prilično dugo. Znači jednostavno pitanje na koje nitko s engleskog govornog područja, uključujući Kodijeve forume, ne zna odgovoriti ili se prave blesavi ili ja ne znam naći pametnog čovjeka:

Kako jednostavno, ljudski, kao na standardnom TV-u, mijenjati kanale putem daljinskog (Android box)? Znači, radi se o kanalima koji su recimo spremljeno kao favoriti. Ako hoću promijeniti kanal, moram natrag na homescreen, opet odabrati favorite i odabrati drugi kanal. Puno previše klikova za nešto što bi trebalo ići kroz najviše klik-dva. Pretpostavljam da mi treba neki add-on koji će voditi računa o mojim listama kao što su Favorites ili slično? Znam da Kodi ne može znati sam od sebe s koje bi liste trebao uzeti sljedeći kanal, ali kako to podesiti?

Drugo pitanje, računa li se ono što dobivamo putem aplikacija kao što je MaxTV2Go kao kodijev LiveTV/PVR i može li se kako povezati s Kodijem (radi snimanja, recimo), ili je to samo za antenu/DVB/kabel?

I treće, što je trenutno aktualno za glazbu? Preko LiveTV Srbije izvukao sam samo MTV Adriju i VH1.

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.7.2018 14:24 (Yo Momma).

0 0 hvala 0
16 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Jel onaj Osijek build još uvijek živ i aktivan za kodi 17.6? Trebam roditeljima posložiti kodi i htio bih da to bude čim jednostavnije za njih, jel ima netko preporuku nečeg sličnog osijeku ili nešto jako jednostavno?

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Moja preporuka je Green bulid, sve možeš naći na facebook grupi Kodi Balkan (original).
HZV
14 godina
XBMC(KODI) Addonsi

pozdrav ekipa.

pitanjce.

trenutno radim u austriji i kako nije dozvoljeno skidati išta preko torrenta, zanima me kakva je situacija sa gledanjem filmova preko kodija? 

koristim ruter od tcoma.at koji nije nigdje registriran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
zeryx kaže...

pozdrav ekipa.

pitanjce.

trenutno radim u austriji i kako nije dozvoljeno skidati išta preko torrenta, zanima me kakva je situacija sa gledanjem filmova preko kodija? 

koristim ruter od tcoma.at koji nije nigdje registriran.

ne znam kako oni tamo rade. Ako samo provjeravaju ip s koje skidas, onda bi trebalo sve bit ok, jer kodi skida sa weba...

ali ako rade analizu mreznog prometa i provjeravaju tocno sto si skinuo, onda je bed...u tom slucaju moras koristiti neki VPN koji bi enkriptirao promet i po mogucnosti sav taj sadrzaj na disku bi bilo zgodno da takodjer drzis enkriptiranim.

Salt n Pepa - Push It
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.7.2018 16:11 (Gorstak79).
13 godina
XBMC(KODI) Addonsi

Moje pitanje nije vezano za addonse ali da ne otvaram temu bezveze.

Koristi li netko od vas možda Kodi u extended displayu tj. projicira sliku na tv ?

Već godinama muku mučim sa judderima i nikako da dobijem onaj "smooth playback" na telki.

S ovim postavkama nekako dobivam najmanje problema:

- Display mode - Windowed

- Adjust display refresh rate - Always

- Sync playback to display - ON
- Render method - Software
- Allow hardware acceleration - DXVA2 - OFF

Primjetio sam da i kod MPC-HC kada display mode stavim na Fullscreen, jednostavno je negledljivo koliko video nije fluidan.

Telka je 4K i spojena je naravno HDMI kablom.

Ima li netko ideju kako dobiti što fluidniju sliku i koje postavke još da uključim/isključim kako bi to riješio ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Cek malo,pitas za obicno gledanje s kompa na TV HDMI kablom?

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Tako je.
Moje pitanje nije vezano za addonse nego za sam Kodi.
Znam da je pitanje pomalo offtopic ali rekoh bolje da ovdje pitam nego da otvaram novu temu.
Isprike na offtopicu.
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Oh ne,sve ok.Nisam bio siguran dali pitas za to ili nesto drugo.

Probaj mjenjat-iskljucit ove dvije postavke

Jedna od tih te zeza ja mislim.Probaj iskljucit pa vidi

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.7.2018 17:06 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Ne radi mi vise RD,mislim da je do Universal scrapera jer nemogu reautorizirat acc niti ista,ima li itko slicnih problem?

To je pocelo jutros

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

meni je normalno radilo do 14h danas trenutno sam na poslu pa nemogu provjeriti. mozda ti je account istekao ili si dobio ban

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Blade Runner31 kaže...

Ne radi mi vise RD,mislim da je do Universal scrapera jer nemogu reautorizirat acc niti ista,ima li itko slicnih problem?

To je pocelo jutros

Eo upravo probao. Radi ko sat, nikakvih problema.

13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

U redu,hvala decki.Onda je do mene nesto,pozz

EDIT-Lol,sve oslo kvragu kada same se odjavio s youtube aplikacije,kako je sad pa sve ovo povezano ja neznam

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.7.2018 23:00 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Blade Runner31 kaže...

Oh ne,sve ok.Nisam bio siguran dali pitas za to ili nesto drugo.

Probaj mjenjat-iskljucit ove dvije postavke

Jedna od tih te zeza ja mislim.Probaj iskljucit pa vidi

Ako isključim onda je definitivno još i gore.

Ne znam zbilja šta da još isprobam.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2018 13:43 (big smoke).
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Nesto mora biti oko refresh rate ja mislim.Kazes i s MPC ti je isto.Onda probaj vidjet u driverima i slicno.Takodjer promjenit HDMI ulaz ili isti ulaz ali telke imaju one fore,ovaj HDMI je za PC pa to mozes mjenjat u Blu ray,Satelite i tako dalje ali nezz koliko to igra ulogu.

Kazem,mislim da ce biti nesto oko refresh rate

U mom slucaju iznad,prestao RD radit i universal scraper-samo sam promijenio User na Youtube app i nis vise nije radilo,cak nisam ni u Youtube app mogau uc,stalno poruka -provjerite log

Onda sam staru verziju instalirao,opet se prijavio i sve nazad proradilo,a svasta :O

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.8.2018 15:28 (Blade Runner31).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Blade Runner31 kaže...

Nesto mora biti oko refresh rate ja mislim.Kazes i s MPC ti je isto.Onda probaj vidjet u driverima i slicno.Takodjer promjenit HDMI ulaz ili isti ulaz ali telke imaju one fore,ovaj HDMI je za PC pa to mozes mjenjat u Blu ray,Satelite i tako dalje ali nezz koliko to igra ulogu.

Kazem,mislim da ce biti nesto oko refresh rate

U mom slucaju iznad,prestao RD radit i universal scraper-samo sam promijenio User na Youtube app i nis vise nije radilo,cak nisam ni u Youtube app mogau uc,stalno poruka -provjerite log

Onda sam staru verziju instalirao,opet se prijavio i sve nazad proradilo,a svasta :O

I meni se čini da bi jedino mogao biti refresh rate u pitanju. Budem isprobao kroz koji dan pa javim.

U NVIDIA Control panelu sam za tv stavio refresh rate na 24Hz i konačno dobivam smooth playback ali sada pak imam problema sa ghostingom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2018 13:35 (big smoke).
13 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Da,morat ces se malo poigrat s tim nazalost.Ja ti nemogu tocno reci sto je ali mislim da je refresh rate ili neka postavka na TV.Ja nemam 4K TV,moj je Samsung 1080p i spojen je HDMI kablom i sve je ok kod mene.Slika je cista s Kodija ili nekog playera na PC.

Mislim da u drivierima nisam nista dirao osim boja i game,digital vibrance.Na 60hz mi je tv u driverima bez nekih synca itd

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.8.2018 18:05 (Blade Runner31).
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

da li ima neki dobar addon za sportske kanale?

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
XBMC(KODI) Addonsi

Ne znam zašto dobivam pogrešku prilikom instalacije Real Debrid na svoj uređaj s kodom. Pratim ovaj vodič za tu svrhu - https://firestickhelp.com/real-debrid-kodi/

Može li itko pomoći?

0 0 hvala 0
15 godina
Koju grešku dobiješ?
Postoji UrlResolver i postoji ResolveUrl.
Neki addoni koriste jedan, aneki ovaj drugi.
Na ovim linku je postavka za UrlResolver. Isti je postupak i za ovaj drugi
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Android TV Box, molim preporuku
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice