Quasaar ti strema sa torrenta direkt zato je zabaranjen u njemackoj i trebas koritit vpn dok tu kod nas ne dns je dosao jos bolji rip za dunkrik ;-)
Kodi Addonsi
- poruka: 3.407
- |
- čitano: 1.922.325
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Quasaar ti strema sa torrenta direkt zato je zabaranjen u njemackoj i trebas koritit vpn dok tu kod nas ne dns je dosao jos bolji rip za dunkrik ;-)
Znam no nema ga u HD jos,niti blu ray,ako nema blu ray vani(na torrentu) nema ni HD,to sam mislo
Ma bude al imaju one korejske titlove cesto

Ja godinama skidao torente sa Zamunda.net, jer iskljucivo gledam filmove u HD formatu i 5.1 ili DTS audio, ali ovaj Quasar pr...o sve zivo zasad, hvala ovde posetiocu foruma 4MAL za preporuku za Quasar
Koju vi trenutno verziju Kodia koristite ?
17.3 na PC-u
Može preporuka nekog addona preko kojeg mogu doć do nogometnih acestream-ova koje bi pokretao preko plexusa ?
Moze preporuka nekog addona za streamanje sporta(po mogucnosti moto gp, ali moze i opcenito)?
Može preporuka nekog addona preko kojeg mogu doć do nogometnih acestream-ova koje bi pokretao preko plexusa ?
Moze preporuka nekog addona za streamanje sporta(po mogucnosti moto gp, ali moze i opcenito)?
Probajte Adryanlist unutra u menu-ju pod acestream..
Ubacio sam si neki dan taj repository. Sječam se da sam upisivo adryanlist.
Isprobam sutra to tvoje.
kako vama rade subtitle addonovi za qusar? ja svaki put moram manual search udarat, jer mi autamatski za svaki video izbacuje uvik iste titlove nekih drugih filmova
kako vama rade subtitle addonovi za qusar? ja svaki put moram manual search udarat, jer mi autamatski za svaki video izbacuje uvik iste titlove nekih drugih filmova
Radi ok. Odnosno ovisi koji plugin koristiš?
Titlovi.com rade ok. Podnapisi.net nemaju baš velik izbor titlova ili meni ne nalazi. Opensubtitles.org nemam account pa ne možeš skidati ako nisi registriran.
Radi ok. Odnosno ovisi koji plugin koristiš?
Titlovi.com rade ok. Podnapisi.net nemaju baš velik izbor titlova ili meni ne nalazi. Opensubtitles.org nemam account pa ne možeš skidati ako nisi registriran.
Ne treba account više za opensubtitles, rade bez problema.
Meni još uvijek ne radi, npr jučer nije htjelo. Podnapisi i titlovi rade uredno.
Meni je sinoć javljao da za opensubtitles treba account.
Kodi + Exodus, nemam taj addon.
Bok,
Ima netko možda ideju zašto mi na Quasaru reprodukcija zastajkuje, recka?
Ne mislim na bufferiranje. Android tv box Nexbox a95 s 1GB rama.
Bok,
Ima netko možda ideju zašto mi na Quasaru reprodukcija zastajkuje, recka?
Ne mislim na bufferiranje. Android tv box Nexbox a95 s 1GB rama.
Probaj u postavkam kodija ugasiti hardversku akceleraciju.
Evo sad probao i nalazi mi titlove bez problema a nemam account.
Pretpostavljam da nemate ovaj addon nego onaj što dođe s kodijem...
Postoji ih par,ja imam 3 aktivna,1 prijavljen s racunom,drugi bez i unofficial,svi rade isto :)
Da li nekome isto izbaci ovo upozorenje?
Da li nekome isto izbaci ovo upozorenje?
Ja nisam ovo jos vidio
moze li neko dobar tutorijal da instaliram quasar na android box beelink ? hvala
Ja nisam ovo jos vidio
Ono je bilo na kućnom PC-u i Firefoxu, evo na poslu sa Chromom, izbacuje isto.
Pa skini sa githuba ako se bojiš....
moze li neko dobar tutorijal da instaliram quasar na android box beelink ? hvala
4mal ti je posta koju stranicu prije(više puta). Kakvi vas tutorijali spopali svaki addon se na isti način instalira...
Na cemu gledas pc,konzola media box...jer sam cuo da to bas ne sljaka
sa media playerim...ja ovo vrtim na pc-u na 40Mbita i na nikakav problem nisam naisao a primarno koristim osijek build mosquito na 17.3 kryptonu...
Ja koristim 360security i malware ali kad opcenito idem nes gledat prrko kodia iskljucim obobje dok gledam flim...probaj tak
Kad otvori prozor za skidanje titlova šta piše na vrhu ka ime fajla? video mp4 ili normalno ime. Recimo to se dogada 99% kolegi gori s Pyramidom.
To mi se dogodilo jedino kad je ime fajla tako neka glupost da radim manual search.
Na cemu gledas pc,konzola media box...jer sam cuo da to bas ne sljaka
sa media playerim...ja ovo vrtim na pc-u na 40Mbita i na nikakav problem nisam naisao a primarno koristim osijek build mosquito na 17.3 kryptonu...
Gledam na Pipo x7 playeru (instaliran Windows 10).
Restartaj Kodi ako nisi, u postavkama tribaš omogučit daljinsko upravljanje. Meni ga je recimo na jednom compu i firewall blokira.
Inače ne bi škodilo malo više informacija...
Kodi (i Windowsi) restartani nekoliko puta, a daljinsko upravljanje omogućeno. Javi koje dodatne informacije pa ih navedem?